cok sık takla ve yere düşme.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EdirneServet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
servet karagülle
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamın aleykum Abilerım ve kardeşlerım. elimde bir cift miski var baba bıraz koyu dişi tam rengınde. ıkısıde ayna kuyruk babanın on tepesı bıraz bozuk. sorum su kuşları ucurdugumda baba mukkemmel oyun seyrettiriyor evın ustunde ucuyo 1 2 tur atıyo konucak gbı sınıyo baslıyo cekmeye 1 2 3 4 5 6 atıo tekrar turluyo evın ustunde... ama dişi olan yerden 1 karış kalksın atıo konuyo ucurmak ıcın elımle sıpıtıyorum havya sinek olana dek hem cekıp hem atıyor sonra başlıyor turlamaya ama turlarkende cekmeden atıyor ata ata gıdıyor yanı ve iş konmaya gelınce belkı 2 3 saat beklıorm kafayı yedırcek bana konamıyor ve kendını yandakı boş arsaya atıo düşüyor yanı bunu nasıl duzeltırım bazen kumese ınemeyıp damda yatıyo. bu aralar ucusuda kestı 5 10 takladan sonra kendını yere atıyor . sızce sorun ne kuşun damarımı bozuk ??? yorumlarınızı beklıyorum :hayir: :hayir:

Dişi kuşun genç mi ?

Yeni oyuna girmiş büyük ihtimal , hergün bu soruyu cevaplıyoruz biraz arama yap sitede işine yarıcak çok bilgi var ama sneın için birkaç sey söyliyim ( inan bıkdım bu konudan :haha: )

Kuşun oyuna girmiş , onu açmak için bol bol kovala uçur kuşun taklasını azaltması duz ucması ıcın kenarlardan 2 tane bırakmak üzere kuyruklarını çek . İlk 1 hafta senı ugrastırır ama sonunda elde ettiğin başarıyı goruceksın .

Benımde öyle kusum vardı sağolsun sitedeki kardeşlerım abilerim sayesınde çözdük sorunu , şimdi kuş bal kadırıyor sefere ..

BOL BOL KOVALA UÇUR KAYBOLMA RİSKİ VAR ( KAYMETMEK ISTEMIYORUM DERSEN DAMIZLIĞA AT AMA UÇRMANI ISTERIM )

Dipnot: Kuşu uçururken gözlemle nereye gıdıyor konuyor dıyor yoksa üzülürsün ( benım kus ilk haftalarda sabah 9 da kalıkıyyor aksam 4 de anca gelıyordu :ckmk: :ckmk: )

selamun aleyküm kardeş aramalar nerde

Forum-Anasayfa butonunda ilgili bölüme girip konulara bakabılırsınız

Kuşta durgunluk halsizlik gibi belırtıler olursa hayvan salla başa kadar gider bendede dişi mavi vardı aynen senınkısı gıbı oldu takviye vitamin kullan suya katılanlardan .kuşu ayır bulaşıcı bi hastalık

kuşun sıka girmiş bence çek kuyruklarını sabah akşam antreman ver bi haftaya kuş sıkdan çıkar

Arkadaşlar butür durumlarda yapılacak en önemli husus sudur birincisi kuşu bol kovalamak ıkıncısı çok sertten çıkamıyorsa önce kanat altı dırsek bölgesi tamamen boşaltılır kompile kanat degıl dırsek tavuk kanadı bolgesı kel bırakılır kuyruklar kompile alınır kuş çok bol kovalanır 3 4 günde fark görülür kuş açılır bol kovalayın günde ıkı üç kez hergün gün asırı problem en yakın zamanda çözülür

bence kuşu zorlama bırak yavruya kussun o zaman hafifliyecek ve ucacaktır

kusu sürekli ucur az rüzgarlı havalarda ucurursan hayvan kendini acar yatırırsan yine ucurmak istediginde aynı sorunla karsılasırsın kus sarar o yüzden düzenli ucur sürekli ya da ucurmam dersen damızlıga at yavrusunu ucur karar senin selamlar :)

benim kuşumda böyleydi yanlarda ikişer adet kalmak üzere kuyruklarını çek

Geri