sefadogan
Üye
- Ad Soyad
- sefa dogmayan
- Meslek
- bilinmiyor
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar sizce en çok uçan güvercin ırkı hangisi dir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ABİÇİĞİM SEN YÜKSEK UÇAN MARDİN GERCEKTEN GÖRMEMİŞSİN bak bursada oturuyorum mahallemde hertürlü kuş besleyen var bak abi inanmassın ama 3 yada dört tane oyunlu kuşu aynı anda uçurduğumda abi selanik yani dönekleri uçuran bangolardanda yüksek uçuyolardı ben dakikalarca kuşlarımı gözden kaybettiğimi bilirim hiç bir kuş taklacılar kadar uzun uçamaz vede oyun performans yapamaz ben kendi gözlemlerimi söylüyorumkelebekci34' Alıntı:siz kuşlarınızın nasıl uçmasını istersiniz.Mesela uzun süre uçan kuşlardan postalar gezerek uçarlar,evin etrafında pek göremezsiniz. Postalar çok uzun mesafelerden salınınca geri gelebilirler. Bursalar çok yüksekte uzun süre uçabilirler. Söylendiği gibi taklacılarda uzun süre uçabilir ama nokta olmazlar. Tipp ırkı, Van ve Sırp yüksek uçucuları gibi kuşlarda var ama ben hiç beslemedim.
Şu Uşak kuşlarının piyasası nedir acaba? Ben Uşaklıyım da merak ettim acaba memleket kuşu nasılmışdedektif45' Alıntı:UŞAKTA KALDIĞIM SÜRE ZARFINDA UŞAĞIN YEREL GÜVERCİNLERİNİN 5-6 SAAT UÇTUKLARINI DUYMUŞTUM