Çok Uzağa Konuyorlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihdnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

melihdnr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Melih Döner
Meslek
Öğrenci[Bilişim Tek.]
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar.

Geçenlerde yeni bir dişi kuş aldım ilk saldıgımda bu gitti benim yuvadan oldukça uzak bi çatıya kondu tabi dişi olduğu için eşide oraya kondu. Geri geliyorlar ama uçarkende kondukları çatıının etrafında uçuyolar ve bn doru düzgün izleyemiyorum bile.Bunu engellemenin bi yolu varmı acaba.

1 hafta flan uçurmasam orayı unuturlarmı ??

Re: Çok Uzağa Konuyorla..

Merhaba
Eşleri aynı anda uçurmayın.Dişi kümesteyken erkeği diğer kuşlarla uçurun.
Bir de uçururken kuşlar tok olmasınlar.

Sorun orda zaten diğer kuşlarda alıştı toplu halde gidiolar o uzaktaki çatıya =)

Kuşları iyice açken çıkar ve sıkıştırma. Baktınki uzklaşıyorlar yem göster anında gelirler.. 1 hafta falan böyle yap unuturlar orayı ama yinede uçurmak için çok sıkıştırırsan arada bir giderler oraya...

...........SİNAN ÖZTEKİN..............

Zaten aç uçuruyorum ama gelip yem yiyolar tekrar uçuolar. Dediğiniz gibi aç uçurucam yem yedikten sonrada kapıcam yuvaya mecburen artık.. teşekkürler..

kardes benim kuslarda binalara doğru ucurunca konuyo ama terse kaldırınca hiçbiri konmaz snde binayı arkana alarak kaldır bir kere havalarını aldılarmı gitmezler oraya birde karınları ac olsun

Ya nasıl bir hayvan bunlar , sabah daha ağızlarına bi lokma yem girmeden uçurdum yine o çatıya gittiler aç açına bekliolar hala o çatıda :S

Aç oldukları halde söz konusu çatıya hala gidiyorlarsa kuşları uçurmaktan vazgeçip bir süre çatında durmalarını sağlamalısın. Tekrar bir alışma süreci çevreye değilde bu sefer kendi çatılarına olacak. Ayrıca çatında kuşların güzel vakit geçirmeleri için toprak yeşillik vb. türevlerini bulundurmalısınki bulundukları ortamı sevsinler sıkılmasınlar.

arkadas, bence kuslarini gozetle ilk konani onlarla salma

merhaba arkadaşım kuşların dişilerini bantla yada makasla,çatıda dişi olmazsa kesinlikle durmazlar,birde kuşların kiloluysa ve sende zorluyorsan atarlar uçan kuşuna karışık yem verme yemi az at :slm:

Geri