ÇOK YAKINDA YAVRUMUZ HAZIR OLUR İNŞALLAH

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bekir79

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bekir ÇAMUR ÇANKIRI
Meslek
DARULACEZE İBB
İlgi Alanı
Kediler
ŞUAN TAT VERMESEDE HER GEÇEN GÜN DAHA İYİLERİNİ YAPIYOR İNŞALLAH SON NOKTASINI HEP BERABER GÖRÜRÜZ.

[izlesene]6627238[/izlesene]

[izlesene]6627230[/izlesene]

[izlesene]6627227[/izlesene]

[izlesene]6627217[/izlesene]

[izlesene]6627212[/izlesene]

Maşallah, ilk videoyu çektiğiniz günden bugüne çok mesafe katetmiş. Sonuda iyi olacak, istikrarlı bir yavru, emeğinize sağlık,

Maşallah, kaliteli kumaş belli ediyor . Umarım düzenli uçumla performansını ilerletir . İyi günlerde uçurmanız dileğiyle .Saygılar.

Maşallah güzel tırmanıyor.İnşallah bu oyunu genele yayar ve dahada ilerletir,bizde keyifle izleriz.Güle güle uçurun.Saygılar.

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. VİDEO YAKALAMADA PAYLAŞMADA BİRAZ BİZDEN BİRAZDA KUŞTAN SIKINTIMIZ VAR. 2 SAATİN ÜSTÜNDE UÇUYOR DOGAL OLARAK BEKLEMESİ VE VİDEO YAKALAMASI SIKINTI. 5 İLA 20 TAKLALI 10 İLA 40 METRE ARASI FİŞEĞE ÇIKIYOR 20 SEFERİN ALTINA HENÜZ DÜŞMEDİ ŞUAN AZDA OLSA KENDİNİ İZLETİYOR.

bekir79' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. VİDEO YAKALAMADA PAYLAŞMADA BİRAZ BİZDEN BİRAZDA KUŞTAN SIKINTIMIZ VAR. 2 SAATİN ÜSTÜNDE UÇUYOR DOGAL OLARAK BEKLEMESİ VE VİDEO YAKALAMASI SIKINTI. 5 İLA 20 TAKLALI 10 İLA 40 METRE ARASI FİŞEĞE ÇIKIYOR 20 SEFERİN ALTINA HENÜZ DÜŞMEDİ ŞUAN AZDA OLSA KENDİNİ İZLETİYOR.
Selamun Aleyküm
Bekir kardeş maşaallah yavrunun deparı,taklası,kanat sesi ve fişek metresi çok güzel kuş yüksek binada çatıya oynadığı için yapmış olduğu bu fişeklerin çekimi de zor oluyor.Aslında böyle güzel kuşları yerde uçurup öyle oynatmak lazım o zaman kamera çekimi de güzel olur canlı seyretmek de güzel olur emeğine sağlık olsun.Paylaşım için çok teşekkür ederim güle güle besleyin.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
bekir79' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Bekir kardeş maşaallah yavrunun deparı,taklası,kanat sesi ve fişek metresi çok güzel kuş yüksek binada çatıya oynadığı için yapmış olduğu bu fişeklerin çekimi de zor oluyor.Aslında böyle güzel kuşları yerde uçurup öyle oynatmak lazım o zaman kamera çekimi de güzel olur canlı seyretmek de güzel olur emeğine sağlık olsun.Paylaşım için çok teşekkür ederim güle güle besleyin.Selamlar

selamun aleykum
mustafa abi yorumun için teşekkür ederim düşüncelerin çok dogru. kuşun uçtugu yer teras bile sayılmaz 6.kat. bugun çok zorlandım video çekerken. kuş zorlanıyor ben çekmekte zorlanıyorum çatıda durmak başlı başına benim için tehlike. videoyu izlediginde nedemek istediğimi anlaşılır sanırım.
nedense videoları yüklemede sıkıntı yaşıyorum. tam yükliyemiyorum sanırım. naip olursa bugünkü videosunu başka başlık altında paylaşacagım hava malum buralarda biraz esmeli. selamun aleykum

Geri