Colvit kullanım yardım !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ll_Suleyman_ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman özer
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamun aleyküm abilerim kardeşLerim... 4 YıL Dönek Güvercin besLedikden sonra.. Postaya geçiş yaptım. Şu an Üreme aşamasındalar. Gayette sağLıkLı bir şekiLde üremeye devam ediyorLar.. Fakat ben verimi en yüksek seviyeye çıkarmak için tavsiyeLer üzerine COLVİT vitamin Desteği hapı aldım... YawruLar için gayet iyi dediLer.. Ama benim Bir fikrim yok.. Sadece tavsiye üzeine Aldıgım için bu konudada bir fikrim yok.. Hap'ın boyut ve ebatLarı yawrulara hatta yetişkinLere yutturmak için biraz fazlaca iri bunu nasıL Kullanabilirim Eğer Bir fikri olan varsa paylaşırsa makbuL'e geçer... Şimdiden yardım eden etmeyen tüm dostLarıma abilerime kardeşLerime teşekkür ediyorum saygılarımLa .. KuŞCULAR.Org

SüLeyman ÖzeR ...

Merhabalar siteye hoşgeldin Süleyman kardeşim.

Ben yavrularda hafta da bir tane ağızdan veriyorum. Yavrular 3 haftalık olduktan sonra vermeye başlıyorum. 1 ay kadar hafta da bir tane veriyorum, yetişkinler de de ayda bir gibi... Yavruların sindirim sistemi gelişsin diye 3 haftadan önce vermiyorum, öğütmekte zorlanabilirler diye. Nerdeyse içersinde tüm vitaminleri içeriyor ve gerçekten çok faydalı...

Doz :
Yavrulara …….. …………………..1-2 tablet/gün
Tüy döküm mevsiminde …………..1-2 tablet/gün
Üreme mevsiminde…………………1-2 tablet/gün
Uzun uçuşlardan 4-6 gün önce……..2-4 tablet/gün

Bir de baby tabs diye bir yavru vitamin hapı var. Tabiri caizse ölüyü diriltiyo :)) süper bişey... Araştır faydasını görürsün.

ÖnceLikLe Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim uğur bey... Vitamin ve minaraL yönünden gücLü bir ilaçmış fakat boy ve ebatLarı büyük yavru kuş'un değiL Hatta yetişkin bir kuşun bile bunu yutması gercekten zoR ... nasıl yutturucaz bunu parcalamamızmı gerekiyor anLamadım... Beyaz Üstü benekLi bir hap

Saygılarımla: Süleyman özeR

Colvit ürünü bendekiler iri mısır tanesi büyüklüğünde ve kuşların ağzını açıp tek tek atıyorum. İri mısır tanesinden daha büyük değil. Ben tek tek atıyorum sorun yaşamadım nefes borusuna kaçırmadım. Yutturmakta zorlanıyorsanız parçalayıp taze sularına karıştırın.

Tşk ediyorum... YARDIM Ve görüşLerin için ugur abi.

Baby tab ben toplu alıyorum. 5 kutu kadar 25 den almıştım(kutu fiyatı) ama fiyatı artmış diye duydum.

Şimdi ben yavrular için önceliği baby tabs a veriyorum. Tüy ve boyuna posuna etki ediyor. Kırgın kuşlara verince etkisini daha çabuk görüyorsun. Ben çok faydasını gördüm ama colvit de yabana atılır bir hap değil. Önemli olan ikisini aynı zamanlarda verme... Bu kuşlar için aşırı bir vitamin takviyesi olur ve vücuttan atılır, kesene de zararı olur. Bir işe yaramaz fazlası...

süleyman araştırmn süper sana demiştim ben dene gör burda bu haplar pahalı satılıyo haplar esas hollanda patentli olup dışardan geldıgı zaman gayet ucuza gelıyor ben colvit lerı kutusunu 15ytl den alıyorum ama arkadaşım dışarıdan getırdıgı için ucuza geliyor varsa tanıdıgın dışardan geırt derım yarı yarıya ucuz burda aynı hapı soruyorum 25 30 ytl dıyorlar ımkanım varken neden alayım :heyo: :heyo: :heyo:

Tabi murat abicim .. Ama kuşlarımın sağLıgı ıcın cıdden 10 15 lira önemsiz... Fakat bu colvitin boyutları ebatLarı cok büyük ya yutamaz yawruLar ... Lavuk bana başka hapmı verdi acaba :D

gri sıyah lekelerı var hapların uzerınde ve en fazla olsun bezelyeden bıraz ufakça ufacık yavrulara ben yutturuyom bir şey olmadı

Arkadaşlar merhaba,colvit plus uzun zamandır kullanıyorum faydaları çok olumlu.uzun zaman bulmada sıkıntı çektim.ama şuan aradığım anda buluyorum.gerçekte faydalıymış.mail atın isteyen arkadaşlara yardımcı olurum. [email protected]

arkadaşlar konu hakkında ve temin etmeniz için yardımcı olabilirim.bende kullanıyorum bu ürünü çokta memnunum 05447689174 Uğurcan

Geri