colvit plus yavru hapı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haritaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

haritaci

Üye
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar ben bu hapı şanlıurfada bulamadım colvit plus yavru hapı nereden temin ede bilirim bir kac yerden sordum bu hap kaldırılmış dediler bu hapı olan bildiginiz veteriner varsa tlf no vere bilirmisiniz cevaplarınız için tesekürler

Selamlar,

İthal bir ürün olduğu için, veterinerlerde bulmanız zordur. Bu ürünü İzmirde kurulan kuş pazarlarında bulabilirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kuşcu arkadaşlarda yokmu acaba ücreti neyse vereyim yada buna yakın bir ilac varmı veterinerlede bula bilecegim tekrar tesekürler

slm benim elimde var kaç kutu istersen kargoyla gönderirim 05325746640 nolu telefondan ulaşabilirsin

Aramış olduğunuz Colvit Plus ürününü ihtal ediyoruz.Bizde bulabilirsiniz.Türkiyenin her yerine kargo ile sürekli gönderiyoruz.İstediğiniz zaman 05447689174 telefon numaram.

Uğurcan URGAN/Edirne

kullanmanızı tavsiye ederim birçok kişi bu ürünü iyi bilir.Ölüyü diriltiyor diyebilirim :) mail de atabilirsiniz [email protected]

Elimizde bol miktarda colvit bulunmaktadır.Telefon ile de ulaşabilirsiniz.
05353512828

Verdiğim Colvit plus siparişi dün elime geçti, kutu içinde fazla sayıda hap var uzunca süre idare edebilir. Bugünden itibaren yavrularda kullanmaya başlayacağım, bakalım büyümelerine katkısı olacak mı, şu anda gelişimleri normal olarak seyrediyor.

Canım kardeşim bu hapı istiyorsun da bir kutunun içinde 500 adet var 3-4 kutu dediğinde 150-200 adeti ne kadar zaman da bitirebileceksin kutusu 30-35 tl cişvarında İSTANBUL da istediğin kadar var bunlar genelde Bulgaristan da üretiliyorlar tam adresini yazın URFA cesur veya diğer hangi firmanın otobüsüne vereyim sen teslim alıver sana tel no E - Postana yazıyorum selamlar.

i.akşamlar arkadaşlar bu ilacın supervit den bir farkı varmı ? yoksa aynı özelliklerimi taşıyor ?

Benim sipariş verdiğim yer burası, her zaman yem ve diğer ihtiyaçlarımı buradan karşılıyorum, tüm güvercin ürünleri uygun fiyatlıdır tavsiye ederim.

İkiside aynı satıcıdır, dükkan yeri Zeytinburnu Olivium AVM karşısı.

http://www.petyuvasi.com/
http://www.guvercinciftligi.com/

yaren__1903' Alıntı:
bu iki sitede fiyatlar biraz pahallı gibi geldi kendi düşüncem :asla:
Daha geçen gün 750 gr'lık Natural electrolit'i 55 TL, Colvit plus'ı 28 TL'ye aldım. Piyasayı araştırın daha ucuza bulursanız oradan alırsınız.

Kuşları sıkça uçuranların electrolit kullanmalarında fayda vardır, kısa sürede kuşların eski formuna kavuşmasını sağlar, sıcak havalarda daha sık kullanılmalıdır.

Geri