ÇORLU dan oynarlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan west
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

west

Üye
Siteyi ziyaret et
SELAMLAR DEĞERLİ ARKADAŞLAR
yaklaşık 6 aydır bir takım oynardan üretmekte ve uçurmakta olduğum oynarlarımın son halini sizinle paylaşmak istedim. saygılar...

oynarlar harika Bravo.

Merhaba arkadaşım kuşlar güzel resimler harika böyle paylaşım oldumu hasta oluyorum.Herşey cam gibi şeffaf emeğine saglık maşallah.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Merhaba arkadaşım kuşlar güzel resimler harika böyle paylaşım oldumu hasta oluyorum.Herşey cam gibi şeffaf emeğine saglık maşallah.
iyi dileklerin için teşekkür ederim.beğendiğine sevindim saol........

emegıne saglık.guzel kuslar. kuslarınızı gokyuzunden mahrum etmedıgınız ıcınde tebrıkler....

tekinn' Alıntı:
emegıne saglık.guzel kuslar. kuslarınızı gokyuzunden mahrum etmedıgınız ıcınde tebrıkler....
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim nurettin bey

selam oynarlarınız kaç saat uçuyor, uçuş yükseklikleri nedir
saygılar

erdemz' Alıntı:
selam oynarlarınız kaç saat uçuyor, uçuş yükseklikleri nedir
saygılar
selamlar
kuşlarım zorlamadan ortalama 1,5 saat garanti uçuyor
yükseklik olarak hesaplıyamam ama :)sinek tabir edilen yerde uçuyorlar TEŞEKKÜRLER
SAYGILAR.....

MErhaba,

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım , oynarlar gayet güzel hepsinden iyisi UÇMALARI ve senin bu oynar ırkının ilk önce uçması gerektiğini bilmen ve buna göre yetiştirmen gerisi hoş ve boşşş iyi zamanlarda keyifli performanslar dilerim Çorlu'ya selamlar !!!

kuşlarınızın maşallahı var,gök yüzünde başka güzeller ALLAHIM nazarlardan korusun,SELAMLAR SAYGILAR

Geri