"ÇORLU HAVA ÜSSÜ"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan west
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

west

Üye
Siteyi ziyaret et

[/quote]

BATILI' Alıntı:
[/quote]

Sevgili dostum Hayrettin,

Paylaşımın için teşekkürler Oynarların her zaman ki gibi ATLETİK güzellikte ilk bakışta TÜĞLERİ farklılıklarınla parlaklıklarınla ve kalitesinde ustamız ( OSMAN SÜTUNC )imzası taşıdıklarını belli ediyorlar uçtukları halde böyle tüğ kalitesine sahip olmaları tek kelimeyle muhteşem ! Maşallah.

Bize bu kuşları kazandıran( Osman )ustamıza teşekkürü bir borç bilirken emek vererek kuşlara sahip çıktığın için ve en önemlisi PERFORMAS olarak geliştirdiğin için ayrıca teşekkürler.Oynar sevginin hep böyle geleceğe yürüyen aydınlık bir anlayışla devam etmesini dilerim.

Önümüzde ki yaz aylarında iyi bir sezon geçirmeni dilerim keyifli oynar günleri sağlık içinde seninle olsun sevgilerimle esenkal.

Mustafa bey, her hangi bir muhatablığımız sanıyorumki yok . Kuşlarınızı benim oynarlarımın altında sergileme isteğiniz ilginç olduğu kadar izinsiz bu teşebbüste bulunduğunuz için şahsıma ve benim emeklerime karşı kabaca bir davranış olarak görüyorum! Böyle bir yakışıksızlığa neden gerek duyduğunuzu anlamış değilim.Kendiniz kendi isminiz altında kuşlarınızı sergileyebilirsiniz doğrusuda budur lütfen herkes kendi ismi adı altında kuşlarına sahip çıkarak paylaşsın benim yaptığım paylaşımda insanlar sizin kuşlarınızı benim sanabilir buda beni rahatsız ediyor açıkçası. sizden ricam bu kaba , anlamsız ve bir o kadar gereksiz paylaşımınızı benim başlığımdan kaldırınız.Eminimki kuşlarınıza kendi isminiz altında sergileyecek kadar güveniyorsunuzdur......Güvenmiyorsanız kalabilir
SAYGILAR...

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Sevgili dostum Hayrettin,

Paylaşımın için teşekkürler Oynarların her zaman ki gibi ATLETİK güzellikte ilk bakışta TÜĞLERİ farklılıklarınla parlaklıklarınla ve kalitesinde ustamız ( OSMAN SÜTUNC )imzası taşıdıklarını belli ediyorlar uçtukları halde böyle tüğ kalitesine sahip olmaları tek kelimeyle muhteşem ! Maşallah.

Bize bu kuşları kazandıran( Osman )ustamıza teşekkürü bir borç bilirken emek vererek kuşlara sahip çıktığın için ve en önemlisi PERFORMAS olarak geliştirdiğin için ayrıca teşekkürler.Oynar sevginin hep böyle geleceğe yürüyen aydınlık bir anlayışla devam etmesini dilerim.

Önümüzde ki yaz aylarında iyi bir sezon geçirmeni dilerim keyifli oynar günleri sağlık içinde seninle olsun sevgilerimle esenkal.
Değerli arkadaşım Hüseyin
İyi dileklerin için ilk önce teşekkür ederim.En iyileri sende olur inşallah.
Osman Sütünç Abimize bu kuşları bizimle paylaştığı için bende buradan teşekkürlerimi sunarım.
inşallah hepimiz hastalıksız sağlıklı bir sezon geçiririz.Keyifle kuşlarımızı seyrederiz..
saygılar.....Edirne ye selamlar.....

Bu kuşları incelemen için ekledim Hayrettin!Yaşmaklı yavrunun nasıl olacağını da görebilirsin.Verdiğin ve geri gelen alttaki yavru kendini geliciliği ve ahlaki yapısylada ispatlamış şuanda da en iyi uçanlardan biri olduğuna göre KESİNLİKLE DAMIZLIK KÜMESİNE geçmeye HAK kazanmıştır.Yaşmaklı yavruna dikkat et ve kıymetini bil Her güzel oynar AKILLI OLAMAZ MALESEF ! Bu kuşlara yıllarca ve bir ömür boyu hizmet edilebilir birileri bize ANLATTIĞI İÇİN değil KUŞLAR kendileri NE OLDUKLARINI SÖYLEYEBİLDİKLERİ İÇİN lafla değil VASIFLA ! ne demişler anlatılamaz yaşanır bu kuşlarda sana bana bize bir takım hünerler gösterebilip yaşatıyorsa KIYMET BİLMEK korumak gerekir.Emin olabilirsin ki bir çok kişinin elinde bu ahlaki yapıda kuş yok!!! olmasını bırak UÇMAYI DAHİ UNUTMUŞ kuşlar var filancanın filancasıyla hareket edenler rivayet oynarcılığı ile kendilerini dahi kandıramaz hale geldiler artık(DÜŞÜN İŞTE YILLARINI VERİYORLAR AMA NASIL UÇTUKLARINI BİLMİYORLAR KUŞLARIN)asıl böyle bir şey yok!. sadece göz zevklerini tatmin etmeye çalışıyorlar üzücü olan şudurki ondada başarılı olamuyorlar malesef ! artık uçan oynar fizik yapsıyla uçmayan oynara göre daha vasıflı daha atletik bir haldedir çünkü her zaman belirttiğimiz gibi önce uçacak ve uçurulacak ki bakmaya değer olsun.

Sen oynar yetiştirciliğinde (3-0 önde başladın 40 yılda ileridesin) neden dersen kuşlarının uçtuğunu bilerek damızlık edindin yıllarını vermiş ama kuşlarının uçup uçmadığını ve ahlaki yönlerini bilmeyenler 40 yıldır oynar besleselerde bir 40 yıl daha geriden gelmeye devam ediyorlar yapcak bişi yok tercih meselesi.Bunların farkında olduğunu biliyorum ancak yinede hatıratmakta fayda görüyorum.Başka meraklılarda bunları bilmeliler düşüncesindeyim!

Sen çorlunun bir çok yerinden oynar atabilirsin işte küçük bir örnekti bu sadece.

Geri