_78_
Üye
- Ad Soyad
- ismail kozar
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağolun NİZAM bey güzel eleştiriniz için . evet özellikle çok dikkat ederim aynı kuşları eşleştirmeye çünkü zamanında babam bana böyle gösterdiydi yoksa bütün emeklerimin boşa çıkacağının bilincindeyim . bozuk kuş değersiz kuş .gökay' Alıntı:Maşallah kuşlar güzel, kuşcuğa hızlı bir şekilde giriş yapmışsınız, herşey eksiksiz gibi, bangolarda , beyazkuyruk ve kanat kuyruk renkleri görüyorum, eşleştirmede bunlara dikkat ediyormusunuz ?Hastalıksız kümesler.
evet doğru söylüyorsunuz erkan bey diğer renkleride edinmeye çalışıyorum daha yeniyim bangoculukta kafama göre kırmızı sarı ve mavi bangolar bulabilsem alıcam ama benim çevremde çok az kişide var onların çoğuda vasıfsız bozuk kuşlarBangocu_Erkan' Alıntı:Başlangıç için güzel kuşlar arada başka renklerde olsa daha güzel olmazmı zenginlik katar kümese tabi benim şahsi fikrim herkesin zevki ayrı ama bangoculuk konusunda ortak bi noktada buluşmusuz