Çorum Çıplağı resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuşçu Eşref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eşref Gazi
Meslek
Yönetici
İlgi Alanı
Kuşlar
Çorum çıplakları

Ekli dosyalar

• DSCF3780-large.webp
    DSCF3780-large.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 4,685
  • DSCF4073-full.webp
    DSCF4073-full.webp
    25.8 KB · Görüntüleme: 4,700
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF4103-full.webp
    DSCF4103-full.webp
    17.6 KB · Görüntüleme: 4,722
  • DSCF4153-full.webp
    DSCF4153-full.webp
    29.7 KB · Görüntüleme: 4,737
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF4154-full.webp
    DSCF4154-full.webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 4,791
  • DSCF4262-full.webp
    DSCF4262-full.webp
    27.6 KB · Görüntüleme: 4,643
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık.Özellikle beyaz olanlara hayran kaldım.

S.a
Kuşlar gerçekten güzel. Kuşların gerçek güzelliğide resim çekilen mekanlar ve görüntü kalitesidir Zaten. Bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Sağlıklı güzel yavrular almanız dileğiyle.

Güzel kuşlar maşallah ben beğendim .. Elinize sağlık . Bol seyirli uçumlar dilerim size . selamlar .ŞEREF

Çok güzel kuşlar ama beyazlara bayıldım :oley:

maşallah çok güzeller çok iyilerini seyrettim zamanında bu çorum çıplaklarının allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

maşallah kuşlar çok güzel paylaşım için teşekkürler burdur dan selamlar.........

Alıntıdır.

selamlar.edindiğim bilgiler ışığında yer ve zaman sorunu olan arkadaşlar için en uygun ırklardan birisi.kanatlarına hakim balkonlara dahi rahatlıkla inebilecek ve istenildiği zaman yere almakta da pek zorlanılmayacak bir ırk. hastalıklarada dayanıklı ufak yapılı az yem yiyen sevimli bir tipi var.beyazlarını çok beğeniyorum.bir de orantılı dağılmış renkleri olan bir ala çift olabilir.gerçekten yaygınlaşsa sevinirim ben. :heyo:

EVET BİZİM KÖYLÜ BU KUSLAR ÇOK ÇOK İYİLERİNİ SEYERTME SANSIM OLDU ZAMANLA KENDİMDE BESLEDİM
HATTA KENDİ KUSLARINA KIRIP ÇOK DAHA İYİLERİNİDE SEYRETME SANSIMIZ OLDU SU ANKİ SON DURUMLARI NEDİR PEK BİLEMİYORUM NESLİNİN FAZLA KIRILMADAN DEVAM ETTİRİLMESİ KAZANCIMIZA OLUR

Gerçekten beyaz lara ve ondan öncekine hayran kaldım çok güzel kuşlar maşaallah allah sahibine bağışlasın.

cok severım ben corumları Keske satan bırı osla buralarda ıstanbulda cogu kısı taklacı beslıyor :banane:

güncellendi

Geri