Çorum'dan Paşa Kaya'nın performansları müthiş kuşları-RESİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

yunus81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Turan
Meslek
kuş besleyicisi
İlgi Alanı
Kediler
S.a

Arkadaşlar,
Paşa Abî'nin kuşlarını izledim.
Bir kaç video çektim. Müthiş performansları var. İnşallah sizlerle paylaşacağım.
Selamlar.

Şenol

Ekli dosyalar

• IMG_0336.webp
    IMG_0336.webp
    59.8 KB · Görüntüleme: 5,206
  • IMG_0342.webp
    IMG_0342.webp
    279.2 KB · Görüntüleme: 5,106
  • IMG_0344.JPG
    IMG_0344.JPG
    279.7 KB · Görüntüleme: 5,170
devam

Ekli dosyalar

• IMG_0347.webp
    IMG_0347.webp
    238.3 KB · Görüntüleme: 5,181
  • IMG_0356.webp
    IMG_0356.webp
    120.1 KB · Görüntüleme: 5,091
  • IMG_0360.webp
    IMG_0360.webp
    248 KB · Görüntüleme: 5,243
devam

Ekli dosyalar

• IMG_0361.webp
    IMG_0361.webp
    64.8 KB · Görüntüleme: 5,221
  • IMG_0369.webp
    IMG_0369.webp
    178.2 KB · Görüntüleme: 5,218
  • IMG_0352.webp
    IMG_0352.webp
    294.8 KB · Görüntüleme: 5,234
devam

Ekli dosyalar

dumanlıkirli mükemmel Allah güle güle beslemeyi nasip etsin ...

Paşa beyi ve kuşlarını uzaktan tanıyan ve takip eden biriyim, kümesini ve kuşlarını bizzat görmesemde , kümesine ve kuşlarına ait çeşitli resimlerini farklı zamanlarda daha öncede gördüm ..
Kendisi ile İnternet vasıtası ile birkaç lakırtı etme imkanımızda odu .. Bu işe emek saf eden, has yetiştiricilik işini önemseyen değerli bir büyüğümüz olduğunu düşünüyorum .. Sizin vasıtanız ile sitemizde görmekte çok güzel ..
Bu vesile ile kendisine tüm iyi dileklerimle sitemize hoşgeldin paşa abi diyorumm . selamlar ŞEREF

selamunaleykum
paylasim icin tesekurler kuslar gercekten ozelkuslardan bozlardaki ucuncu fekler kirlilerdeki fizik cok guzel eskikuslardan oldugu beli oluyor huzurla beslemenizi dilerim
saygilarimla ferhat

kuslar ankara kusu sanirim

hepsi çok güzel maşallah ama benim fikrimi sorarsanız tabiki gökler ve karakirli derim ALLAH güle güle uçurmak yavru almak nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar.
kUŞLARIN RENKLERİ FARKLI OLSA DA ARAP HARİÇ HEPSİ AYNI SOY.
Video görüntüsünü yaklaşık 1 hafta önce çektiğim bir sabuni yavru var.

http://www.dailymotion.com/yunus1981

[dailymotion]yunus1981[/dailymotion]

İzleyebilirsiniz.
Selamlar.

Şenol

paşa kaya nın kuşlarını burda görmek çok güzel. gerçekten iddialı kuşlardır. onun gibi kuş ucurabilen gerçekten çok nadir insan vardır diye düşünüyorum. herkese saygılar

kuşlar gerçekten çok güzel. ben en çok mavileri(gök) beğendim, çok asil durmuşlar.

resimlerde arap hariç hepsi aynı kan kuşlar ve hepsi oyun a muhayyer kuşlardır. türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar.

ayhan06' Alıntı:
resimlerde arap hariç hepsi aynı kan kuşlar ve hepsi oyun a muhayyer kuşlardır. türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar.

Merhaba Ayhan Bey;

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Kuşlar çok iyi, uçurucu çok iyi. Daha ne olsun. Paşa abi iddialı olmakta haklı. Kuşları eminim her kaliteli kuşçuyu kendine bağlayabilecek performansa sahip. Ben onun kuşlarından izlediğim biri için şöyle demiştim arkadaşlara: "hayal etsem bir kuş nasıl iyi gider diye, o kuşun gidişinden daha iyi hayal edemezdim."
Çevremde ve bizde uzun giden kuşlar var. Ancak fişekleri onun kuşlarının fişeğinin yanında çok sönük kalıyor. Mükemmel bir tarzları var. Anlatmakla olmuyor biliyorum. Umarım fırsat bulup izleyebilirsiniz. Tabii artık bir çok kuştan keyif almayacaksınız. Şimdiden söyleyeyim. Ben öyle oldum.
Herkese selamlar.

Şenol

maşallah güzel kuşlar güle güle besle ve uçur.

baraacuda' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar güle güle besle ve uçur.

Merhaba;

Kuşlar Çorum'dan Paşa Kaya'nın kuşları. Ve gerçekten kuş uçurmanın keyfine sonuna kadar varıyor. Kuşları inanılmaz oynuyor. Onun "bu soy iyi midir?" gibi bir sorusu yok. Uçuruyor ve kuşları istediğini yapıyor. Umarım hakeden her kuş besleyen kişi onun vardığı yere varır.

Selamlar.

Şenol

selam paşa kaya gerçekten kuşların çok güzel ama gökler ve bozlar daha farklı .ben gökler derim. güle güle besle

MAŞALLAH Anlattıklarınıza göre güzel kuşlar Oyun videosu varsa ekleyebilirmisiniz merak ettim şimdi .iyi akşamlar saygılarımla...

slm kuslariniz cok güzel allah nazarlardan sakalsin tüylerince yavrulariniz olsun insallah performanslarida güzeldir

S.a Tebrikler maşallah,hepsinin birbirinden üstün olduğuna eminim,Kendisi üyemi siteye Yoksa tanıyanlar kendisi ve kuşları hakkında bilgi verebilirmi?Bolu'dan selamlar...

ayhan06' Alıntı:

Bahsettiğiniz kuşların 1-2 dakikalık oyun videosunu ekleyin.Hep birlikte izleyelim.Gerçekten türkiyede emsali az bulunur kuşlardanmı?
sevgiler

dogan18' Alıntı:
ayhan06' Alıntı:

Bahsettiğiniz kuşların 1-2 dakikalık oyun videosunu ekleyin.Hep birlikte izleyelim.Gerçekten türkiyede emsali az bulunur kuşlardanmı?
sevgiler

Merhaba;

Ben Türkiye'de emsali çok çok az bulunan kuşlardan olduğunu düşünüyorum.
Selamlar.

Şenol

Kuşlarınız bir birinden güzel ben özelikle gök derim mükemmel görünüyorlar. Maşallah Allah sağlıkla uçurmayı nasip etsin. Saygılarımla. kaya38kaya

yunus81' Alıntı:
Merhaba;

Selamlar.

Şenol

Tabiki düşünebilirsiniz.
Herkesin kendi kuşu Türkiyede 1 numaradır.
Sevgi ve selamlar

dogan18' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba;

Selamlar.

Şenol

Tabiki düşünebilirsiniz.
Herkesin kendi kuşu Türkiyede 1 numaradır.
Sevgi ve selamlar

Merhaba Doğan bey;

Kuşlar benim kuşlarım değil. Ben başkasının kuşlarını övüyorum. Şimdiye kadar izlediğim en iyi kuşu Paşa Kaya uçurdu. Bu nedenle bu şekilde düşünmem sanıyorum normal. Paşa Abi için eminim bir çok kişi aynı şeyi söylüyordur. Çorum'a giderseniz belki siz de benim gibi söylersiniz. (:
Selamlar.

Şenol

8.resimdeki dişinin cinsi ne acaba aynısı bendede var ben çakmaklı diyo biliyorum sizn ki ne acaba

yunus81' Alıntı:
Merhaba Doğan bey;

Kuşlar benim kuşlarım değil. Ben başkasının kuşlarını övüyorum. Şimdiye kadar izlediğim en iyi kuşu Paşa Kaya uçurdu. Bu nedenle bu şekilde düşünmem sanıyorum normal. Paşa Abi için eminim bir çok kişi aynı şeyi söylüyordur. Çorum'a giderseniz belki siz de benim gibi söylersiniz. (:
Selamlar.

Şenol

Şenol Bey kardeşim
Ben izlediğiniz kuşların kötü olduğunu söylemiyorum.Hatta videosunu eklediğiniz bir kuşun oyunun beğendiğimide belirttim.
Siz ilk mesajınızda "türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar" derseniz,o iddialı bir cümle olur.
"İzlediğim kuşlar arasında şu ana kadar en iyisi bu kuşlar" deseydiniz daha doğru bir cümle olurdu..
Ülkemizin her yöresinde,çok hatrı sayılır kuş besleyen ve uçuran var.Sadece ankaradakileri saymaya kalksam bu sayfa yetmez.
Ankara yolun düşerse bekleriz.çayını içerken elbet seyredeceğin bir kuş uçururuz. :)
sevgiler

dogan18' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Doğan bey;

Selamlar.

Şenol

Şenol Bey kardeşim
Ben izlediğiniz kuşların kötü olduğunu söylemiyorum.Hatta videosunu eklediğiniz bir kuşun oyunun beğendiğimide belirttim.
Siz ilk mesajınızda "türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar" derseniz,o iddialı bir cümle olur.
"İzlediğim kuşlar arasında şu ana kadar en iyisi bu kuşlar" deseydiniz daha doğru bir cümle olurdu..
Ülkemizin her yöresinde,çok hatrı sayılır kuş besleyen ve uçuran var.Sadece ankaradakileri saymaya kalksam bu sayfa yetmez.
Ankara yolun düşerse bekleriz.çayını içerken elbet seyredeceğin bir kuş uçururuz. :)
sevgiler

Merhaba Doğan Bey;

Davetiniz için çok teşekkürler. İnşallah nasip olursa orada görüşebiliriz. İstanbul ya da Kocaeli'ye yolunuz düşerse de ben sizi misafir etmek isterim.
Aslında "Türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar" diyen ilk kişi bu forumda yorum yazan ve benim hiç tanımadığım biri olan Ayhan bey oldu. Ben de aynı şeyi dşünüyorum, bunu şimdi de söyleyeyim. Daha iyisi var mıdır, olabilir tabii ki. Ama bu kuşların performansları benim için fazla iyi. Uzun fişek çeken kuş bulunabilir, ama Paşa Abi'nin kuşlarının inanılmaz bir temposu var. Benim izlediğim bir kaç kuşu oldu, hepsi aynı tempoda fişek alıyor. Fişeklerinde hiç bir yamulma yok. 7-9 dakikada bir sefere geliyorlar. Anlatmakla olmuyor, anlatamıyorum çünkü. Umarım fırsat bulup izleyebilirsiniz kuşlarından.
Ankara'da tabii ki çok çok iyi kuşçular vardır, buna eminim. İddialaşmayı hiç sevmem. Uçuracak kuşum varsa uçururum, izletirim. Uçuran varsa ve izlemek istediğimizde izin verirse izlemek isterim,izlemeye gelebilirim.
Özel mesajdan telefonunuzu gönderirseniz Ankara'ya geldiğimde size ulaşabilirim.
Selamlar.

Şenol

Geri