yunus81
Üye
- Ad Soyad
- Yunus Turan
- Meslek
- kuş besleyicisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayhan06' Alıntı:resimlerde arap hariç hepsi aynı kan kuşlar ve hepsi oyun a muhayyer kuşlardır. türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar.
baraacuda' Alıntı:maşallah güzel kuşlar güle güle besle ve uçur.
ayhan06' Alıntı:resimlerde arap hariç hepsi aynı kan kuşlar ve hepsi oyun a muhayyer kuşlardır. türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar.
dogan18' Alıntı:ayhan06' Alıntı:resimlerde arap hariç hepsi aynı kan kuşlar ve hepsi oyun a muhayyer kuşlardır. türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar.
Bahsettiğiniz kuşların 1-2 dakikalık oyun videosunu ekleyin.Hep birlikte izleyelim.Gerçekten türkiyede emsali az bulunur kuşlardanmı?
sevgiler
yunus81' Alıntı:Merhaba;
Ben Türkiye'de emsali çok çok az bulunan kuşlardan olduğunu düşünüyorum.
Selamlar.
Şenol
dogan18' Alıntı:yunus81' Alıntı:Merhaba;
Ben Türkiye'de emsali çok çok az bulunan kuşlardan olduğunu düşünüyorum.
Selamlar.
Şenol
Tabiki düşünebilirsiniz.
Herkesin kendi kuşu Türkiyede 1 numaradır.
Sevgi ve selamlar
yunus81' Alıntı:Merhaba Doğan bey;
Kuşlar benim kuşlarım değil. Ben başkasının kuşlarını övüyorum. Şimdiye kadar izlediğim en iyi kuşu Paşa Kaya uçurdu. Bu nedenle bu şekilde düşünmem sanıyorum normal. Paşa Abi için eminim bir çok kişi aynı şeyi söylüyordur. Çorum'a giderseniz belki siz de benim gibi söylersiniz.
Selamlar.
Şenol
dogan18' Alıntı:yunus81' Alıntı:Merhaba Doğan bey;
Kuşlar benim kuşlarım değil. Ben başkasının kuşlarını övüyorum. Şimdiye kadar izlediğim en iyi kuşu Paşa Kaya uçurdu. Bu nedenle bu şekilde düşünmem sanıyorum normal. Paşa Abi için eminim bir çok kişi aynı şeyi söylüyordur. Çorum'a giderseniz belki siz de benim gibi söylersiniz.
Selamlar.
Şenol
Şenol Bey kardeşim
Ben izlediğiniz kuşların kötü olduğunu söylemiyorum.Hatta videosunu eklediğiniz bir kuşun oyunun beğendiğimide belirttim.
Siz ilk mesajınızda "türkiye çapında o kuşlarla yarışacak çok az kuş çıkar" derseniz,o iddialı bir cümle olur.
"İzlediğim kuşlar arasında şu ana kadar en iyisi bu kuşlar" deseydiniz daha doğru bir cümle olurdu..
Ülkemizin her yöresinde,çok hatrı sayılır kuş besleyen ve uçuran var.Sadece ankaradakileri saymaya kalksam bu sayfa yetmez.
Ankara yolun düşerse bekleriz.çayını içerken elbet seyredeceğin bir kuş uçururuz.
sevgiler