çözemediğim hastalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan demirdamar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

demirdamar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tolga demirdamar
Meslek
sağlık
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
ben bango beslerim bi bende çıkma yavruda göz sorunu var basit bi şey gibi gördüm bi takım göz ilaçları kullandım solunum yolu ilacı kullandım cevap vermedi tedavi kuşun gözü sürekli çapak yapıyo bi gün kesiyo ertesi gün kapanma derecesinde tekrarlıyo daha önceden böyle bi hastalık görmedim lütfen bilgisi olmayan tahminle hareket eden yorum yapmasın bilgisi olan net çözüm vericek birisi yazarsa ii olur sevgiler....

Anlattıklarınızdan göz enfeksiyonu olduğu sonucuna varılıyor. İnsanlar için kullanılan her hangi bir göz merhemi(antibiyotik) bu sorunu çözecektir. Geçmiş olsun..

Hoca' Alıntı:
Anlattıklarınızdan göz enfeksiyonu olduğu sonucuna varılıyor. İnsanlar için kullanılan her hangi bir göz merhemi(antibiyotik) bu sorunu çözecektir. Geçmiş olsun..
ayrica bulasicidir gecen sene biraz gec kaldim ve donek saya karisik 7 kusum bu goz enfeksiyonundan oldu... gecmis olsun

abi daha farklı bişe ama ne bulamadık gitti insan melhemi ve antibiyotikli damlada kullanmaya başladım üçüncü günü azcık fark var gibi ama daha önceki tedavilerdede geçer gibi oldu tekrarladı sonra kuşu salmada tek tutuyorum ilginiz için sağalun olmazsa veterinere götürcem artık..

Kuşunuzun gözünü Ilık su ile yıkayın günde birkaç kez , kuşu tecrit edin hastalık bulaşıcıdır,'' genta '''isimli bir göz damlası var bulabilirseniz kullanın, günde iki kez gözü yıkayıp kuruladıktan sonra , bulamaz iseniz insanlar için kullanılan eczanelerde satılan göz enfeksiyonu damallarıda faydalı olur işiniz ilaçlamanız bitince elinizi sabunlu su ile güzelce yıkayın sizede bulaşabilir .selamlar.ŞEREF

SADECE BIR GOZUMU YOKSA IKI GOZU BIRDEN MI OLUYOR ????

Mrb kardeş genta fayda etmezse kuşlar için neo kort göz damlası var onu kullanmanı tavsıye gerçekten etkili saygılar.

Geri