ÇÖZÜM LÜTFEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HURDACILAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HURDACILAR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf çevik
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Köpekler
Abilerim Bu konan kuşlara çözüm istiyorum lütfen öneri verinde Kurtulalım bu işten

Kardeşim konan kuşun çözümü yok lütfen bilgilerinide düzgün gir bi gün siskonur oluyon bi gün hurdacılar bi bakıyom yaşın 15 bi bakıyom 20 artık sıkıldık sana bunları anlatmaktan konuyorsa besleme kardeşim burayıda kirletme

DÖNEKCI35' Alıntı:
Kardeşim konan kuşun çözümü yok lütfen bilgilerinide düzgün gir bi gün siskonur oluyon bi gün hurdacılar bi bakıyom yaşın 15 bi bakıyom 20 artık sıkıldık sana bunları anlatmaktan konuyorsa besleme kardeşim burayıda kirletme

Şişkoonur ve Hurdacılar ikisi aynı üye yani öylemi Uğurum?

YA Vallahi çıldırcam ben zaten düzgün girmişim bana senin birşey anlattıgında yok ancak bunedir çözüm bulamayınca konu açıyorum tepki veriyorsunz.?

HURDACILAR' Alıntı:
YA Vallahi çıldırcam ben zaten düzgün girmişim bana senin birşey anlattıgında yok ancak bunedir çözüm bulamayınca konu açıyorum tepki veriyorsunz.?

Düzgün konu aç sabaha kadar yardımcı olalım!
Güvercinin konuyorsa ne yapak? Gidek nöbet mi tutak sen rahat uçarsın diye!
Nasıl yardımcı olacağız sana? Ne bekliyorsun bizden ?

Ayaklarına balon bağla, sal havaya ..
Bir daha bekleme geri gelecek diye ama .
Ne bir yere konar, ne geri gelir .
Tamam ..

Senin bilgisayarının IP numaralarından kontrol ettim. Şişkoonur ile aynı kişisin.
Uğurun dediği gibi kısacası .
Fakat şişko onur profilin siteden uzaklaştırıldı.
Aslında yaptığın kurallarımıza aykırı. Fakat sana son bir hak daha verelim. Belki toplarsın kendini .

Yalnız senden rica ediyorum,
Gereksiz konularla bizim başımızı ağrıtma uğraştırma bizi.
Dost ortamı bizim burası .
Bizde yabancı yok. Hepimiz abi kardeşiz .
Sende bizim aileye katılmak istiyorsan, bizim gibi olursun .

ya abi ben kayıt dışı bişey yapmıyorm bir ugura zaten ben dedim ancak şöyle bişey var ben konu açıyorum tepki ya bende ne yapcagımı şaşırdım büyük abilerimizden bilgi almak için geldim ben buraya

HURDACILAR' Alıntı:
ya abi ben kayıt dışı bişey yapmıyorm bir ugura zaten ben dedim ancak şöyle bişey var ben konu açıyorum tepki ya bende ne yapcagımı şaşırdım büyük abilerimizden bilgi almak için geldim ben buraya

Kardeşim sen ofsayt'a en başında yakalanmışsın .
Sitemize farklı isimlerle üye olmak, kural ihlali .
Buda demek oluyor ki, sorgusuz sualsiz siteden uzaklaştırılman gerekirdi.
Ama sanıyorum ki, yaşına verdiler, ufak dediler, sadece uyardılar.
Son olarak bende uyardım. Hatırlatmak isterim.

Büyüklerinle nasıl konuşulur öğrenmelisin. Mesela, Uğura dedim diyorsun.
Büyük abilerin sana, onlara saygı gösterdiğin takdirde onlarda sana saygı göstererek yanaşırlar.
Baştan yanlışlar yaptın diye, devamlı seni aşalamayı kimse yapmaz bu sitede merak etme sen .

Biz her zaman yapıcı olmaya çalışıyoruz, Yıkıcı olmak istemiyoruz .
Fakat ufak genç kardeşlerimizle uğraşmak çok zor .
Hazırcısınız . Araştırmak istemiyorsunuz .

Hava yağmurlu kuş uçarmı?
Babam kızıyor kuş beslememe ne yapmalıyım?
Kuşun kanatları eksik napıcam ben?

Ben 1 senedir yönetimdeyim yemin ederim usandım.
Allah Muharrem dayıma harbiden sabır vermiş .

Kardeşim aynı konuyu haftada bir açıyorsun daha öncede açtın sana elimizden geldiğince yardımcı olduk onun dışında yapabileceğin bir şey yok kuş konuyorsa ya yerin kuş beslemeye müsait değildir yada kuşların kötüdür konanları elinden çıkartıp yeni kuşlar edineceksin sitede bununla ilgili 100 lerce başlık mevcut biraz araştırıp okumalısın bugun aynı başlığı niye 3 kere açtın

SONER ABİ ben yeni üyelik benim siskoonur kitlendi diye açdım bir ikincisi ben kimseye saygsızılık yapmam abi bende araştırdım bütün hepsini hamsi felan at diorda burası ADANA

Şişkoonur üyeliğin neden iptal edildi tarafımızdan?
Hiç yargıladın mı kendini ?

Mersin'de bir dostum var seni irtibatlayım onunla paslaşın.
Öğretsin sana ne yapman gerektiğini .

Bende yeni başladım güvercin yetiştiriciliğine ancak çevremden gördüğüm kadarıyla (Antepte) ıslıkla ve siyah keçi derisini sallayarak havada daha uzun kalmaları sağlanıyor.

Not: Bizim bölgedeki kuşlar kalabalık filo halinde uçuyor geneli posta felan. Taklacı veya değişik türlerin nasıl uçuruldugunu görmedim.

YA BU KONU EN AZ 10 KERE AÇILMIŞTIR .. HALA ÇÖZÜMÜ VARMI DİYOSUNUZ !!! ARAŞTIRIRSANIZ BULURSUNUZ !!

ya sen admin yada yöneticmisn dosdum bulamadıkki açıyoruz.?

ADMİN DEİLİM YÖNETİCİDE DEĞİLİM FAKAT BOŞ YERE AÇIYOSUNUZ... ELLERİNİZİ BOŞUNA YORUYOSUNUZ.. İSTER GOOGLEDEN YAPIN İSTER BURDAN ÇÖZÜMÜ VAR ..

BAK kalbini kırmak istemiyorum anlamıyormusun benim işimi görcek çözüm yok.!

bak abi. ben çıldırcam araştırdımmmmmmmmmmmmmmmm diorm bana inanmiyormusunz

seni son kez uyarıyorum canım kardeşim yazışmalarına dikkat et yazılanları okuduysan onların harici yapabileceğin bir şey yok ya kuşları değiştiriceksin yada uçurmuyacaksın bu kadar basit

DÖNEKCI35' Alıntı:
seni son kez uyarıyorum canım kardeşim yazışmalarına dikkat et yazılanları okuduysan onların harici yapabileceğin bir şey yok ya kuşları değiştiriceksin yada uçurmuyacaksın bu kadar basit

Uğurum başını ağrıtma .
Bugünden sonra uyarı bitti.
Direk engel koyacağız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri