HURDACILAR
Üye
- Ad Soyad
- yusuf çevik
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
- Köpekler
Abilerim Bu konan kuşlara çözüm istiyorum lütfen öneri verinde Kurtulalım bu işten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DÖNEKCI35' Alıntı:Kardeşim konan kuşun çözümü yok lütfen bilgilerinide düzgün gir bi gün siskonur oluyon bi gün hurdacılar bi bakıyom yaşın 15 bi bakıyom 20 artık sıkıldık sana bunları anlatmaktan konuyorsa besleme kardeşim burayıda kirletme
HURDACILAR' Alıntı:YA Vallahi çıldırcam ben zaten düzgün girmişim bana senin birşey anlattıgında yok ancak bunedir çözüm bulamayınca konu açıyorum tepki veriyorsunz.?
HURDACILAR' Alıntı:ya abi ben kayıt dışı bişey yapmıyorm bir ugura zaten ben dedim ancak şöyle bişey var ben konu açıyorum tepki ya bende ne yapcagımı şaşırdım büyük abilerimizden bilgi almak için geldim ben buraya
DÖNEKCI35' Alıntı:seni son kez uyarıyorum canım kardeşim yazışmalarına dikkat et yazılanları okuduysan onların harici yapabileceğin bir şey yok ya kuşları değiştiriceksin yada uçurmuyacaksın bu kadar basit