Çubuklu (Avni Dayı SAGLIGINA KAVUSTU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Yasin18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasin Ekizce
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
Değerli Dostlar Sizlerin Çubuklu Ayı Deli Avni olarak bildiğiniz Avni Dayı 28 Haziran 2011 tarihinde rahıtsızlanarak Acil olarak Ankara İbni Sina Hastanesine kaldırılmıştır. Kendisini Bugün Ziyarete gittiğimde sağ tarafı tamamen felç konuşamadığını gördüm. Kendisine Allahtan şifalar dilerim.

Kendisini Ziyaret etmek isteyen Dostların Bilgisine Sunulur.

İbni Sina Hastanesi 11 Kat. B Blok

Re: Çubuklu Avni Dayı

Geçmiş olsun acil şifalar tez zamanda iyileşir inşallah.

Acil şifalar diliyorum.

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Yüce RABBİM acil şifalar versin inşallah.

Allah tez amanda eski sağlığına kavuşturması dileği ile Acil şifalar diliyorum.

Daha olaydan 3 gün önce ziyaretine gitmiştik Marik Abi ve Yasin Abi ile birlikte gayet saglıklıydı 3 gün sonra bu üzücü olay olmuş.

Gerçekten üzüldüm Allah Acil şifalar versin.

Allah şifa versin

bugün avni dayıyı hastanede ziyaretine yasin arkadasımızla gittim insanları tanıyor ama konusma güçlügü çektigi için söylemek istedikleri anlasılmıyor çok üzüldüm

dahası dün cebinden birisi aramıs oglu telefonu açmış avni dayı evdemi diye sormuslar ogluda hastanede demiş tabi iyi niyetli olarak babasının arkadaşları oldugunu düşünmüş lakin aynı aksam geç vakitlerde kuşları çalmaya gelmişler oglu ışıkları yakınca kaçmıslar her kim ise söyeleyecek kelime bulamıyorum adam canının derdinde fırsatcılar emek hırsızları vicdansızlar da kusları çalma derdinde sadece pes diyorum

zaten bu gün oglu bütün kuşları baska bir yere yollamış buradan kendisine tekrar acil sifalar diliyor allah yardımcısı olsun diyorum

HER FIRSATTA AVNİ AGBİNİN DURUMU HAKKINDA OGLU ENGİNİ ARAR SORARIM DAHA İYİ OLDUGU LAKİN KONUŞMA GÜÇLÜGÜ ÇEKTİGİNİ SÖYLEDİ SU MUBAREK AY OLAN KADİR GECESİNDE DUALARIMIZ AVNİ DAYI NIN İYİLESMESİNEDE VESİLE OLUR İNSALLAH TEKRAR ACİL SİFALAR DİLİYORUM İNSALLAH BİR AN EVVEL SAGLIGINA KAVUSUR

allah acil şifalar versın hem avnı dayıya hem dderman bekleyewn butun hastalarımıza.

Avni beye allahtan acil şifa diliyorum. Allah sevdiklerine ve ailesine bağışlasın.Geçmiş olsun.

(Site yönetiminden rica ediyorum Acil Konu başlığı değiştirilsin trajikomik bir başlık olmuş.

Kuranda geçen kötü lakap takmak ile ilgili ayetler
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey iman edenler, bir kavim (bir başka) kavimle alay etmesin, belki kendilerinden daha hayırlıdırlar; kadınlar da kadınlarla (alay etmesin), belki kendilerinden daha hayırlıdırlar. Kendi nefislerinizi (kendi kendinizi) yadırgayıp-küçük düşürmeyin ve birbirinizi 'olmadık-kötü lakablarla' çağırmayın. İmandan sonra fasıklık ne kötü bir isimdir. Kim tevbe etmezse, işte onlar, zalim olanların ta kendileridir. )

(HUCURAT SURESİ / 11

s a hasan agbi bazi insnlar lakapları ile tanınıdıgın dan yasin kardesimiz o sekil baslık kullanmış aslında kesinlikle bir art niyet olamaz ama sizde haklısınız isteginiz yerine getirilmiştir

saygılar)

Re: Çubuklu (Avni Dayı

arkadaslar avni dayıyı gecnlerde ziyarete gittim su anda ilk gecirdigi felçli durumdan cok iyi cay içiyo yemek yiyo ama sadece konusmasında biraz güçlük cekiyo inşallah onuda atlatır.kuş uçuracagını bile işaret edebiliyo avni dayının hastalıgına care güvercinleri....

dün avni agabeyi yine ziyaret ettim ilk halinden çok çok iyi yürüyebiliyor konusmalarında biraz sorun var onun içinde özel konusma egzersizleri alıyor ilk halinden çok daha iyi masallah kendisine sitemiz olarak tekrar acil sifalar ve bir an evvel aramıza dönmesini rabbimden diliyorum

Acil şifalar diliyorum inşallah hemen iyileşir.

S A ARKADASLAR 4 AYA YAKINDIR ÇALISMIS OLDUGUM HASTANEDE YATMAKDA OLAN AVNİ AGABEY SAGLIGINA KAVUSMUS BASTON YARDIMIYLADA OLSA YÜRÜYEREK CUMA GÜNÜ TABURCU EDİLMİŞTİR BİRAZCIK KONUSMALARINDA ANLASILMAMALAR VAR ODA ZAMAN İÇERİSİNDE DÜZELECEGİNİ SÖYLEDİLER BURADAN KENDİM VE SİTEMİZ OLARAK GEÇMİŞ OLSUN DİYOR YÜCE RABBİMDEN DAHADA İYİ OLMASINI DİLİYORUZ

Geri