CÜZDANIMI KAYBETMEK ÜZEREYİM ..(TÜRKER ÖDEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkeroden

Moderatör
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TÜRKER ÖDEN
Meslek
GÜVENLİK
GENEL KONULAR BÖLÜMÜMÜZDE BU VE BENZERİ SOHBETLERİMİZ GERÇEKLEŞMEKTEDİR..
CÜZDANIMI ARAYIP DA BULAMAZ DURUMA GELMEYE BAŞLADIM..ÇANTAMDA BOZUK PARALAR ÇOĞALIYOR..KAĞIT PARALAR SON ZAMANLARDA BENDEN UZAK DURUYOR..HALİ İLE CÜZDAN KAĞIT GİBİ ADETA..ARA DA BUL ARKA CEPTE..

ASLINDA ;GİDİŞAT CİDDİ, İHTİYAÇLARA YETİŞEMEZ DURUMLARA GELDİM..PAYLAŞMAK İSTEDİM..
1990 LARDA EVLENDİM .HEP TEK KİŞİ ÇALIŞTIM EVDE.TEK KİŞİ ÇALIŞARAK LUX HAYATIM OLMADI İSE DE , CÜZDANIM ZAYIFLAMAZDI.SIKINTI YAŞAMAZDIM.KARA KARA DÜŞÜNMEZDİM..SON 1-2 YILDIR , AY SONU GELMİYOR.AY ORTASI DİYEBİLİRİM SIKINTILAR BAŞLIYOR..HAYATIMIZ YİYECEK,FATURALAR,....HALİNE DÖNÜŞTÜ.YANİ YAŞAM MÜCADELESİ..EVET; AÇLIK SINIRINDA OLDUĞUMUZU KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM..SİZLERİ BİLEMEM..BU DURUMDA HİÇ OLMADIM.

PARADAN SIFIRLAR SİLİNDİ,ENFLASYON ÇEKİLDİ..VS DURUMLAR SİYASİ MESELELER KONUMUZ DEĞİL.FAİZ DÜŞTÜ DE DEĞİL.PARAMIZ AVRUPADA DEĞER KAZANMIŞ..BANA NE ..* CÜZDANIM BOŞ..3 ÇOCUK ,EŞİM VE BEN YEMEK YEMELİYİZ, FATURALARI ÖDEMELİYİZ.TATİL YAPMAKTAN ,PİKNİKTEN , GEZİ DEN ,EĞLENCEDEN BAHSETMİYORUM..EV TELEFONU VE İNTERNET FATURASI DA LUX DURUMA GELDİ ..KAPATMAK ZORUNDA KALDIM..EK İŞ YAPIYORUM..YİNE CÜZDAN ZAYIF...3 .BİR İŞ BULURSAM YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM..DEĞERLİ DOSTLARIMLA KISACA PAYLAŞMAK İSTEDİM..

HATA BENDE Mİ..?ACABA

Piyasada sene başından beri büyük durgunluk var ve buda belli bir maaş ile gecinen insanları zora sokuyor.esnafın hali zaten perişan, eskiden ortadirek ailelerin gecim standartı vardı ,şimdi orta cubuk bile yok malesef.Faturalar hayatımızda malesef yük en azamisi bile maaşın üçte birini götürüyor.2006 yılından beri internet kullanırım kotalı 4 gb.bu seneye kadar hiç kotayı aşmazdım lakın bu sene fatura atmışaları gördu girdiğim site aynı ,oyun oynamam film izlemem araplarda telekom sen istediğin kadar kampanya yap, evleri ara, konuşmaları kayıt altına al.Ben emekliyim bu ay maaşa gelen 30 lira zam.s. boxtan gezi olayları bile insanların işini bozdu, gidişhat iyi değil...

gökay' Alıntı:
Piyasada sene başından beri büyük durgunluk var ve buda belli bir maaş ile gecinen insanları zora sokuyor.esnafın hali zaten perişan, eskiden ortadirek ailelerin gecim standartı vardı ,şimdi orta cubuk bile yok malesef.Faturalar hayatımızda malesef yük en azamisi bile maaşın üçte birini götürüyor.2006 yılından beri internet kullanırım kotalı 4 gb.bu seneye kadar hiç kotayı aşmazdım lakın bu sene fatura atmışaları gördu girdiğim site aynı ,oyun oynamam film izlemem araplarda telekom sen istediğin kadar kampanya yap, evleri ara, konuşmaları kayıt altına al.Ben emekliyim bu ay maaşa gelen 30 lira zam.s. boxtan gezi olayları bile insanların işini bozdu, gidişhat iyi değil...
NİZAM USTA ; AYNEN YAZDIĞIN GİBİ ..ZAM 30 TL..

AVRUPA BİRLİĞİ BENİ NE BAĞLAR.
ÇOCUKLARIMIN KARNI AÇ. OLUNCA.SAĞLIK OCAĞI PARAYLA HİZMET.

SAHTE GÜVERCİN İLAÇLARIMI , UYUŞTURUCU MU SATAYIM ..DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM..AÇIKÇA İFADE EDİYORUM..!

DÜRÜSTÇE SÖYLÜYORUM.

Abi allah yardımcın olsun güzelim türekiyemizi öyle bir hale getirdilerki inan abi 27 yaşındayım evlilikten korkuyorum bu gidişle yarın ne olacağımız bile belirisiz

:hayir: "Rabbena Hep Bana"lar var ya işte bu yüzden malesef bunlar yaşanıyor. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun! İyi günler bizlerin olsun dileğiyle inşallah...

ya bi sukredin arkadas her gun yaga zaman sekere zam denilen gunleri ne cabuk unuttunuz sukredin eve ekmek gidiyorsa ne mutlu bize yinede RABBİM sikintida olanlarin sikintisini gidersin .

by_10ur_222' Alıntı:
ya bi sukredin arkadas her gun yaga zaman sekere zam denilen gunleri ne cabuk unuttunuz sukredin eve ekmek gidiyorsa ne mutlu bize yinede RABBİM sikintida olanlarin sikintisini gidersin .

onur kardeş eve ekmek götürdün mü hiç öyle bir derdin oldu mu daha doğrusu ?

by_10ur_222' Alıntı:

Sen ,yağa şekere zammı gördün, biz tüp kuyruklarında bekledik, yağ ,şeker stokçuların elindeydi onlarıda alamazdık, bugün bunlara kolay ulaşılıyor fakat günümüzde de bu oyunlar ekonomide oynanıyor, kişi başı milli hasıla 10. dolar deniliyor ,ımf borç kapandı deniliyor, enfilasyon düştü deniliyor, tek partili güçlü hükümet herşey güzelde sade vatandaşın cebi neden boş onu anlatmaya çalışıyoruz.Yada cebimizde para var tüketim alışkanlıklarımız var, herkezde son model telefon, evlerde cift plazma televizyon, olmayan parayı harcama (kredi kartı çılgınlığı) bunlarda günümüzün olmazsa olmazları maalesef.

nerede müslüman ülkesi görsem yüzde 98 fakir daha doğrusu fakirleştirilmiş... zamanında tarihte yapılan hain anlaşmalar beceriksiz ve kalleş yöneticiler sağ sol olayları ve dışarıyı bırakıp, kendi halkı içinde düşman aramalar silah ve teknoloji ile uğraşmayı bırakıp,irticacı ilan etmeler açık ve gizli darbeler.....
sabah akşam köle gibi hayata yetişmek için çalışmalardan dolayı, sosyal sanatsal faliyetlerden ve mesleki ahlaki eğitimlerden mahrum bırakılıp cahilliğe itilmiş bir gençlik... batı kültürünün pisliklerini televizyon medya kanalı ve kanalizasyonu ile evlerimize akıtan kanalizasyonlar ve bunun gibi birsürü ufak tefek ve büyük etkenler sayesinde yine de herşeye rağmen zorda olsa ayakta kalan

ASİL OSMANLI,NIN TORUNU ASİL TÜRK MİLLETİ...... :tamam:

madem siyasete girdik bende bişe yazayım
çok şükür ecevitin döneminden kurtulduk
ne yazık ki ecevitin dönemini unuttuk

ülkenin borcu bi gecede yüzde 150 kat arttığı günleri abiler unuttu galiba

ve artık ülkeyi asker yönetmiyor. asker artık olması gerektiği gibi emir eri durumuna geçti.

kendi helikopter ve tanklarımız dünya standartlarının üstünde. kendi uydumuzu yaptık.
kendi insansız hava aracımızı yaptık buda dünya standartlarında
şimdi yerli yavaş uçağımız için çalışmalar başladı.
bu ülke 12 sene önçeki ülke değil
bunu sağlayanlardan ALLAH razı olsun.

evet özellikle işci kesimin durumu pek değişmedi. 15 sene önçede aynıydı .şimdi de aynı fakir yine fakir
inşallah bu düzen değişir

aslında türker bey konuyu açarken siyasete alet etmemiş ama sonradan gelenler siyaset sanıyor... başta kimin olduğu önemli değil önemli olan türker beyin söyledikleri.. ama bizler partizan olduğumuz için bir abimizin durum açıklamasını, dertleşmesini dahi siyasete bir şekilde bağlıyoruz. geçmişi unuttuk mu.. tüp kuyrukları vs. vs. zengin parasanı para kattı, arada bizlerde onları savunmakla ömür geçiriyoruz.. milli gelir bilmem kaç dolar olmuş.. doğru 10 milyon dolar serveti olanının serveti 50 milyon dolara çıkınca bunu da nüfusa orantılayınca benim kişisel gelirimde artıyomuş... neyse allah yardımcımız olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri