Dağ Güvercini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Panzerx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 908

Panzerx

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mücahit Avcıoğlu
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Hayırlı aksamlar. Balkonuma dağ güvercinine benzettigm bir güvercin geldi ve bendeki kuşlarla kaynastı ancak pekte beslemek istemiyorum tam da dağ güvercini degl gibi gözleri fln kırmızı degil siyah kanatları çil biraz dağ kuşunu andırıyor. Kuşu kovalasam da gitmiyor. Acaba Bu kuştan bakıcı olarak yararlanabilir miym ? hem kusun karnınını da doyurmus olurm sokakta kalmamıs olur. Daha önce hic yaban güvercinini bakıcı olarak kullanan var mı ? Verim Alabildiniz mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben bi ara 6 çift yakalayıp kanatlarını kırparak bakıcı yapmıştım alısmaları uzun süre alıyor ama alısıncada ben böyle yavru bakan kuş görmedi:)Yavrular kafalarını kaldıramazdı kursak o kadar dolardı.Daha sonra kanatları gelince uçmaya başlamıslardı ben onlara dolap yapmıstım gelir yumurtlarlardı bende kendi yumurtalarımı sürerdim ama dikkat etmelisin yavrular yabanilere alısınca peşlerine takılıp gidebiliyorlar dikkat et.

Benimde En büyük korkum o güvercinlerimin yabanilerin peşine takılmasi. Ama neyse ki yabaniler de alışıyormuş. Bilgilendirdigniz için teşekkürler :tamam:

Ama bir güzel bitlerinden vs arındır o kusu

dağ güvercini dediginiz çarşılarda fln çatıların üstüne konan kır güvercinleri mi

Evet Kimisi Kır güvercini der kimisi yaban güvercini kimi dağ güvercini

Geri