daha önce bu olayla karşılaştınız mı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ozkan49

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan günal
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
s.a geçenler de birşey farkettim iki eş kuşum beraber bi köşede duruyordu öpüşmeye başladılar bu sırada eşi olmayan bi dişim bunların yanına gelerek erkekle öpüşmek istedi ama erkek pas vermedi ve diğer eşi olan kuşu erkekden uzaklaştırmak istedi sizce neden böyle bişey yapmış olabilir ??

bende öyle düşündüm de eşi olan bi erkeğe yanaşması bıraz tuafdı (:

Olum bence kuşların çifleşmesi için bir şey bulacaksınız ondan sonra onu ayrı biyere koyup bırakınız :ckmk:

haccışaakir' Alıntı:
Olum bence kuşların çifleşmesi için bir şey bulacaksınız ondan sonra onu ayrı biyere koyup bırakınız :ckmk:

Hacı Şakir kardeş,
Site'de belirli kurallarımız var.
Onlara uymanı tavsiye ediyorum.
Olum vs. falan bu tür kelimeler bizim sitede geçmiyor .

eğer takibi elden bırakırsan kızmaya giren dişi, diğer eşi de bozabilir, yani erkeğin var olan dişisine damarı tam değilse diğer dişi ile de çiftleşebilir, aynı ırktan değilseler de ırk kırılması olabilir. (yani sen farketmeden erkek dişiyi tepelerse, sen sonrasında bu dişiye başka erkek bulup çiftleştirsen de, ilk erkeğin menisi de içeride kalacağından ilk yumurtada çorba gibi bir yavru alabilirsin)..

FeLix_' Alıntı:
eğer takibi elden bırakırsan kızmaya giren dişi, diğer eşi de bozabilir, yani erkeğin var olan dişisine damarı tam değilse diğer dişi ile de çiftleşebilir, aynı ırktan değilseler de ırk kırılması olabilir. (yani sen farketmeden erkek dişiyi tepelerse, sen sonrasında bu dişiye başka erkek bulup çiftleştirsen de, ilk erkeğin menisi de içeride kalacağından ilk yumurtada çorba gibi bir yavru alabilirsin)..
Mesaut abinin özeti: Direk o dişiye bir eş bul :heyo:

evet öyle yapmam lazım yoksa bi yuva yıkılacak :heyo:

:evet: :tamam:

Dişi kızısmış ondan dolayı öyle yapıyor.Sana tavsiyem o dişiyi başka kuşa çift edersen ilk yumurtalarını mutlaka at sen görmeden başka bi erkekle filan çiftleşir ortaya kırma kuş çıkar yumurtlayınca yumurtaları salla öyle altlarına koy maksat tutmasın yada bozuk yumurta koy veya sahte yumurta koy:)

yuvamda şuana kadar tek bekar kuşum o ondan başka bekar kuşum yok diğer eş erkeklerde onunla pek ilgilenceğini düşünmüyorum ama mutlaka ona bi sağlam erkek bulmam şart :evet:

Geri