Daiymatıon video paylaşım sitesi mahkeme kararıyla kapatıldı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Bir video paylaşım sitemiz vardı oda artık yasaklı geçmiş olsun. :hayir:

mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Bir video paylaşım sitemiz vardı oda artık yasaklı geçmiş olsun. :hayir:

Yasağın gerekçesi, diğer erişim engelleme uygulamalarında olduğu gibi bilinmiyor. Bununla birlikte YouTube'un aksine, mahkemenin yasak getirmesine neden olan videoların, hızlı bir şekilde kaldırılması bekleniyor. Sonrasında ise söz, yine mahkemenin vereceği karara kalıyor.

Nedeni Terör Örgütü mü?

Sitenin neden yasaklandığı konusunda açık bilgiler olmamasına karşın, diğer video paylaşım sitelerinin kapanma nedenlerini anımsayarak yaptığımız araştırmada, Dailymotion.com'da çok sayıda terör örgütü propagandası yapan video ile karşılaştık.

Yasak Nasıl Delinir?
Önceden youtube videolarına nasıl ulaşmayı başardık ise bununda bir yolunu bulacağız. Yoksa tek derdimiz Telekomun saçma sapan, içeriğine bakmadan girişleri kapattığı video sitelerine ulaşamamak, mecburiyetten ttnet gibi telekomun video sitelerine girmek olacaktır.
Erişim engeli bulunan Dailymotion'a bir şekilde ulaşmak isteyenler, basit bir DNS değişikliği ile siteye yeniden serbestçe girebiliyor.

dailymotion.com sitesinin kapanmasıyla Video Galerimize yüklemiş olduğumuz videolarda artık açılmamaktadır.

Terör probagandası yapanları belirleyip ceza vermek yerine siteyi kapatıyorlar.

Türkiyeden yüklenen videoların ip leri alınıp pekale gereken cezalar verilebilir.

Bende hala açılıyor dailymotion ve videolar.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Bende hala açılıyor dailymotion ve videolar.
Çerezlerinizden veya proxy ayarlarınızdan kaynaklı olduğundan, veya büyük ihtimalle cache (ön bellek) verisinden açılıyor. tarayıcınızın tempore klasörünü temizledikten sonra denerseniz girilmediğini görürsünüz. (Türkiye dnslerini kullanıyorsanız)

Haklısın ben bir ara dns leri değiştirmiştim sanırım ondan olabilir.
Hüseyin youtube bulduğumuz gibi bir çözüm bulşabilecekmiyiz kısa zaman içinde o kadar emek verip video çektiik.

selam
Ben vista kullanıyorum dns ayarlarını değiştirmenin nasıl olduğunu anlatan resimli bir kaynak biliyormusunuz?
Veya yazacak biri ingilizce terim olmadan şuna tıkla buna tıkla falan gibi.Biraz teknoloji özürlüyümde

Geri