Dam Da Yatıyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan godpan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

godpan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan Güvenç
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
arkadaşlar abiler 11 adet güvercinim var kelebek posta mardin gibi karışık kümes. güvercinlerimi bahçede besliyorum kuşlar yem yiyip kalkınca uçmuyor direkt hepsi bi çatıya konuyor akşama kadar orada yatıyorlar ne yapmam lazım kuşlar yatak oldu acil yardım istiyorum sizlerden

Yemi uçurmadan yidirme kuş görevini yaptıktan sonra yani uçtuktan sonra yidirecen yemi kuşlara

Slm arkadaşim kuşlari 1 gün aç birak ertesi gün kuşlarini sal az bi yem at 2 gaga vurur vurmaz fazla urkutmeden kişkirtmadan uzun bi sopa ile yaklaş yere bi kac vur ufak ufak uçsunlar beyki ilk başlarda yine diyer çatiya gide bilirler gitsinler panik yapma tas poset torpil gibi seyler kullanma kuslarin seni anlamasini bekle ac olduklari icin 5 dk geçmeden geri geleceklerdir bi sefer daha dene yine giderlerse bekle urkutme gelir ac olunca 2 sefer sansini denedin olmadi bekle yemini yesinler ama fazla doyurma kapat kuslari kumese aksam ustu ayni olayi tekrarla her seferinde 2 defadan fazla yapma urkup diyer catilara alismasinlar 20 gun bu olayi tekrarla gireceksin verim alirsin sabir ve şevkat birazda bazik ol onlar seni anlayacaktir zamanla sopayi yere vurdugunda onlara zarar vermiyecegini sadece ucmalarini istedigini anlarlar seyislik sabirdan gecer

Geri