İBRAHİM GÖKKAYRAK' Alıntı:
Beni bu siteye özel msme msj yollayan ve davet eden bu site eğer burdaki ortamı veya İŞTEN ATILMIŞ ELAMANLARI BİLSEYDİM BURDA OLDUKLARINI BIRAKIN ÜYE OLMAYI SİTEYE BİLE GİRMEZDİM.
BENİ SİTEDEN ATSANIZDA HİÇ UMRUMDA DEĞİL YALVARACAK BİR DURUMDA DEĞİLİM ÜSTELİKTE MEMNUN OLURUM
BENİM BU SİTEYE ZİYARETİMİ BİLE REKLAM YAPIP ANASAYFAYA 03. 10. 2008 TARİHİNDE İBRAHİM GÖKKAYRAK BİLE SİTEMİZİ ZİYARET ETMİŞTİR DİYE REKLAM YAPIP MÜŞTERİ TOPLARSINIZ.
vede beni kimse yönlendirecek kişi olmadığı gibi bugün türkiyenin vede dünyanın sayılı 2 AYRI site yöneticileri böyle sizin gibi ucuz polimiklere girmez
ÜSTÜNE BİRDE BU SİTE BANA PARA VERSE BİLE BURDA NE BİR KUŞ RESMİ KOYARIM NEDE BİR YORUM YAZARIM
BENİM ZATEN 2 TANE BÜYÜK SİTEDE ÜYELİĞİM VEDE YORUMLARIMLARIMA DEVAM EDİYORUM BU BANA YETER
O SİTELERDEN ATILANLAR DÜŞÜNSÜN.
BİR İKİ YAŞLI KUŞÇU KIRSAL BİR BÖLGEDE KÖY KAHVESİNDE AMATÖRCE KUŞ MUHABBETLERİ GİBİ BURDA DEVAM EDERSİNİZ BİRBİRİNİZCE YALAN YANLIŞ KUŞ POLİMİĞİNDE.
HÜSEYİN EFENDİ SENİN NE DOLAPLAR ÇEVİRDİĞİNİ VEDE NASIL BİR KARAKTERDE BİRİ OLDUĞUNU ÇÜMLE ALEM BİLİYOR RAHAT OL SEN BURDA BİLMEYENLERE KENDİNCE ANLATIP DURMA.
TGYB DEN KOVULDUN SONRA ALABADEM KUŞU AYAKLARIYLA TEKRAR TGYB YE GİRMEK İÇİN ARAYA ETKİLİ BİR İKİŞİ DEVREYE SOKTUĞUNU HERKEZ BİLİYOR.
KUŞCULAR DERNEĞİNDENDE SEN ÇIKMADIN KOVULDUN SANA JEST OLSUN DİYE KENDİ İSTEĞİYLEN AYRILMIŞTIR YAZI YAZILDI ŞİMDİ BU YAZIDA SİTEDEN YÖNETİCİLER TARAFINDAN SİLİNDİĞİ GİBİ NASIL KOVULDUĞUN AÇIKLANDI SEN KURNAZLIK YAPIP TEKRAR SİTEYE GİRMEK İÇİN NE DOLAPLAR ÇEVİRDİĞİNİ HERKEZ BİLİYOR.
KUŞTAN ANLARMIŞ GİBİ PALAVRALARINA ŞİMDİ DEVAM EDEBİLİRSİN.
BİRDAHA BURAYA NE MSJ YAZACAM NEDE GİRECEM .... BU SİTEYE SON GİRİŞİM.
RAHAT RAHAT BENİM HAKKIMDA YORUMLARINIZA KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
TENCERELER YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ MİSALİ
Savunmasız banlanmış birinin arkasından konuşmak bana yakışmaz biraz İbrahim efendinin seviyesine inmekte yarar var!''bir şey yazmak istersen telefon aç banlı vaziyetini kaldırayım benle sorunun varsa da bizzat yüzyüze görüşelim nerde ne zaman ne şekilde istersen''
madde
1-Kuşlarının resmini sitemize koyamadın diye o kadar çok üzüldük ki kahrolduk tühh tühh ne yazık bir üzüldük bir üzüldük sorma gitsin Dünyaca ünlü kuşlarını göremediler burda her gün her sene değişen eşgalli kuşlarını göremedik bu sene biraz daha iyi kuşların biraz daha omuz ve ense yapmaya başlamış ama daha çok eksikleri var özellikle vücut ve kafa orantıları uyumsuz daha hakikatten çok çalışman lazım sayın USTA ğöğüslü kuşlara biraz daha yönelmelisin takıldığın sitede örnekleri var bak ordan feyz al sürekli arkasına sığındığın ırk kuşlarının soy kuşlarının eksiklerini çok daha iyi geliştirmende yeni soylar eklemende gözlemleyici ol ki soy bozulmasın :ckmk: Ki ben ''ne alakası var dediğim de çıldırmamış olursun''.bık bık bık ötmeyle oynar olmuyor! :buyrun:
2- 03. 10. 2008 TARİHİNDE sitemize girmenle o kadar faydalı oldun ki keşke biraz daha kalsaydın senden öğrenecek çok şey var dürüstlük,mertlik,abilik,laf taşıma,konu saptırma ve olayları kendine ve kümesine göre yorumlama,sana b diye söyleneneni karşıya c diye anlatma, bunları öğrenemedik senden ''oynar mı öğreneceğiz''?
3-İbrahim beyin yazısı''KUŞTAN ANLARMIŞ GİBİ PALAVRALARINA ŞİMDİ DEVAM EDEBİLİRSİN.''burda kuştan anladığını idda eden ben daha göremedim sen üyesi olduğun sitede kuştan anladığın için takılıyorsan neden anladığın bir şey için net ortamında zaman geçiriyorsun?Sepetle dernek dernek oynarlarını gezdirmekten bıktığın için mi?nasıl olsa dedin nete kandırılcak çok adam var dernektekiler yemiyor artık laflarımı ve kuşları nete mi kayayım dedin?BEn kuştan ve oynardan anlamadığım için burdayım bu seni ilgilendirir mi veya neden ilgilendiriyor?ben sana veya burda her hangi birine oynardan anlıyorum mu dedim?desem de sana ne? elinde ki kuşlara güveniyorsan bursadan tanıdıklardan bir juri oluştur önce performans+gelicilik+eşgal yarışmasına sokalım cesaretin var mı?Bana 2 sokak öteden atabildiğin bir kuşunu gösterebilirmisin gel ben sana 50 km oynar atayım bide eline vereyim incele olmaz mı?Evinin çatısından düşen yavru oynarın eve döndü diye seviniyorsun gel kümesimden aynı günlük yavru seç Edirnenin her yerinden atalım ama ben oynardan anlamıyorum sen kadar ''ve senin kadar hakikatten anlamak istemiyorum :buyrun: ''
4-Sen kendini yönlendirmeyi öğrendikten sonra oynara şekil vermeye çalış başkasının sana şekil verdiği gibi.Ve buraya gönderdiği gibi seni buraya gönderenler de klavye başından atıp tutuyordu dedim ki hala ismimi ağzınıza alıyorsunuz sebebi nedir? sordum ık mık kık cık fln da şölede böle yok öle yav bırakın bu işleri kendinize yakıştırıyoprsanız devam edin yapçak bişey yok bide ben şekil vermeyim size.
5-Seni buraya yollayan şahıslar hep sorardı''kışkırtırlar dı senin söylemenle'' ustan Osman Sutünç ve Muhittin İŞlekeller neden yazmıyorlar diye neden yazsınlar arkadaşlar dostlar bu adamlarla mı konuşçaklar yazıcaklar ne dinlicekler ne öğrenecekler oynar mı davranış, karakter, kişilik örneği mi?Önce bunları öğrenmek lazım ki kendinde kişilik bulamayanlar kuşta kişilik aramasın.
6-TGYB ye üye olmak için neden etkili bir iki kişi sokayım?sen bahsettiğin bir iki kişi dediğin abilerime sorbakalım Hüseyin le bu konu hakkında bir alkanız var mı diye bir sor unutma sor.Alabadem ayağı çok yakında burda tasası seni baya bir tutmuş destek filan olmayı düşünüyorsun sanırım her zaman ki gibi abice.
7-BİR İKİ YAŞLI KUŞÇU KIRSAL BİR BÖLGEDE KÖY KAHVESİNDE AMATÖRCE KUŞ MUHABBETLERİ GİBİ BURDA DEVAM EDERSİNİZ BİRBİRİNİZCE YALAN YANLIŞ KUŞ POLİMİĞİNDE. demiş sayın Gökkyrak sanırım sen Avrupanın en gözde kuş çiftliklerinden birin de oynar besliyorsun biz gariban adamlarız abi ne yapalım kırsal çayır çimen takılıyoz burda amatörce Allahıma şükürde sen gibi karakterli kişiler olmadığı için sitede polemik pek çıkmıyor çıkarsada doğaldır ustalarda polemiklerle kendilerini USTA İLAN ETTİRİYORLAR.
8-Benim ne karakterde olduğumu çok ama çok merak ediyorsan tel açarsın çağırırsın yada gelirsin beni bulursun daha ne diyeyim karakterim sana ters geldiyse sana uygun bir karakter vereyim ona saldır.Ben aradığımda da konuşursun telefonlarını niye kapatıyon sana mesaj attım şimdi o mesajı takıldığın sitede yayımla da karakter göreyim.
9-Kuşçular derneğinden kovuldum yada kendim atıldım veya x birşey yüzünden ayrıldım SANA NE beni bir çift kuşunla kandırabileceğini mi sanıyorsun en kısa zamanda bir ruh ve sinir hastalıkları uzmanına başvur kendini bir tedavi ettir ondan sonra orda burda yaz ben tedavi oldum arkadaşlar de gel burdaki banlamanıda kaldırıcam söz ama tedavi belgen elinde olsun bu halinle sana güven olmaz kendin düzenlersin filan ruh sağlığının ispatıyla gel bir daha ki sefere bu halinle seni anlayamadık ve inanamadık.Söz masar osmana ziyaretine moral olsun sana diye bir çift oynarımı getircem yeterki sen iyileş ortalıkta saçmalama bizide anlamsız konuların içine sokma :buyrun:
10-''TENCERELER YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ MİSALİ'' yazında ki en iyi ruh sağlığın açısından yazdığın kurabildiğin cümle bu olmuş elini sıkmak lazım
ley: Hani benim bir lafım vardı İbrahim Gökkayrak Halil ibrahim sofrası derdim seni buraya gönderenler bilir Sevgili merhum ülkemizin en değerli sanatçılarından biri olan rahmetli Barış abimizin Barış Manço nun bir şarkısı var onu sen takıldığın siteye müzik yaptır ne güzel demişsin tencere filan diye Aramızda ki tek fark ne biliyomusun sen boş bir tencere olarak yuvarlanıyorsun ben dolu bizim sapımız kulbumuz var sizin malasef bir ara takıcaklarmış yanlız öyle bir duyum aldım bir sap kulp filan takıcaklar senin insanlara takmaya çalıştığın gibi haberin olsun.Sen şimdi terasına çık şu meşhur açık mavi renginde olan kuş sepetini koluna tak dernek dernek kahve kahve dolaş geçmişte günümüze yaptığın gibi ama artık septinlede gezemiyorsun oynar piyasan çok düştü yaz çiz işte anlat oynarlarını ne mutlu sana. bizim mezat günlerinide yazayım sana cumartesi pazar biri kirişhanede biri kıyıkta akşam 8:30 gibi başlıyo orayıda gel karışık soylarla çalışıp beğenemediğin yavruları gel ben sana söz yardımcı olucam gel burda tanıt isteyen olmaz ama bir şansını dene bellide olmaz benim gibi anlamayan çok alan muhakkak çıkar tak sepetini şimdi herkes kendi yoLuna Hüseyin Başoğlan ne güzel demiş HADİ CANIM HADİİİİ.
Benim ismimide bu sitenin ismini çok karakterliysen ağzına almazsın alcaksanda gelirsin yada çağırırsın senle bu sorunum var dersin yüzüme karşı ne derdin varsa anlatırsın siteylede bir sorunun varsa mail at biz sana ulaşır biz seni buluruz bir sorunun neymiş dinleriz çözüm üretiriz içinde bulunduğun bozuk ruh halinden de seni çıkartmaya çalışırız haa ben çıkmayacam diyorsan BİZİ AĞZINA ALMA.Ben nasıl seni ağzıma almıyorum ağzıma yakıştıramıyorum sende beni kendi ağzına yakıştırma benle uğraşmamanı defalarca sana söledim kusculrderneginde sana şansta verdim onuda kaybettin bu yüzden çok karakterli adam beni ağzına almaz.Hadi Allah'a ve ülkemizin yetiştirdiği çok değerli PİSKİYATRİSTLERİNE havale ol.