Damarı Çok Sağlam Bir Kuş Bursa Oynarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İBRAHİMGÖKKAYRAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
redhotchilipeppers' Alıntı:
MErhaba arkadaşlar,

Oynarın gelicilik konusuna az çok değinmek istedim bilgimce,eski oynar ustalrı da oynarın 70*100kmlerden gelebileceğini hep söylerler bu mesafeler banada aslında abartı gelmiyor değil abartı geliyor fakat ben oynarlarıma 50km garanti gelebilcek gözünle bakmaya başladım ve şuan 50km den gelen bir oynar 70km den de gelebilir mutlaka bir çok dikir ve düşünce vardır bu konuda fakat ben oynarlarıma güveniyorum ve 50km de de hiç atmadım şuan 25km den rahatlıkla gelebiliyorlar yakın zamanda 50 km yi de deneyeceğim ve devamın mesafeyi arttırarak 100km de deneyeceğim gelir mi bence gelebilir dostlar oynarda bu kapasite fazlasıyla var geçmişte banada abartı gelen mesafeler di bu mesafeler fakat kuşlarımı mesafelerden attıkça ve mesafe arttırdıkça bunun hiçte abartı olmadığını düşünmeye başladım.Asil her zaman asildir ya gelir ya ölür oynar benim için bu kalıpta dostlar''yakalanmayan kandırılamayan oynar gelir''.
Gelmemesi pek mümkün değil tabii oynarsa.

YA HÜSEYİN SEN NE BURSADAN ANLARSIN NEDE SENİ BURSANIN İL SINIRLARINA SOKUP KİMSE SENLE OYNARCILAR MUHATAP OLMAZ OLSALARDI SENİN NE KARAKTERDE BİRİ OLDUĞUN İÇİN TGYB DEN ve KUŞÇULAR DERNEĞİNDEN ATILDIN VEDE KOVULDUN SENİ O SİTELERDE HİÇ BİR KUŞÇU İSTEMEDİ BURALARDA OYNARDAN ÇOK ANLARMIŞIN GİBİ AHKEM KESME MİLLETE YALAN YANLIŞ DUYDUKLARINLA YANILTMA MERAKLI KİŞİLERİ

OYNAR USTASI

İBRAHİM GÖKKAYRAK

ibrahim gökkayrak' Alıntı:
tekinn' Alıntı:
baska bır ılceden aldıgım oynarlar(ınegol) kacırdım kusları ve ertesı gun sordugum da aldıgım yerdeydı..orhangazı ınegol arası havadan vardır 50 km yakın

TEKİN BEY

BU HÜSEYİN AYDOĞMUŞ SENİN HAKKINDA AĞIZA ALINMAYACAK BANA ÖZELDEN NELER YAZDIĞINI BURAYA TERBİYEM MÜSADE ETMİYOR YAZMAYA SANA ÖZELİNDEN AKTARACAĞIM NELER YAZDIĞINI SANA YOLLADIĞI KUŞLAR İÇİN HAKKINDA

SANA BİR TAVSİYEM HÜSEYİNİN İPİYLE KESİNLİKLE KUYUYA FALAN İNME SENİN YÜZE UTANMADAN NASIL GÜLÜYOR ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM SANA OKADAR HAKARETLER BANA MSJ DA YAZDIKTAN SONRA İYİ BİRİSİ OLSAYDI HÜSEYİN

............TGYB DEN....VEDE......KUŞÇULAR DERNEĞİNDEN KOVULMAZDI KİMSE İSTEMİYOR ONU BU SİTELERDE

İBRAHİM GÖKKAYRAK

İbarahim Gökkayrak sizin benle her hangi bir sorununuz var sanırım bu sorunu nerde ne şekilde isterseniz çözmeye çalışalım Edirne de ki adresim takıldığınız siteden alabilirsiniz telefonum sizde var yoksa tekrar yazın arayın nereyi derseniz geleceğim 0544 338 47 58 iş yeri adresimide biliyorsunuz ne sorununuz varsa gelin ÇÖZELİM geçmişte başkalarına yaptığınız gibi gelin çözelim yada bana İStanbul da bir adres verin ben geleyim sıkıntınızı gidereyim senin bu dalaşman son noktaya geldi..SEn gibi bir ustaya yüz yüze görüşmek yakışır.sitelerde peşimden gezmek değil!!!

Sayın İbrahim Gökkayrak telefonda dahi bana cevap veremezken''telefonunuzu dahi kapatıyorsunuz'' yapmış olduğunuz davaranışları ne yaşınıza nede kuşçuluktaki saygınlığınıza yakıştıramıyorum benden kaynaklanan size şahsınıza yapmış olduğum bir hata veya herhangibir yanlış varsa gelin yüz yüze görüşelim veya nereyi derseniz ben geleyim benle ne sorununuz varsa çözelim sanırım bundan daha açık ve net bir çözüm olmayacak.

Şunu iyi bilmenizi isterim ki benim ne sizle nede başka biriyle her hangi bir sorunum var başka biriyle olan sorunlarım ise sizi asla ilgilendirmez ki böyle bişeyde yok!Tekrar diyorum nereyi nezaman derseniz gelmeye görüşmeye hazırım adres cermeniz yeterlidir beni bulmak için takıldığınız siteden her türlü bana ulaşabilirsiniz iyi bayramlar dilerim.Sorunu olan adam gelir bulur veya telefon açar çağırır.

Yaşanan bu olaydan ötürü tüm site üyelerinden özürdilerim sevgili dostlar.

kusculardernegi.com dan kendi isteğimle ayrıldım ya konularımı silin yada beni banlayın dedim 100 tane dostum şahid buraya yazabilir ,TGYB de hala üyeyim.Geçmişte bu peşimden koşanlara benle uğraşanlara hakaret etmiştim TGYB'den atıldım Sonra Rahmi Bozkırla tanışıp tekrar durumu anlatıp TGYB ye üye oldum.

Konumuzun bunlarla ne alakası var sanırım İbrahim bey bunları bana yüzyüzeyken anlatacaktır.Tekrar tüm site üyelerinden çok çok özür dilerim sizleride bu ne olduğu belirsiz tartışmaların içine soktum tekrar özürdileri.

Benle kimin sorunu varsa İŞ yeri adresim Edirne Belediyesin de görev yapıyorum kime sorsanız Bandocu Hüseyin deseniz gösterir söyler şurdadır diye gsm:0544 338 47 58 Gittiğim dernekler Edirne Kıyık derneği ve Kirişhane derneği hemen hemen her hafta gitmeye çalışırım benle sorunu olupta Eidrneye zaman bulupta gelemeyen benle sorunu olan kişinin bana telefon açması ulaşması benim senle şu sorunum var demesi yeterlidir.

MErhaba arkadaşlar,

Oynarın gelicilik konusuna az çok değinmek istedim bilgimce,eski oynar ustalrı da oynarın 70*100kmlerden gelebileceğini hep söylerler bu mesafeler banada aslında abartı gelmiyor değil abartı geliyor fakat ben oynarlarıma 50km garanti gelebilcek gözünle bakmaya başladım ve şuan 50km den gelen bir oynar 70km den de gelebilir mutlaka bir çok dikir ve düşünce vardır bu konuda fakat ben oynarlarıma güveniyorum ve 50km de de hiç atmadım şuan 25km den rahatlıkla gelebiliyorlar yakın zamanda 50 km yi de deneyeceğim ve devamın mesafeyi arttırarak 100km de deneyeceğim gelir mi bence gelebilir dostlar oynarda bu kapasite fazlasıyla var geçmişte banada abartı gelen mesafeler di bu mesafeler fakat kuşlarımı mesafelerden attıkça ve mesafe arttırdıkça bunun hiçte abartı olmadığını düşünmeye başladım.Asil her zaman asildir ya gelir ya ölür oynar benim için bu kalıpta dostlar''yakalanmayan kandırılamayan oynar gelir''.

YA HÜSEYİN SEN NE BURSADAN ANLARSIN NEDE SENİ BURSANIN İL SINIRLARINA SOKUP KİMSE SENLE OYNARCILAR MUHATAP OLMAZ OLSALARDI SENİN NE KARAKTERDE BİRİ OLDUĞUN İÇİN TGYB DEN ve KUŞÇULAR DERNEĞİNDEN ATILDIN VEDE KOVULDUN SENİ O SİTELERDE HİÇ BİR KUŞÇU İSTEMEDİ BURALARDA OYNARDAN ÇOK ANLARMIŞIN GİBİ AHKEM KESME MİLLETE YALAN YANLIŞ DUYDUKLARINLA YANILTMA MERAKLI KİŞİLERİ

OYNAR USTASI

İBRAHİM GÖKKAYRAK

Ah be ben neymişim de bu kadar insan peşimi bırakmıyor:):):):)

Büyük usta büyük yorumcu,büyük abi İbrahim Gökkayrak belliki beni sende sevmiyorsun sebebini sen çok çok iyi biliyorsundur bukadar dalaştığına göre vardır bir sebebin bunları çağır beni yüzüme söyle! ben öyle yok msn de şunu dedi yok orda bunu söledi yok o öle yok bu böle yaptı komplolarıyla seni dikkat edersen hiç tehdit etmiyorum''kim sizi neyle korkutmaya çalışıyorsa en çok korttuğu şey o konudur arkadaşlar bu ata sözüdür''!çünkü senle bir alıp veremediğim yok ve diğer mesajımda da belirttiğim gibi benle sorunun varsa buyur gel yada bana adres ver ben gelicem sözünden dönen namerttir!

Bu arada sanırım benle kuş yarıştırmaya mı çalışıyorsun :ckmk:

Belli ki İbrahim Gökkayrak bey siteye paylaşım yapmaya değil Aydoğmuşa saldırıya gelmiş!

bence kuşçuluk msj larla yarıştırılmayacak kendine güvenenler varsa koyacak kutuya getirecek veya çağıracak kimin ne oldugunu herkez görecek.Bir sorunu olan varsada gidicek bulucak adamı konuşçak ne grekiyosa yapılcak böyle yazmakla kimse kimseyi karalamayacak bazı insanlar buraya sade karalama yapmaya gelmişler böyle muhabbetler bence cok cocukca bırakın birbirinizle uğraşmayı bu kimseye yakışmıyor.İbrahim bey kuscular dernegi. comda Aydoğmuş hakkında yazıp çiziyorsunuz varsa bir sorununuz bu kadar bu adam sizi rahatsız ediyorsa ve size bir yanlışı varsa adreside belli iş yeride telefonuda herşeyi gidin bulun halledin konunuzu madem bu kadar bu adamla uğraşıyorsunuz gisin kendisini bulun uğraşın yada çağırın o gelir.Buraya neden bunları yansıtıyorsunuz.

zaten herşeyi bir kenara bırakın İBRAHİM GÖKKAYRAK beyfendı uye olup dırek konuya huseyın kardesımıze hakaret ederek gırmıstır ve ne amacla geldiği bellidir, aslında böyle şeylere ne gerek var anlayamıyorum resmen sadece gülünür böle şeylere :) Ama Koskoca adamlarsınız, direk bole birşey soyleyerek komik durumlara düşeceğinizi kestiremiyormusunuz anlamıyorum, TGYB olayını bılmıyorum ama dıger sıte ıcın sunu soyleyebılırım huseyın oradan atılmadı ben sahıdım kendı ıstegı ıle ayrıldı, onlar insanlara yalnış şeyler aktararak komik ve aciz duruma düşüyorlar... :evet: :evet: :s: :s: :s:

MErhaba arkadaşlar,

OYNAR USTASI

İBRAHİM GÖKKAYRAK

selam ibrahim bey..arkadaşım ben sizi diğer siten tanır ve yazdıklarınızı dikkatle okurdum..siz bu siteye gelmişsiniz sevindik başta tecrübene saygıda duydum..ama sen neden birden bismillah daha ilk yazında böyle bir saldırıda bulundun anlamadım..derdiniz nedir..bakın size açık olarak adres veren bir adam var karşınız da siz ona bişey demediniz..telefonunu verdi aramadınız..sizi aradı çıkmadınız kapattınız..bu ne şimdi anlamadım ..oynardan anlar yada anlamaz..sanan ne şimdi neden bundan tecimsel kaygı duyuyorsun ..senin pazarınımı etkiledi anlamadım ..konu sadece oynarsa bakın bunu afişe etmedim ama oynar hakkın da ben ahkam keserim derdiniz ne ise bana bildirin çözeyim sorununuzu..oynarı size günlerce anlatır istediğiniz kadarda bursada seyretmenizi sağlarım..ama sanırım konu kuşun oyunu değil sizin yapmaya çalışıpta beceremediğiniz oyun..
şimdi ibrahim bey size olan saygı ve sevgimizi yitirmemizi istemiyorsanız konuya yazın bakalım derdinizi ben çözeceğim eğer aksine davranır iseniz size başka şeyler tevdi edeceğim bunu bilin..
ayrıca siteden atılma dediğiniz olaya gelelim bende o siteden ayrıldım hüseyin de..ikimizde farklı olaylar sonun da ayrıldık..ikimizde kendimiz istedik ayrılmamayı..site yönetiminde akli salim arkadaşlar bize ayrılmamamız konusun da ikna etmek istediler ama kimse bulunmaz hint kumaşı değil sadece o sitede artık kalmak istemediğimiz için ayrıldık..sorun sürekli aynı kişi oldu insanlara arkadan bıçak saplayan bir arkadaş bu o sebeple ayrılmak kadar güzel bir adım attık..atılmadı kimse yani..biz o site için de düşmanca tavır sergilemedik hiç bir zaman ..site sahipleri ile sohbetimizde devam etti hala da eder..siz neyin niye olduğunu bilkmeden dağ kurnazlarının oyunlarına ve laflarına kanıp sakın burada bu elit ortamda avam tavır lar sergilemeyin far yemiş tavşan gibi kalırsınız.. saygımızı yitirmemek dileğiyle..

Selamlar.
Sayın İbrahim GÖKKAYRAK bey acısı olan DOMUZLAR yapar genelde. Domuza veya yavrusuna pozusuna basarsın tek kurşunu yaralı kaldımı böyle saldırır. Bilmem anlatabildim mi. Güvendiğiniz dağlara kar yağacak sizinde bunu artık kafanıza sokun. Bırakın bu tatsız saldırmaları. Biz artık açtık bu olayları tescilli bir ismimiz var sizin gibi derleme toplama değiliz. Tgyb gibi olağanüstü bir aileye zarar veren oraya gidipte özel mesajlarla veya e-postalarla üye toplayan bir oluşum içinde değiliz. 6 ay gibi kısa bir zamanda bu güne geldik. Şu anda sizi yaptığınız gibi 2 senede çalıntılarla diğer sitelere saldırmalarla değil. Üye hesabınız silinecekti aslında bencilce bir tavırla yapmış olduğunuz saldırıdan dolayı banlanmıştınız. Şimdi hesabınızı açtım tekrar gelin cevap yazın yukarıda sevgili Abilerim size gerekli cevapları yazmışlar. Bence sizde her zaman yaptığınız gibi sizin kuyruğunuzdan tutupta hadi oğlum "SALDIR" "TUT" "GETİR" gibi itaat kelimeleriyle sizi büyüleyen içinde miligram insanlığı olmayan kişileri alın getirin buraya da insanlık öğrensinler. Hırsız adamların sitesi var sizin bir tane hani.. Bilirsiniz işte 6 bin kusur üyesi 25 düzeyinde çalıntı mesajlarıyla ordan burdan güzel sitelerin üyelerini kandırarak bu güne gelmiş ve elalemin sitelerine saldırı yapan site işte biliyorsunuz ondan bahsediyorum. O vatandaşlar gelsin yazsınlar. Herşeyden önce içlerinde insanlık, erkeklik var ise ben Memleketlerine gittiğimde kapılarını çalınca tek başıma açsınlar. Karı gibi konuşmasınlar. Ve sizden de ricam alın kendi tasmanızı artık onların elinden. Vermiyorlarsada birazcık serbest bıraksınlar allah korusun boğulup öleceksiniz. Tasmanız çok sıkı. Kuyruğunuzada basmışlar. Neyse ben direk atladım konuya. Bir sürüde ağza alınmayacak şey yazdım anlayan anladı zaten. Ama sanmayın bu kadarla bitti yazacaklarım sizin her cevabınıza karşılık sizin adamların ne kadar karaktersiz olduklarını ne kadar hırsız olduklarını buraya KANITLARLA yazacağım. Senin de kanıtın varsa öyle gel buraya aksinde defol git. Umarım anlamışsındır. Hatta anlayamazsın sadece belli komutlar öğretmişler size.
Hadi Allah!a emanet olun.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Beni bu siteye özel msme msj yollayan ve davet eden bu site eğer burdaki ortamı veya İŞTEN ATILMIŞ ELAMANLARI BİLSEYDİM BURDA OLDUKLARINI BIRAKIN ÜYE OLMAYI SİTEYE BİLE GİRMEZDİM.

BENİ SİTEDEN ATSANIZDA HİÇ UMRUMDA DEĞİL YALVARACAK BİR DURUMDA DEĞİLİM ÜSTELİKTE MEMNUN OLURUM

BENİM BU SİTEYE ZİYARETİMİ BİLE REKLAM YAPIP ANASAYFAYA 03. 10. 2008 TARİHİNDE İBRAHİM GÖKKAYRAK BİLE SİTEMİZİ ZİYARET ETMİŞTİR DİYE REKLAM YAPIP MÜŞTERİ TOPLARSINIZ.

vede beni kimse yönlendirecek kişi olmadığı gibi bugün türkiyenin vede dünyanın sayılı 2 AYRI site yöneticileri böyle sizin gibi ucuz polimiklere girmez

ÜSTÜNE BİRDE BU SİTE BANA PARA VERSE BİLE BURDA NE BİR KUŞ RESMİ KOYARIM NEDE BİR YORUM YAZARIM
BENİM ZATEN 2 TANE BÜYÜK SİTEDE ÜYELİĞİM VEDE YORUMLARIMLARIMA DEVAM EDİYORUM BU BANA YETER
O SİTELERDEN ATILANLAR DÜŞÜNSÜN.

BİR İKİ YAŞLI KUŞÇU KIRSAL BİR BÖLGEDE KÖY KAHVESİNDE AMATÖRCE KUŞ MUHABBETLERİ GİBİ BURDA DEVAM EDERSİNİZ BİRBİRİNİZCE YALAN YANLIŞ KUŞ POLİMİĞİNDE.

HÜSEYİN EFENDİ SENİN NE DOLAPLAR ÇEVİRDİĞİNİ VEDE NASIL BİR KARAKTERDE BİRİ OLDUĞUNU ÇÜMLE ALEM BİLİYOR RAHAT OL SEN BURDA BİLMEYENLERE KENDİNCE ANLATIP DURMA.

TGYB DEN KOVULDUN SONRA ALABADEM KUŞU AYAKLARIYLA TEKRAR TGYB YE GİRMEK İÇİN ARAYA ETKİLİ BİR İKİŞİ DEVREYE SOKTUĞUNU HERKEZ BİLİYOR.

KUŞCULAR DERNEĞİNDENDE SEN ÇIKMADIN KOVULDUN SANA JEST OLSUN DİYE KENDİ İSTEĞİYLEN AYRILMIŞTIR YAZI YAZILDI ŞİMDİ BU YAZIDA SİTEDEN YÖNETİCİLER TARAFINDAN SİLİNDİĞİ GİBİ NASIL KOVULDUĞUN AÇIKLANDI SEN KURNAZLIK YAPIP TEKRAR SİTEYE GİRMEK İÇİN NE DOLAPLAR ÇEVİRDİĞİNİ HERKEZ BİLİYOR.

KUŞTAN ANLARMIŞ GİBİ PALAVRALARINA ŞİMDİ DEVAM EDEBİLİRSİN.

BİRDAHA BURAYA NE MSJ YAZACAM NEDE GİRECEM .... BU SİTEYE SON GİRİŞİM.

RAHAT RAHAT BENİM HAKKIMDA YORUMLARINIZA KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ

TENCERELER YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ MİSALİ

İBRAHİM GÖKKAYRAK' Alıntı:
Beni bu siteye özel msme msj yollayan ve davet eden bu site eğer burdaki ortamı veya İŞTEN ATILMIŞ ELAMANLARI BİLSEYDİM BURDA OLDUKLARINI BIRAKIN ÜYE OLMAYI SİTEYE BİLE GİRMEZDİM.

BENİ SİTEDEN ATSANIZDA HİÇ UMRUMDA DEĞİL YALVARACAK BİR DURUMDA DEĞİLİM ÜSTELİKTE MEMNUN OLURUM

BENİM BU SİTEYE ZİYARETİMİ BİLE REKLAM YAPIP ANASAYFAYA 03. 10. 2008 TARİHİNDE İBRAHİM GÖKKAYRAK BİLE SİTEMİZİ ZİYARET ETMİŞTİR DİYE REKLAM YAPIP MÜŞTERİ TOPLARSINIZ.

vede beni kimse yönlendirecek kişi olmadığı gibi bugün türkiyenin vede dünyanın sayılı 2 AYRI site yöneticileri böyle sizin gibi ucuz polimiklere girmez

ÜSTÜNE BİRDE BU SİTE BANA PARA VERSE BİLE BURDA NE BİR KUŞ RESMİ KOYARIM NEDE BİR YORUM YAZARIM
BENİM ZATEN 2 TANE BÜYÜK SİTEDE ÜYELİĞİM VEDE YORUMLARIMLARIMA DEVAM EDİYORUM BU BANA YETER

BİR İKİ YAŞLI KUŞÇU KIRSAL BİR BÖLGEDE KÖY KAHVESİNDE AMATÖRCE KUŞ MUHABBETLERİ GİBİ BURDA DEVAM EDERSİNİZ BİRBİRİNİZCE YALAN YANLIŞ KUŞ POLİMİĞİNDE.

HÜSEYİN EFENDİ SENİN NE DOLAPLAR ÇEVİRDİĞİNİ VEDE NASIL BİR KARAKTERDE BİRİ OLDUĞUNU ÇÜMLE ALEM BİLİYOR RAHAT OL SEN BURDA BİLMEYENLERE KENDİNCE ANLATIP DURMA.

TGYB DEN KOVULDUN SONRA ALABADEM KUŞU AYAKLARIYLA TEKRAR TGYB YE GİRMEK İÇİN ARAYA ETKİLİ BİR İKİŞİ DEVREYE SOKTUĞUNU HERKEZ BİLİYOR.

KUŞCULAR DERNEĞİNDENDE SEN ÇIKMADIN KOVULDUN SANA JEST OLSUN DİYE KENDİ İSTEĞİYLEN AYRILMIŞTIR YAZI YAZILDI ŞİMDİ BU YAZIDA SİTEDEN YÖNETİCİLER TARAFINDAN SİLİNDİĞİ GİBİ NASIL KOVULDUĞUN AÇIKLANDI SEN KURNAZLIK YAPIP TEKRAR SİTEYE GİRMEK İÇİN NE DOLAPLAR ÇEVİRDİĞİNİ HERKEZ BİLİYOR.

Hadi koçum hadi güzelim sen masal dünyasında yaşamaya devam et sana söylenecek birşey yok. Benim bile ağzımı bozmamı sağladın ya helal olsun ya. Ara sıra gel isterim böyle şeyler yazda bende ağzımı bozayım içime attıklarımı sana yazayım. Zehrimi sana tüküreyim. Sen bu siteye girecek karakterde bir insan değilsin zaten işine bak adamın asabını bozma güzelim. Seni ne diye reklam edelim biz Hırsız olarakmı, Hırsızların Cepçisi olarakmı senin ne olduğunu, itaat ettiğin adamların ne olduğunu cümle alem biliyor asıl. Bi defol gitte adamın ağzını daha fazla bozma. Az yaşına göre davran hatta ve hatta senden ricam, çok değil iki dakika insan gibi davranmayı dene. Ama eminin o iki dakikayıda beceremezsin.
Siteden atıldın.

İBRAHİM GÖKKAYRAK' Alıntı:

Savunmasız banlanmış birinin arkasından konuşmak bana yakışmaz biraz İbrahim efendinin seviyesine inmekte yarar var!''bir şey yazmak istersen telefon aç banlı vaziyetini kaldırayım benle sorunun varsa da bizzat yüzyüze görüşelim nerde ne zaman ne şekilde istersen''

madde

1-Kuşlarının resmini sitemize koyamadın diye o kadar çok üzüldük ki kahrolduk tühh tühh ne yazık bir üzüldük bir üzüldük sorma gitsin Dünyaca ünlü kuşlarını göremediler burda her gün her sene değişen eşgalli kuşlarını göremedik bu sene biraz daha iyi kuşların biraz daha omuz ve ense yapmaya başlamış ama daha çok eksikleri var özellikle vücut ve kafa orantıları uyumsuz daha hakikatten çok çalışman lazım sayın USTA ğöğüslü kuşlara biraz daha yönelmelisin takıldığın sitede örnekleri var bak ordan feyz al sürekli arkasına sığındığın ırk kuşlarının soy kuşlarının eksiklerini çok daha iyi geliştirmende yeni soylar eklemende gözlemleyici ol ki soy bozulmasın :ckmk: Ki ben ''ne alakası var dediğim de çıldırmamış olursun''.bık bık bık ötmeyle oynar olmuyor! :buyrun:

2- 03. 10. 2008 TARİHİNDE sitemize girmenle o kadar faydalı oldun ki keşke biraz daha kalsaydın senden öğrenecek çok şey var dürüstlük,mertlik,abilik,laf taşıma,konu saptırma ve olayları kendine ve kümesine göre yorumlama,sana b diye söyleneneni karşıya c diye anlatma, bunları öğrenemedik senden ''oynar mı öğreneceğiz''?

3-İbrahim beyin yazısı''KUŞTAN ANLARMIŞ GİBİ PALAVRALARINA ŞİMDİ DEVAM EDEBİLİRSİN.''burda kuştan anladığını idda eden ben daha göremedim sen üyesi olduğun sitede kuştan anladığın için takılıyorsan neden anladığın bir şey için net ortamında zaman geçiriyorsun?Sepetle dernek dernek oynarlarını gezdirmekten bıktığın için mi?nasıl olsa dedin nete kandırılcak çok adam var dernektekiler yemiyor artık laflarımı ve kuşları nete mi kayayım dedin?BEn kuştan ve oynardan anlamadığım için burdayım bu seni ilgilendirir mi veya neden ilgilendiriyor?ben sana veya burda her hangi birine oynardan anlıyorum mu dedim?desem de sana ne? elinde ki kuşlara güveniyorsan bursadan tanıdıklardan bir juri oluştur önce performans+gelicilik+eşgal yarışmasına sokalım cesaretin var mı?Bana 2 sokak öteden atabildiğin bir kuşunu gösterebilirmisin gel ben sana 50 km oynar atayım bide eline vereyim incele olmaz mı?Evinin çatısından düşen yavru oynarın eve döndü diye seviniyorsun gel kümesimden aynı günlük yavru seç Edirnenin her yerinden atalım ama ben oynardan anlamıyorum sen kadar ''ve senin kadar hakikatten anlamak istemiyorum :buyrun: ''

4-Sen kendini yönlendirmeyi öğrendikten sonra oynara şekil vermeye çalış başkasının sana şekil verdiği gibi.Ve buraya gönderdiği gibi seni buraya gönderenler de klavye başından atıp tutuyordu dedim ki hala ismimi ağzınıza alıyorsunuz sebebi nedir? sordum ık mık kık cık fln da şölede böle yok öle yav bırakın bu işleri kendinize yakıştırıyoprsanız devam edin yapçak bişey yok bide ben şekil vermeyim size.

5-Seni buraya yollayan şahıslar hep sorardı''kışkırtırlar dı senin söylemenle'' ustan Osman Sutünç ve Muhittin İŞlekeller neden yazmıyorlar diye neden yazsınlar arkadaşlar dostlar bu adamlarla mı konuşçaklar yazıcaklar ne dinlicekler ne öğrenecekler oynar mı davranış, karakter, kişilik örneği mi?Önce bunları öğrenmek lazım ki kendinde kişilik bulamayanlar kuşta kişilik aramasın.

6-TGYB ye üye olmak için neden etkili bir iki kişi sokayım?sen bahsettiğin bir iki kişi dediğin abilerime sorbakalım Hüseyin le bu konu hakkında bir alkanız var mı diye bir sor unutma sor.Alabadem ayağı çok yakında burda tasası seni baya bir tutmuş destek filan olmayı düşünüyorsun sanırım her zaman ki gibi abice.

7-BİR İKİ YAŞLI KUŞÇU KIRSAL BİR BÖLGEDE KÖY KAHVESİNDE AMATÖRCE KUŞ MUHABBETLERİ GİBİ BURDA DEVAM EDERSİNİZ BİRBİRİNİZCE YALAN YANLIŞ KUŞ POLİMİĞİNDE. demiş sayın Gökkyrak sanırım sen Avrupanın en gözde kuş çiftliklerinden birin de oynar besliyorsun biz gariban adamlarız abi ne yapalım kırsal çayır çimen takılıyoz burda amatörce Allahıma şükürde sen gibi karakterli kişiler olmadığı için sitede polemik pek çıkmıyor çıkarsada doğaldır ustalarda polemiklerle kendilerini USTA İLAN ETTİRİYORLAR.

8-Benim ne karakterde olduğumu çok ama çok merak ediyorsan tel açarsın çağırırsın yada gelirsin beni bulursun daha ne diyeyim karakterim sana ters geldiyse sana uygun bir karakter vereyim ona saldır.Ben aradığımda da konuşursun telefonlarını niye kapatıyon sana mesaj attım şimdi o mesajı takıldığın sitede yayımla da karakter göreyim.

9-Kuşçular derneğinden kovuldum yada kendim atıldım veya x birşey yüzünden ayrıldım SANA NE beni bir çift kuşunla kandırabileceğini mi sanıyorsun en kısa zamanda bir ruh ve sinir hastalıkları uzmanına başvur kendini bir tedavi ettir ondan sonra orda burda yaz ben tedavi oldum arkadaşlar de gel burdaki banlamanıda kaldırıcam söz ama tedavi belgen elinde olsun bu halinle sana güven olmaz kendin düzenlersin filan ruh sağlığının ispatıyla gel bir daha ki sefere bu halinle seni anlayamadık ve inanamadık.Söz masar osmana ziyaretine moral olsun sana diye bir çift oynarımı getircem yeterki sen iyileş ortalıkta saçmalama bizide anlamsız konuların içine sokma :buyrun:

10-''TENCERELER YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ MİSALİ'' yazında ki en iyi ruh sağlığın açısından yazdığın kurabildiğin cümle bu olmuş elini sıkmak lazım :oley: Hani benim bir lafım vardı İbrahim Gökkayrak Halil ibrahim sofrası derdim seni buraya gönderenler bilir Sevgili merhum ülkemizin en değerli sanatçılarından biri olan rahmetli Barış abimizin Barış Manço nun bir şarkısı var onu sen takıldığın siteye müzik yaptır ne güzel demişsin tencere filan diye Aramızda ki tek fark ne biliyomusun sen boş bir tencere olarak yuvarlanıyorsun ben dolu bizim sapımız kulbumuz var sizin malasef bir ara takıcaklarmış yanlız öyle bir duyum aldım bir sap kulp filan takıcaklar senin insanlara takmaya çalıştığın gibi haberin olsun.Sen şimdi terasına çık şu meşhur açık mavi renginde olan kuş sepetini koluna tak dernek dernek kahve kahve dolaş geçmişte günümüze yaptığın gibi ama artık septinlede gezemiyorsun oynar piyasan çok düştü yaz çiz işte anlat oynarlarını ne mutlu sana. bizim mezat günlerinide yazayım sana cumartesi pazar biri kirişhanede biri kıyıkta akşam 8:30 gibi başlıyo orayıda gel karışık soylarla çalışıp beğenemediğin yavruları gel ben sana söz yardımcı olucam gel burda tanıt isteyen olmaz ama bir şansını dene bellide olmaz benim gibi anlamayan çok alan muhakkak çıkar tak sepetini şimdi herkes kendi yoLuna Hüseyin Başoğlan ne güzel demiş HADİ CANIM HADİİİİ.

Benim ismimide bu sitenin ismini çok karakterliysen ağzına almazsın alcaksanda gelirsin yada çağırırsın senle bu sorunum var dersin yüzüme karşı ne derdin varsa anlatırsın siteylede bir sorunun varsa mail at biz sana ulaşır biz seni buluruz bir sorunun neymiş dinleriz çözüm üretiriz içinde bulunduğun bozuk ruh halinden de seni çıkartmaya çalışırız haa ben çıkmayacam diyorsan BİZİ AĞZINA ALMA.Ben nasıl seni ağzıma almıyorum ağzıma yakıştıramıyorum sende beni kendi ağzına yakıştırma benle uğraşmamanı defalarca sana söledim kusculrderneginde sana şansta verdim onuda kaybettin bu yüzden çok karakterli adam beni ağzına almaz.Hadi Allah'a ve ülkemizin yetiştirdiği çok değerli PİSKİYATRİSTLERİNE havale ol.

Elimde olmadan Vermiş olduğum bu rahatsız konudan dolayı TÜM SİTE ÜYELERİNDEN çok çok.... ÖZÜR DİLERİM.Bu tür anlamsız konuları yaşamayı hiç ama hiç istemem ama oluyor işte yapmam gereken en iyi şey cevap vermemek olurdu belki fakat burda onuruma,kişiliğime saldırılmış bir durum var kendimi bazen bende tutamıyorum herkesin bir sabrı var sevgili dostlar beni anlayışla karışılamayabilirsiniz beni veya bu tür gereksiz konuları kimse anlamak ve okumak zorunda değil sizlere istemeden bu konuyu okuttuğum için tekrar tekrar özürdilerim.İnşallah özrümü kabuledersiniz tüm gerçek kuşçular.org site üyelerinden tekrar ÖZÜRDİLERİM.

Geri