damızık moyunlu kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan temel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

temel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cengiz temel
Meslek
son.utu.prez.k.kontrol.usta
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• 240220091101.webp
    240220091101.webp
    147.9 KB · Görüntüleme: 1,217
  • 240220091110.webp
    240220091110.webp
    218.2 KB · Görüntüleme: 1,210
  • 240220091099.webp
    240220091099.webp
    286.7 KB · Görüntüleme: 1,062
kuşlarının maşallahı var. fakat yuvalıklar derme çatma gördüğüm kadarıyla, yerinde oldukça geniş gözüküyo. limon kasası yada raf sistemi yuvalıklar çakıp düzene sokabilirsin diye düşünüyorum. tüyleri kadar hayırını gör.

evet yerim büyük nasip olursa yazın bir düzenleme yapacagım.yorumun için saol

Kuşlar daha çok renk kuşu gibi ,son resimdeki silik arap hariç ...
sağlıklı bakımlı duruyorlar maşallah .selamlar.ŞEREF

İlk resimde en arkada duran karakanat miski var o çok hoş görünüyor.Bol yavrulu sağlıklı kümesler dileğiyle.Saygılar...

Maaşallah özellikle çakmaklılar çok güzel.Allah tüyleri kadar yavru versin...

temel kardes öncelikle atmacasız günler dilerim canının yandıgını biliyorum inşallah yaza yavrulardan uçurursun kümesinide düzenlersin hoşcakal
muhittin

ya . karteş bu atmacalartan cektigim ta tarastaki .kuşu alıp götürüyor. yani icim yanıyor ama nafile hayatın kanunu böyle.bizde arkasıntan .bakıp.kalıyoruz.selametle

3 tane damızlıklardan kuş aldım.biri portakal,biri beyaz,biri kaplama miski.miski hariç hepsi uçmayı öğrendi.miskide uçuyo ama kuş lanet olsun 5 dk taklılı uçuş yapıo çekio fln güzel performans ama başka biyere konuyo hep.vede ordan kıpırdamıyo.bıktım artık...anladığım kadarıyla hiç uçmamış havayı görmemiş damızlık oyun kuşu uçurulmaz bnce uçuranlarda mutlaka sıkıntı çekmiştir..bnde onun yavrularını uçuruyorum inş ondan da çekmeyiz bu kadar..esenle kalın..!!

lukat kardeşim bence önce kuşlartan yavru al ve eş tut . tek .tek ucur . saygılarla karteş.

S.A Temel abi...

Emegine saglik güle güle besle güzel kuslarin varmis,rabbim bol yavrulu ve atmacasiz ,hirsizsiz günler nasip etsin ins..

Bu arada yildiz tepeden boyaci ERKAN abimede cani gönülden sevgiler,yaza belki görüsürüz seninle ins.

ALLAH a emanet olasin...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

erkan .köylümüz olur selamını söylerim saygilar kardeşim

Geri