damızlık bol paca malatya kuslarımız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malatyali44040
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.malatyaguvercini.azbuz.com
Ad Soyad
abdullah koç
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FUVghQm4KWA[/youtube]

bu guzel video için çok teşekkürler.sizlerin sayesinde malatya kuşu hakkında derin bigi sahibi oluyoruz.

MASALLAH GÜZEL KUSLAR PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

BUNLAR ; EVRİM GEÇİRİP ''SÜS KUŞU ''OLMUŞLAR, SANKİ..

bendede 2 adet erkek var takım diye aldı m2 side erkek çıktı 1 tanesinin oyunu gayet güzel ama rahatsızlandı 2 haftadır pazar malatya çıkartıyorlar ben çıktıgım zamanda bana denk gelmiyor. ark görmüş aradı tek dişiye 40 demiş ama görmediğim kuşa para vermem bende alam dedim artık kendim görüp de alıcam :D

bu videoyu 2-3 yıl kadar önce izlemiştim.

Türker abinin de dediği gibi sanki süs kuşu gibiler ama gayet güzel gözüküyorlar maşallah..

2001 2002 senesinde Malatyada askerlik yaptım bu kuşları görünüşlerine göre süse benzeyebilirler ama oyun olarak çok oyunlu kuşlar gördüm izledim bu kuşlar bence hem süs hemde oyun kuşular ki bana göre Türkiyenin kırılmayan nadir ırklarından biriler çünkü diğer illerde pek yok bu ırklar birde bizim beslediğimiz ırklar orada tutulmazdı fazla herkez bu bolpaça kuşlardan bakıyordu ve sahip çıkıyordu orada bizim normal paçalı güvercinleri adamların bakıcı niyetine beslediklerini dahi gördüm ama bu benim bahsettiğim 10 sene öncesi şimdi nedir bilmem tabi ama bu kuşlar süs+oyun kuşları dır bana göre

Evet Kardesim diger bahsetmis oldugunuz kusları yine ayni sekilde kullanmaya bir cok güversin sever arkadaslarımız o sekilde yetistirmeye devam ediyoruz. malatya kuşçular derneği Semih & Abdullah

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,hepside birbirinden güzeller.

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

Geri