Damızlık Dolapçı !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ultrabass
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ultrabass

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert koc
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Balıklar
Mrb arkadaşlar .Dönücü ırklardan kelebek türü ile ilgilenmekteyim fakat artk bu türü beslememe kararı aldım .Şu sıralar dolapçı ırkına merak sardım ve bu türü üretmeye karar verdim .Önemli olan kusun soyunun nerden geldiiğini bilmem ve performansını görebilmemdir.Bu sitede eminimki bana yardımcı olacak ustalar cıkacaktır. 1-2 çift damızlık almayı düşünüyorum tabikide alacagım kusları performans acısından havada da görmek isterim o yüzden istanbul içinden olması önemli. Saygılarımla Mert KOÇ.

İletişim:0554 720 24 09
msn:[email protected]

keşke imkanını olsada bu taraflara gelsenız burada çok süper dolapçı yetıstırenler var ama istanbul içi tercihim demıssınız neyse saygılarımla

mehmet kardesım ;
aradıgın ozellıklerı belırtmıssın fakat fıyat aralıgını yazmamıssın butcenıde belırtırsen daha rahat yardımcı alırsın ...

çiftine 100-150 tl gibi fiyatlar düşünüyorum.

nerede ıkamet edıyorsun mert kardesım

enes bey ıspartadan murat abi ile görüştüm telefonda dün oda kusları için sizi referans gösterdi aradım sizi fakat ulaşamadım.Gaziosmanpaşada ikamet ediyorum . telefon numaranızı verirseniz sizinlede görüşmek isterim.

mert kardesım ıstersen 533 613 71 82 ara goruselım elımden gelenı yaparım

arkadaslar b u hafta içinde kuslarımı almıs bulunaktayım .Sagolsun Murat ERALP abimiz yardımcı oldu bana.Sıra şimdi bu güzel cinsten bi kümes dolusu kus üretmeye =) en

Geri