Damizlik English Tipplerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hakan41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan can
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Seçiniz
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

k-692561-english_tippler.jpg
[/url][/img]

b-692561-english_tippler.jpg

evet bende ılk kez böyle bı tıpp gördum hayırlı olsun:))))))

bunlar ingiliz tippleri bu renklerden az bulunuyor. bu renklere sampanya rengi deniliyor.Türkiyede bu renklere ne deniliyor bilmiyorum.ilk yavrularini aldim.sonra yeniden yumurtladilar o yumurtalarida bakici kuslarin altina koydum simdi yeniden yumurtlayicaklar.yavas yavas öbür kuslari elmden cikarip sadece bu kuslarin damarini beslemek istiyorum nasip olursa.

herkese selamlar.......

ucurdunmu bunlari tippelerlara benzemiyorlar pek.. nereden aldin ingiliz tippler oldugunu nereden biLiyorsun bir tippler klubundenmi aldin nerden buldun..

bunlar english tippleri ! Ben Almanyadan katiliyorum burada yeterince bu kuslardan var.

Hakan bey merhaba Bu kuşların namını duyuyoruz hep de 19-20 saat uçması felan doğrumu neymiş bu kuşlar böyle uçakların çoğu bu kadar uzun havada kalamıyo da.

benım bıldıgım ıngiliz tiplerın her rengi var kırmızısı mavısı çillisi sarısı degişik renklerde gördüm bı arkadaşımda mavi alaca sıyah çilli renklerınden var uçuşlarıda gayet güzel sabah salın kımısı ertesı gun konanları var uçuş için süper kuşlar. :tamam: :tamam:

Ekli dosyalar

• dsc0085k.jpg
    dsc0085k.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 953
  • dsc0092mop.webp
    dsc0092mop.webp
    93.7 KB · Görüntüleme: 997
  • dsc0094san.webp
    dsc0094san.webp
    78.9 KB · Görüntüleme: 1,082
hakan41' Alıntı:
bunlar english tippleri ! Ben Almanyadan katiliyorum burada yeterince bu kuslardan var.

abi pardon yaw kizma hemen yaw meraktan sordum... kuslari ilk once tipplerlara benzetemedim ama almanyadayim diyorsun bunlar iyidir ozaman almanyadayim deyince zaten almanya belcika hollanda da bu renk tippler hollandali Steven brabbaout tu sanirim o adamin kani kuslari besliyorlar.. hayrini gor kuslarin uretirsin insallah bence bir tippler klubunede uye ol almanyada...

Geri