Damizlik icin yardim lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KuscuYasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KuscuYasar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasar Kasim
Meslek
Partymenecer
İlgi Alanı
Kemirgenler
S,a Arkadaslar
Ben yarin damizlik icin ciftleri kapatmaya düsünüyorum ama sorum olacak bu damizlik isi nasil oluyor ? 40/40/40 kutu yaptim önüne birde telli kapi yapdim simdi ben cift olan kuslari follugun icine kapattim hic mi cikarmayacam yoksa yemlemek icin cikara bilirmiyim ? yoksa follugun icinde mi yemliyim en iyisi nasil olur siz nasil yapiyorsunuz bu damizlik isini ? bana biraz aciklama yaparsaniz cok sevinirim damizlik yapicam kuslarin resmini de koydum yorumlariniz icin cok tesekür ederim

Saygilar Yasar Kasim

Ekli dosyalar

• DSCI0007.webp
    DSCI0007.webp
    765.7 KB · Görüntüleme: 1,208
  • 17.webp
    17.webp
    380.2 KB · Görüntüleme: 1,199
  • grau paare.webp
    grau paare.webp
    97.3 KB · Görüntüleme: 1,117
Selamlar,

Eşhane tabir ettiğimiz bir ortamda kuşlarınızı eş edebilirsiniz. Damızlıkdan kastınız eş etmek ise, eş edeceğiniz çifti alın eşhaneye koyun burada dursunlar, yem ve su zamanı diğer kuşlarınızla birlikte kümesinizde yem yiyip sularına içsinler, sonra geri eşhaneye kapatın, bunu çiftler eş olana kadar yapın, eş olduklarını anladığınızda kümesinize alırsınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

sadece damızlık beslicem der isen yavrular karışmasın diyosan kuşları eş eş kapatman gerekicek fakat bahsettiğin ebatlar çok ufak olur buraya yemlik suluk yumurta tabağıda koydugun zaman hareket edemezler yerin var ise genişlik 100 derinlik 60 yükseklik 60 yapabilirsin bu şekilde yaparsan kimse kimseyi rahatsız etmez ama tek sıkıntısı kuşların kanatlarında sorun olabilir kullanmadıkları için bende senin gibi çok düşündüm en sonunda salmaya karar verdım hepsi aynı yerdeler ve cok rahatlar karar senın selamlar

S A YAŞAR KARDEŞİM DAMIZLIK DERKEN SORUN KARIŞIK OLMUŞ DAMIZLIK NESLİ KALİTESİ VEDE ALTIN DAN GELEN BELLİ KENDİNİ KANITLAMIŞ KUŞ DEMEK BÖYLE KUŞLARINI ÇOGALTMAK İÇİN AYRI BİR YER MEKAN OLUŞTUR MAK İSE FARKLI BİR DURUMDUR AYNI MEKANI KULLANABİLİR EŞ DEGİLLER İSE AYRI AYRI YUVALARA EŞ EDCEKLERİNİ KOYABİLİRSİN KOLAY GELSİN GÜLE GÜLE BESLE
MAŞALLAH

S,a Arkadasler

evet gercektende sorum cok karisik olmus ben o kuslardan yavru almak istiyorum neden cünki yavru istediyim ciftler yüksek ucan ve gercekten güzel oyun yapan kuslarim. bugün resim cekecem kumesim bitirim sadece siparis verdiyim isgaralar eksik onlarda bir hafta sürecekmis

Geri