A
Anonymous
Misafir
İŞTE DAMIZLIK KÜMESİM ARKADAŞLAR İYİ-KÖTÜ BÜTÜN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ŞUANDA 8 YUMURTA VAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi ben de yeni beslemeye başladım sayılır.yüklenme değil bu.eksikler söylenmiyor ya da söylendi mi aşırı sert söyleniyor bu sitede.tabiki yeri çok guzel ama oraya bi yemlik bi suluk al denmesi gerekir kimse demiyor bunu.hasan_22' Alıntı:sımdı bu kardesımıze fazla yuklenmemın anlamı yok genc bı arkadasımız zamanla ogrenecektır sızde o yastayken ıyı kus yada kotu kus ayırt edemıyodunuz ortam olarak damızlıga uygun altlarına ızgara suluk ve bana gore follukları degıstırıp onune buyuk bı tel yapmıs olsa daha saglıklı olur selamlar
En başta ben zaten yemlik ve suluğu belirtmiştim.Bu arada benimde yaşım 15.Bana göre güzel gelmiş olabilir.triko16' Alıntı:Kuşlar ve kümes güzel.Kullanılmayan oda gibi bir yeri kümes mi yaptın?Bu arada suluk almanı tavsiye ederim.Birde yere yem atıyosan atma.Yemlikten yesinler sonra hasta olabilirler.
evet kardeşim şimdi güle güle besle gayet güzel yerin var.64kuscu64' Alıntı:dogukan kardeş o kuşlar senin gördügün gibi degiller kuş fotoda degil havada belli olur onalr benim uçurma kuşumdu şimdi 7 çift damızlıga çektim ve 8 yumurtam var ...
dizlek kardeş 6 ay oldum başlayalı bu kuşlar daha önce çatıdaydı çatımdada zaten güzel bir salmam var oradada 20 tane kuşum var onalarıda uçuruyorum....
bu arada yemlik ve suluk bugün aldım sorun kalmadı galiba....
TEŞEKKÜRLER!!!
YORUMLARA DEVAM...