Damızlık oyun kuşu alırken nelere dikkat etmek lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kara01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kara01

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kamil karadağ
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
Merhaba,
Damızlık oyun kuşu alırken nelere dikkat etmek lazım ?
Damızlık bir çift oyun(seferli) kuşunun fiyatı ne kadardır?(fiyatın kuşuna göre değişeceğini biliyorum bir fiyat aralığı söylerseniz iyi olur (: )
Konya , Karaman gibi illerde bildiğiniz damızlıkçılar varsa iletişim adreslerini verebilir misiniz?

Kamil

Re: acemilere yardım

Her 3 günde bir aynı soru geliyor artık :) Kamil abi çok aramana gerek kalmıcak 1 hafta önceki sorularda filan hep bu konu ile ilgili bilgili abilerimiz yorumlar yaptı okursan tatmin olursun diye düşünüyorum saygılar..

SELAMLAR FİYAT VERMEK ZOR örnek geçen ben bir kuş izledim 1350 tl verdim bana vermediler durumum daha iyi olsa 5000 tl ye kadar cıkardım fakat satan ben damızlığa atıcam diye başka bir abimize ucurucak diye 1000 tl verdi reklam olur hesabı ama kuş hasta ve yer sorunu yaşanınca sorun oldu kişinin maddi güçüne ve satanın ne beklediğine göre değişir iyi bir kuş kişinin gözünde 1 aylık kazancı etmeli en az bunu bilmek gerekli birde iyi bir kuşu bilmek kerizlenmemek gerekli...

kara01' Alıntı:
Merhaba,
Damızlık oyun kuşu alırken nelere dikkat etmek lazım ?
Damızlık bir çift oyun(seferli) kuşunun fiyatı ne kadardır?(fiyatın kuşuna göre değişeceğini biliyorum bir fiyat aralığı söylerseniz iyi olur (: )
Konya , Karaman gibi illerde bildiğiniz damızlıkçılar varsa iletişim adreslerini verebilir misiniz?

Kamil

KAMİL KARDESİM PEK ÇOK YETİŞTİRİCİ HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN EGER GERÇEK BİR YETİŞTİRİCİ VEDE EMEGE ÖNEM VEREN BİR KİŞİ İSE HER NE VERİLİRSE VERİLSİN DAMIZLIKLARINI SATMAZLAR

DEGERİNİDE VERSENİZ BUDA İYİYİ ALACAGINIZ ANLAMINIDA TASIMAZ KENDİMCE SATIN ALINABİLECEKLERİN DEGERİ YOKTUR SATIN ALINABLENLERDE ZATEN DEGERSİZDİR YAPABİLECEGİNİZ EN GÜZEL SEY VAR İSE ETRAFINIZDA AGABEYLERİN BU UGRASA GÖNÜL VERMİŞ KİŞİLERE YAKLASINIZ KENDİNİZİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLDİGİNİZ SÜRECE İYİYİ DE BULABİLMENİZ SAHİP OABİLMENİZ MÜMKÜNDÜR

ZATEN BU UGRASIN TOPALLAYA TOPALLAYA İLERLEMESİ MESAFE KAT EDEMEMESİ HAZIRLA EMEK SARFEDİLMEKSİZİN İYİYİ BULMA ÇABASINDA OLUNMASI KUSCULUGU SEKTEYE UGRATMAKTADIR

İNSALLAH ARADIGINIZA ULASABİLİRSİNİZ SAYGILAR

Benim tanıdığım Karamanda iyibir kuşçu var,beslediği kuşlarda genellikle dumanlı ağırlıklı kuşlar.
Kendisiyle görüşmeyeli 11 sene oluyor,son gördüğümde 82 yaşındaydı,beslediği kuşlarda gerçekten efsane kuşlar.
Karamanda Çardaklı Mahmut derseniz herkes tanır ve bilir.

Öldüyse Allah rahmet eylesin,sağsa Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin.

Geri