Damızlık Safi-Beyaz Çifti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eser_733
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

eser_733

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eser Özdemir
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Her Bi Cülüğü Altın Değerinde

dscf1121xd0.jpg

dscf1120ey7.jpg

aga ben adana cinsinden anlamam.Ama bunun yavruları neden bu kdr değerli?

bu kuş çok eski bi kandan geliyor adana mestenzadede meşhurdu bu safiler, gavur gibi uçar bunlar çok seri vuran bi kuş parlağı görsün yeter...

abi be bu kuşları satıosan talibim ama bunları ...

omenn' Alıntı:
abi be bu kuşları satıosan talibim ama bunları ...
Ömer kuşları satmıyorum kardeşim ama tatminkar bir fiyat olursa satmayı düşünebilirim ;)

Açık renk kuslara benimde sevdam baskadır ancak acık renk iyi kusu bulmak ve ucurmakda biraz şanstır. Eskiye dayanan nesillerde rastlanabilir. Adana'nın neresinde ikamet ediyorsunuz? Safi damızlığın ucan yavrularından (hani şu cok seri vuranlar) izlemek isterim.

Saygılar..

bu adana kuşları guzel kuşlar ıyı ve bol yavru alma dılegıyle..

merak ettim genelde çıkan yavrular safimi yoksa beyazmı atıyor. iyi günlerde uçurman dileğiyle

cülüklerini bende seyretmek isterim.vurma özelligi düz dalicilara has bir inis seklidir ki safilerde ben cirpinani görmedim.varsada cahilligime sayilsin.

Cok cırpınan safilere sahit olmusluğum vardır özellikle sinekli safilerde buna cok rastladim o rengi sevmediğim için her zaman yollamısımdır geneldede hata verdiklerine sahit olduğum için safi, maverdi rengini ucurmayi istemiyorum her kus hata verebilir ama bana göre bu iki rengin hata payı daha yüksek oluyor daha cılgın kovalıyorlar zaten geneldede ondan atıyorlar. Cok kovalayip denge kuramayan sallanan kuslar malesefki hata vermeye mahkumdur. Ama yine diyorum varsa iyisi fizandada olsa gelir zevkle seyirederim.

Saygılar..

Geri