Damızlık Saya Irkı (Kelebek) Aranıyor!! ( BURSA VE CEVRESİ )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

bursalı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrecan tunca
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
S.A abilerim arkadaşlar yeni yapmış oldugum 3. kümesim icin saya ırkı kelebek alınacaktır damızlık yavru vermesi ve kuşun temiz olması gereklidir Bursa cevreside olabilir başka illerden otobüsle veya başka şekilde kuş göndere bilecekseniz o şekildede alınır her neyse elinizde varsa saya yada sakallı ırkı kelebekler alınacaktır 2-3 cift damızlık lazım ciftin güzelliyine göre 20-30-40 milyon verebilirim elinizde tek kelebek varsa yine temez erkek yada dışi fark etmez onlarıda ala bilirim aşagıya koyacagım resimlerdeki gibi kuşlar alınacaktır saygılarla !!!

Ekli dosyalar

• STP62432.webp
    STP62432.webp
    49.3 KB · Görüntüleme: 1,380
merhaba kerdeş, mesajından DAMIZLIK ibaresini çıkarman gerek o fiyatlara ve özellikle resimde belirttiğin özellilte kuşlar edinmek istersen, değil damızlık uçurmak için olsa belki o fiyatlara kuş bulabilirsin. bu senin güverin bakma şevkini kırmasın, iyi kuş iyi para özelliklede damızlık dersen çok iyi para,

s.a abi damızlık yazısını cıkart demişsin tmm cıkarıyım da nasıl cıkarıcam onu söylersen cıkarırım bu arada ben o fiyatları lafın gelişine söylemiştim yani ama eyer 100.150 milyona kada kelebek cıkarsa damızlık istediyim gibi onuda alırım hic sorun deyil saygılarla

s.a arkadaşım elimde damızlık kelebekler var kırmızı boyun sarı boyun tel kuyruk v.s eğer görüşmek istersen [email protected] ekle ordan görüşürüz selamlar

Kumsaz' Alıntı:
s.a abi damızlık yazısını cıkart demişsin tmm cıkarıyım da nasıl cıkarıcam onu söylersen cıkarırım bu arada ben o fiyatları lafın gelişine söylemiştim yani ama eyer 100.150 milyona kada kelebek cıkarsa damızlık istediyim gibi onuda alırım hic sorun deyil saygılarla

selam kerdeş ilk mesajında belirttiğin rakamla verebileceğini söylediklerinin arasına makul bi fark var, o paraları gözden çıkartırsan elbette çok güzel damızlık kuşlar bulabilirsin, senin rakamları öylesine yazdığın farkedemedim kusura bakma, nerelisin,
balıkesir gönen e yolun düşerse gel sana bir çift damızlık hediye vereyim resmini koyudğun kadar güzel değil ama sağlam damarlı oyunlu kuşlardır,,, şaka değil gerçek :)

hehmet abi benim actıgım konuyu şimdi şans eseri gördüm sana bi cevap yazayım dedim abi msn adresini ekliyorum ama neden kabul etmiyororsun :ne:

ettim kardeş şuan listemde eklisin, ama hiç görüşemedik, açık olduğumda sen kapalısın.

usta ilk başta am yazıyo onu sakın yanlış anlamayın yanlış anlaşılmasın ama yazıcaktım oraya yanlışlık olmuş

Merhaba. Bendede sana uygun kuslar var. Msn: [email protected]
damızlık karakuyruklarım var..

s.a. ben sinop ta ilk saya(kelebek) besleyen bi kuş hastasıyım gecen hafta istanbul dan gıdıp 10 çift kelebek aldım ben cocuklugumdan berı hastasıyım bu kuşların.siz abilerımden ve kardeslerımden bana yardımcı olmalarını ıstıyorum elınızde harbı kelebek kuşları olan varsa almak ısterım..sınopta sadece ben varım kuş besleyen..şehir farketmez anlasırsak gelıp alırım kuşları..yanı ne kadar hastası oldugumu anlayın...msj larınızı beklıyorum [email protected] :unlem:

kuş muzadiyeleri oluyor bursa musrafakelampasada çarsamba ve cumartesi aksamları eger hala niyetin varsa gel misafirim ol aradıklarını bulmaya calısalım

Geri