Damızlık veya bakıcı hediye kuş!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar elimde 2 tane kanatları sakat fakat kuşlar çok güzel Kuşçuya satmaya kıyamıyorum çünkü kanatları sakat diye saçma sapan iyileştirme yöntemleri kullanabilirler ve biliyorum ki burada öyle birisi yok. Kuşlardan birisi tip. diğeri mavi kanat bango kuşlar çok güzel ama dediğim gibi kanarları sakat ikiside 1 metre anca uçabiliyor. Kuşların ikisininde yavrusunu daha önce aldım yani yavru yumurta garantililer. SAdece uçamazlar. Bayramdan sonra eğer istekli biri çıkarsa vereceğim. Lütfen kuşları almak isteyenler buraya yazsın veya özel mesaj atsın.

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

Ekli dosyalar

• jjj.webp
    jjj.webp
    11.6 KB · Görüntüleme: 1,512
  • jtjtj.webp
    jtjtj.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 1,415
  • tjtj.webp
    tjtj.webp
    7.1 KB · Görüntüleme: 1,519
Bangonun kanat rengi belli olmamış ama pürüz yoktur.. Tip ayağı markalıdır...KUşların ikiside dişi... Bango anında eşe gelir kızgın...

Ekli dosyalar

• IMG0047A.webp
    IMG0047A.webp
    33.5 KB · Görüntüleme: 1,417
  • IMG0147A.webp
    IMG0147A.webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 1,505
  • IMG0170A.webp
    IMG0170A.webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 1,515
sinan kardeşim banada damızlık bango ve tip lazımdı seve seve bakarım kuşlarına 0538 527 83 72 işim yenibosna ev 500 evlerde

ayhani' Alıntı:
sinan kardeşim banada damızlık bango ve tip lazımdı seve seve bakarım kuşlarına 0538 527 83 72 işim yenibosna ev 500 evlerde

Kuşlar bunlar sana seve seve veririm yanlız sizin gelip anmanız lazım. Ben Esenler/üçyüzlü'deyim. Birde hemen bu gün alamazsın heralde o yüzden bayramdan sonra alman lazım çünkü ben bayramda yokum... Ama dediğim gibi kuşlarımı sana seve seve veririm...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

sinan merhaba geldinmi istanbula birde bunlar için ücret talep ediyormusun geldiysen cepten bana cağrı yap ben seni ararım görüşmek üzere

Abi geldim İstanbula. Ama başka bi abi daha çok istiyo kuşları. Acaba sana tipi onada bangoyu versem olur mu? Yani sadece tipi istermisin?

Birde kuşlar için herhangi bi ücret istemiyorum onlara iyi bakın bana yeter....

........SİNAN ÖZTEKİN........

tamam o zaman o arkadaşa ver ikisinide o baksın kendine iyi bak

Sen bilirsin abi yinede ilginden dolayı çok teşekkür ederim...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

sinan aldımı arkadaş kuşları?

ayhani' Alıntı:
sinan aldımı arkadaş kuşları?

Daha almadı ama bi ara alırım dedi kaldı öyle...

.......SİNAN ÖZTEKİN.......

sinan sen esenler üçyüzlüdeydin dimi mustafa ve bülent koyuncu abilerim var orda tanıyormusun

ayhani' Alıntı:
sinan sen esenler üçyüzlüdeydin dimi mustafa ve bülent koyuncu abilerim var orda tanıyormusun

İsimlerini duydum ama tanımıyorum. Hayırdır abi???

bülent koyuncu fatihten abimdir iyi dostumdur kendisi bango hastasıdır güzel bangoları var

Arkadaşalr sarı baskamın hastalanması üzerine mavi bangoyu vermekten vazgeçtim çünkü kırmızı kanat bangoya eş yapacağım onu...

........SİNAN ÖZTEKİN.......

Konu kapatılabilr...

Geri