Damızlıklar Nasıl Seçilmelidir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan triko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

triko16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan teke
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Öncelikle Herkese Selam;
Benim 2 kümesim var.Biri 1.5 x 2 x 2 Diğeri 2 x 2 x 2m.Küçük olanı uçurmalık kuşlara ayırıyorum.Büyüğe ise damızlık kuş bulmaya çalışıyorum.Damızlık kümesine aldığımız kuşlar,yavru büyütmede zorlanıyolar.Tecrübesizler.Genelde aldıklarımdan hep yumurta alıyorum ama yavruyu büyütemiyorlar.
Benim Sorum ise;
1-)Damızlık kuş alırken nelere dikkat edersiniz?Nasıl seçersiniz?
2-)Günlük yemleme yavru varken nasıl olmalıdır?Benimkiler yemi değiştirmemi bekliyolar.Değiştirdikten sonra yemeye başlıyolar.
3-)Hangi Tür Güvercinleri Damızlık yaparsınız.
4-)Bir kuş yavru büyütünce gagasının yanları açılıyor.Burdan anlayabilirmiyiz?

Şimdiden herkese teşekkürler.Böyle bi konu verildiyse herkesten özür dilerim.

damızlık kuşu yerde beğenirim sonra havada kararımı veririm

yavru almak istediğin kuşların yanıan yedekci koy. yedekcilerle aynı günlere getirirsen yumurtalarını yedekciler büyütürler hemde diğer damızlıkların gene yumurtlarlar birde onalr buyutur böylece daha hızlı üretim yaparsın vede damızlıkların buyutemez ise yedekcilerin büyütür.

yavruya bakmıs kusun gagalarının kenarlarında et toplanmış gibi oluyor.

Teşekkürler.O zaman bana 3 çift posta gerekcek.Geçenlerde posta aldım,kanadı makaslıydı.Erkeğin dişiye kur yaptığını görmedim.Kolay kolay alışmıyolar heralde bi yere.Alışmaları ne kadar sürer bilginiz varmı?

triko16' Alıntı:
Teşekkürler.O zaman bana 3 çift posta gerekcek.Geçenlerde posta aldım,kanadı makaslıydı.Erkeğin dişiye kur yaptığını görmedim.Kolay kolay alışmıyolar heralde bi yere.Alışmaları ne kadar sürer bilginiz varmı?

1 gün geçsede alışır 1 yıl geçsede alışır 10 yılgeçsede alışır. posta kusları öyle kuşlarki neyapıcakalrı beli olmuyor evinden ayrılınca yumurtaya küserler yem yemezler falann yanii sahsen ben posta alıp makazladıgımda 6 ay yumurta alamamıştım.yavruya bangolarda güzel bakıyorlar hem bangolarda cevre alışma sorunu olmuyor xD

Geri