DAMIZLIKTA DİŞİ Mİ ERKEK Mİ ÖNEMLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpernet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

alpernet

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alperen gökçe
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
evet arkadaşlar öncelikle merhaba ben yeni bir çift kuş alıcam ama param iki tane oyunlu kuşa yetmiyor. Dmızlık beslicem, dişi mi erkek mi oyunlu olsun
balkona kümes yapcam da ana baba alışması zor olur diye makaslıcam yavrular balkona alısır ve uçar değil mi balkon en üst kat ve üstü hafifi açık etrafında binalar var siz ne dersiniz

Makas atmanı tavsiye etmem bide bantlama kuşların kanatlarını sakın bozuluoyor kanatları aklında bulunsun ;)

alpernet' Alıntı:
evet arkadaşlar öncelikle merhaba ben yeni bir çift kuş alıcam ama param iki tane oyunlu kuşa yetmiyor. Dmızlık beslicem, dişi mi erkek mi oyunlu olsun
balkona kümes yapcam da ana baba alışması zor olur diye makaslıcam yavrular balkona alısır ve uçar değil mi balkon en üst kat ve üstü hafifi açık etrafında binalar var siz ne dersiniz

Kuşları ayrı ırklardan alma. Paran yetmiyorsa ya bekle biraz, ya da 10 tl lik beyaz postalar dan 2 tane al, yavrularını uçurursun.

SORU ŞU : DAMIZLIKTA DİŞİ Mİ ERKEK Mİ ÖNEMLI ?
...............................................................
% 50 DİŞİ % 50 ERKEK TEN YAVRULARA GEN GEÇER ...ÇIKAN YAVRULARDAN ELEME İLE * İSLAH YOLU * MÜMKÜNDÜR ..

Oyun kuşlarında iyi damızlığın yanında seyislik yani uçuranın vereceği antrenmanda önemlidir.Yaşın genç daha öğreneceğin çok şey var.İlk kez uçuracaksan çevrenin durumuna göre kuş alıştırman zor.Başka düz uçan kuşun varsa oyun kuşu daha rahat alışacaktır.Paranın yettiği kadar normal sıradan bir çift oyun kuşu al ve başla derim.ben çocukken öyle yapardım ,bazen sıradan ,ucuz hatta hasta halsiz kuşlar bile ,bir bakmışsın
göklerin hakimi.Sohbet iyide sakın kuş yüzünden okulunu asma ,derslere çalışmamazlık yapma, ailenle de aran bozulur.

Yok abilerim merak etmeyin zaten yari yıl yada baharda beslicem
Ayrıcayavru için hangi ayda baslayayim damizliga

kardeşim herikiside önemlidir ama sana tavsiyem kuşları kırma takım al tek kan devam et :slm:

Geri