Dardayım.Üzülüyorum.Yavrularıda güzeldi.Yardım!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bosnak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bosnak41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bosnak41
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.A. Arkadaşlar bir çift arap-süt eş,güvercinim vardı yumurtaları çıktı tam 1 haftalık olmuşlardı kümes havalansın diye kapıyı açtım benim yuva köyde tabi.Başlarında duruyordum ama arap erkek bir fırladı fırlayış o fırlayış gitti kuş. Çok üzüldüm altında 2 tane paşa gibi yavrusu vardı yanı dişiye bakıyorum 1-2 günden beri yatıyor problem yok ama sonrası ne olur,çünkü arkadaşlar yavruların maşşalahı var birde onları kayıpedersem çok fazla aşırı üzülürüm.Yardım edin akıl verin bakarmı bakmazmı evemi alıyım? Birde başka bir çift limoni güvercinim var onlarında 1 haftalık yavruları var acaba onların altınamı kaydırsam :hungur: Şimdiden sağolun...

limonların yavruları gözden çıkarcaksan onların altına koy bişey olmaz

anne bakıyosa elleme anne bakmazsa eve indir enjektör al eczaneden büyük mısır unu ve pirinç unuyla besle ..

diğer yavruların büyüklüğü aynı ise * bırak diğer yuvaya * o nlar büyütecektir..

tek dişi sıkıntı yaratır .. kümeste. :) :)

Arkadaşlar abilerim hepinize cevaplarınızdan çok teşekkür ederim sağolun ama zaten bir yavru ölmüş diyerinide limonların altına kaydırdım 3 ne birden bakar inşallah .Saygılar

Geri