Darp edilmis yavru.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Istanbul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Istanbul

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ogün Yagiz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
selamlar... yavru kus yuvadan atlamıs ve ya düşmüş başkasının yuvasına girmiş girdigi yuvada bayagı gaga darbesi almış sırtına ve kafasına dayak yedigi halde oradan çıkmamış kafa tüyleri ve sırt tüyleri sökülmüş bayagı kan akmış. 3 saattir kafasında ki kan hala kurumadı. ben o darbe aldıgı yerlere arko krem sürdüm. cin gibiydi yavru şimdi hirpalandigi icin biraz durgun ve acısı var gibi... önerdiginiz herahangi bir şey var mi?

Istanbul' Alıntı:
selamlar... yavru kus yuvadan atlamıs ve ya düşmüş başkasının yuvasına girmiş girdigi yuvada bayagı gaga darbesi almış sırtına ve kafasına dayak yedigi halde oradan çıkmamış kafa tüyleri ve sırt tüyleri sökülmüş bayagı kan akmış. 3 saattir kafasında ki kan hala kurumadı. ben o darbe aldıgı yerlere arko krem sürdüm. cin gibiydi yavru şimdi hirpalandigi icin biraz durgun ve acısı var gibi... önerdiginiz herahangi bir şey var mi?

yaklaşık 1 ay önce benimde başıma geldi aynı şey...YAvru yaklaşık 1 aylıktı bende yavrunun önüne yem koydum aşağıya inmez oldu.Sende dene belki işe yarar........
YAraya da krem sürmeye dewam et...

Istanbul' Alıntı:

yaklaşık 1 ay önce benimde başıma geldi aynı şey...YAvru yaklaşık 1 aylıktı bende yavrunun önüne yem koydum aşağıya inmez oldu.Sende dene belki işe yarar........
YAraya da krem sürmeye dewam et...

İki gün önce aynı durum benim başıma geldi, yavru aşağıya düşmüş, üstelik kanadını ızgara ile kasanın arasına sıkıştırmış, kuş yeme düşmek uzereydi, kuşun kafasını gaga darbeleriyle delmişler, kümes baya bir kan olmuş, hemen yaralı bölgeyi betadin solisyonla temizledim sonra üzerine yara tozu serptim, kanama hemen durdu, şu an kuşun yarası kabuk bağladı, şu an bir sorunu yok.
Kanayan yaraya krem sürmeyin kesinlikle, yarayı kurutacak, yara tozunu tavsiye ederim.

krem sörmede evde tentirdiyot benzeri mikrop öldürücü iltahap kapmaması için bu tur şeylerle pansuman yaparsan iyi olur

Yavru güvercinde bebekgibidir.oraya bikere girdi dövüldü ya birdaha girmez biraz kızmaya başladımı neyin ne olduğunu anlar yaraya krem sürmeni tavsiye etmem kabuk bağlamasını engeller.

Bence de açık yaraya krem sürmek doğru değil.

Bu olayı bugün yaşadım ... 4 günlük yavru güvercinlerin yer kavgası yüzünden ölmüştü . Bence de krem sürme . oksijenli su ile silip yara için olan merhemlerden sür.

walla bencede krem sürme krem yarayı kapatmaz
KUBİLAY saygılarımla......

merhabalar,yaralar için ben batticon diye yazılan tendirdiyotun daha iyisi ve hücrelere zarar vermeyenini kullanıyorum yavru dayak yedi diyede aşağı atlamaz sanma atlar aynı yerede girer dayağını yine yer,yuvalığın önüne biraz yükseltecek tahta koyabilirsin,inşallah düzelir,ballı şekerli su verirsen keyfi yerine biraz olsun gelebilir :slm:

Geri