DAYANIŞMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
S.A ARKADAŞLAR AKLIMDA BİR SİSTEM VAR SAKARYA ETRAFINDA OTURANLAR MESAJ ATARSA SEVİNİRİM DETAYLAR YAKINDA VERİLECEK BU TÜM KUŞ SEVERLER İÇİN ÇOK GÜZEL VE KARLI BİR TEKLİF KISACASI BİN TL LİK ŞEBAB MİRO RESASİ DİGER TÜM CİNS LER BEDAVADAN KÜMESİNİZDE OLACAK

kusura bakmayın büyük arfle yazmışım mazur görün

Ben bedava istemem hediye edersenizde birşey diyemem .. :evet: yani kabul ederim...Ama nasıl olacak o merakla bekliyoruz..Eger kuşa kavuşursam şimdiden Allah razı olsun..

Her şeyin bi karşılıgı var bu sistemde öyle şu kadar para ver ben kuşu göndereyim sistemi degil arkadaşlar bu sistemde istedigin zaman tatilini bile yapabileceksin

yarın yada salı günü daha detaylı bilgiler verilecek

Bu titan gibi bişe sanırım biraz bana traşdan bi konu gibi geldi..

traş oda güzel berber arkadaş herhalde mesleginde başarılar arkadaşım benim fikrim var sunuyorum bogazına çökmüyorum yada mesaj yaz diye zorlmıyorum daha ortada fol yok yumurta yok sen benim kuş ne zaman yawrusu olacak diyorsun sistem basit sen şimdi 1000 tl lik kuşu almak için belki 3 4 ay para biriktiriyorsun 1 çift kuş alıyorsun bende sana diyorumki 250 300 kişi bulup kişi başı belirli rlıklarla 100 tl toplayalım önce ist içi veya çevresi 2000 3000 m kare arsa alalım bir tane ev yapalım birisi otursun kümesler yapalım kuş koyalım içine kalan boş arziye 50 ye yakın oda yapalım isteyen gitsin kalsın istedigi kadar odada sonra kümesleri dolduralım kuşla 50 çift safkan şebab miro resasi miski cinsi kuş alalım bunlrı yatıralım damızlıga her kuş için 2 adet bakıcı alalım 50 kuş 3 4 ayda 200 olur 6 8 ay arasında 400 olur bu yawruları para veren kişilere bedavadan verelim herkezden yem parsı alalım ben neden bir çift miroya 1000 tl veriyoruz diyorum bu şeklde birlik olursak 500 tl ye istedigimiz zaman gidip tatilde yaparız mekanımızda olur her 2 3 ayda bi kuş elirimizde olur diyorum hayırlı traşlar acelem oldugu için böyle karışık yazdım ilgilenen olursa daha ayrıntılı yazarım

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
Ben bedava istemem hediye edersenizde birşey diyemem .. :evet: yani kabul ederim...Ama nasıl olacak o merakla bekliyoruz..Eger kuşa kavuşursam şimdiden Allah razı olsun..

s.a kardeş valla sırf Allah razı olsun dedigin için sana bir çift kuş hediye etmek istiyorum pazar günü ne kadar bakarsan buraya adresini yada sana yakın buluşma yeri belirlersen bir çift kuş hediyemdir sana ALLAH rızası için ben gaiosmanpaşada oturuyorum orta biyer belirlersin işte yada sen semtini söyle belirleriz biyer saygılar allaha emanet

Geri