rahatsız
Üye
- Ad Soyad
- ibrahim
- Meslek
- kk
- İlgi Alanı
emekli baskomser olan rahmetli dedem, zamanında mardin midyad'tan(2 cift) getirmisti, bir cifti de ankara'dan amekli bir albaydan alınmıstır. kendi vefat edince daha sonra dayım'a gecti. dayım uzun sure kusculuktan anlamamsına ragmen besledi, kuslar 10 seneye askın hic ucmadan, almanya'ya goturuldu.
sonra turkiye'te bir kac cift yavru getirilip, 2 sene bir apartman odasında beslenildi, sonra nihayet ben olaya el koyup bir kısmını aldım, bir kısmı da yine almaynya ya gonderildi.
kusların basına gelmeyen kalmadı, uzun sure sonra bir tane yavruyu ucurma ve deneme sansım oldu..
cok alcaga geliyor, 7-8 taklalı dagılmadan goturuyor. dirsek soz konusu degil, bos inme soz konusu degil. cok istikrarlı oyun stillri var.
zamanda tekr teker deneycem..
bir kac kisi istedi kusalr deger bindi, bakalım yakında bvideo ekleyecem..
fotograflar biraz kotu kusura bakmayın;
sonra turkiye'te bir kac cift yavru getirilip, 2 sene bir apartman odasında beslenildi, sonra nihayet ben olaya el koyup bir kısmını aldım, bir kısmı da yine almaynya ya gonderildi.
kusların basına gelmeyen kalmadı, uzun sure sonra bir tane yavruyu ucurma ve deneme sansım oldu..
cok alcaga geliyor, 7-8 taklalı dagılmadan goturuyor. dirsek soz konusu degil, bos inme soz konusu degil. cok istikrarlı oyun stillri var.
zamanda tekr teker deneycem..
bir kac kisi istedi kusalr deger bindi, bakalım yakında bvideo ekleyecem..
fotograflar biraz kotu kusura bakmayın;