Dede'den kalma oyun kusları:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rahatsız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rahatsız

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim
Meslek
kk
İlgi Alanı
emekli baskomser olan rahmetli dedem, zamanında mardin midyad'tan(2 cift) getirmisti, bir cifti de ankara'dan amekli bir albaydan alınmıstır. kendi vefat edince daha sonra dayım'a gecti. dayım uzun sure kusculuktan anlamamsına ragmen besledi, kuslar 10 seneye askın hic ucmadan, almanya'ya goturuldu.
sonra turkiye'te bir kac cift yavru getirilip, 2 sene bir apartman odasında beslenildi, sonra nihayet ben olaya el koyup bir kısmını aldım, bir kısmı da yine almaynya ya gonderildi.

kusların basına gelmeyen kalmadı, uzun sure sonra bir tane yavruyu ucurma ve deneme sansım oldu..

cok alcaga geliyor, 7-8 taklalı dagılmadan goturuyor. dirsek soz konusu degil, bos inme soz konusu degil. cok istikrarlı oyun stillri var.

zamanda tekr teker deneycem..

bir kac kisi istedi kusalr deger bindi, bakalım yakında bvideo ekleyecem..

fotograflar biraz kotu kusura bakmayın;

yeni037.jpg

huhu003.jpg

yeni040-1.jpg

yeni033.jpg

yeni034.jpg

ustam paylasım için tesekurler.kuslar guzel.bu kusları nekadar cok yani düzenli olarak ucurursanız oyunu daga cok soktugunu göreceksizin.Tuyleri kadar yavru almanız ,atmacasız ucurmanız dileğiyle.
saygılar..

Maşallah hayırlı olsun , umarım hepsi de güzel oynar kuşlarınızın .. bol şansalar ..selamlar ..ŞEREF

kuşlar sağlıklı görünüyor bol yavru alman dileğiyle inşallah perforamanslarını da izleme şansımız olur :p videoyu koy izleyelim nazar değmesin kuşlarına

saygılar

emre kalender

profil bilgilerinizi düzenlemediğiniz için (soyisim,kk diye girilen meslek,vb...) konunuz tarafımdan kilitlenmiştir.
Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurduktan sonra özel mesaj ile bana ulaşırsanız konunuzu tekrar açacağım aksi takdirde kısa zaman içinde konunuz silinecek ve üyeliğiniz askıya alınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri