Değerli abilerim buraya bi gelir misiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İsmail34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

İsmail34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsmail Bahar
Meslek
-
İlgi Alanı
Gün geçtikçe bu forumun ciddi sıkıntılar içine girdiği hepimiz tarafından aşikar. Bu platformun emektarı olmuş insanlar birbirleri ile çocukça sözlü tartışmalar ve gereksiz boş muhabbetler içine giriyor hatta foruma yeni gelen bir şeyler öğrenmek isteyen isteyen genç kardeşlerimizi insani bir dil ile karşılayacağınıza çok kırıcı ve sert ithamlarla rencide ediyorsunuz. Artık ne eski ortam var ne eski üyeler ne de herkesin bir şeyler paylaştığı güzel bir muhabbet.Bu gidişle Kuscular.org mazide bir hatıra olarak kalacak.

insan ne ararsa kendınde arayacak kısı kendını ve agzından çıkanları dusunerek konusursa sıkıntı sorun olmaz bızleryuzlerce kısıye hızmet vermeye çallısıyoruz nelerle karsılasıyoruz ısımızı kolaylastırmak bu ortamın sakınlıgı kısılerın ahlakı ıle orantılıdırher kes uzerıne dusenı yapabılse ne sıkıntı ne sorun olur

suda bılınmelı her kes her seyı konusur ama ahlakın dısına çıkılırsa ıste o zaman sorun olur

benı tanıyor olmalısın ısmaıl eskı uye olarak

insan ne ararsa kendınde arayacak kısı kendını ve agzından çıkanları dusunerek konusursa sıkıntı sorun olmaz bızleryuzlerce kısıye hızmet vermeye çallısıyoruz nelerle karsılasıyoruz ısımızı kolaylastırmak bu ortamın sakınlıgı kısılerın ahlakı ıle orantılıdırher kes uzerıne dusenı yapabılse ne sıkıntı ne sorun olur

suda bılınmelı her kes her seyı konusur ama ahlakın dısına çıkılırsa ıste o zaman sorun olur

,

MUHARREM ABİ SİNİR-STRES HARBİ YOKTU .MEMNUN DEĞİLSEN GELDİĞİN GİBİ GİT !

[email protected]' Alıntı:

benım bır yere gıttıgım yok turker ayrıca gıdeceklerede ben karar verırım

burada hıc bır zamanda reklama provokeye ızın verılmeyecegınıde bılmenızı ısterım sız ve sız gıbıler sadece buraya zarar verıyorsunuz :

sıstem tarafından 1hafta uzaklastırıldınız sen gıt dınlen bıraz ben degıl :tamam:

kuscu_marik' Alıntı:
[email protected]' Alıntı:

benım bır yere gıttıgım yok turker ayrıca gıdeceklerede ben karar verırım

burada hıc bır zamanda reklama provokeye ızın verılmeyecegınıde bılmenızı ısterım sız ve sız gıbıler sadece buraya zarar verıyorsunuz :

sıstem tarafından 1hafta uzaklastırıldınız sen gıt dınlen bıraz ben degıl :tamam:
:asla:

Geri