Değerli Abilerim Yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berk547
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 789
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berk547

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berk biliş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Değerli Abilerim Benim Yuvamda 10 Adet Kuş Var Bunların Çoğuda Eş Ama Çeşitleri Farklı Hünkari Taklacı Gibi Sizce Bunların Aynı Yuvada Durmaları Sakıncalı Olurmu Cevaplarınız İçin Şimdiden Tşkrr Ederim

Eğer farklı ırkların birbiriyle eş olmadığına dikkat edersen bence bi sakıncası olmaz.

aynı kümeste durmalarında sorun yok ancak sen hünkariyle taklacıyı eş yaparsın bu kötü olur diyelim eş olma oalyını engelledin kuş uçurmada taklacıyla hünkariyi uçurursan çok dengesiz uçarlar biri sağda biri solda biri orda takla atar diğeri orda g*t atar falan fistan yani en iyisi ayrı kümeste tutmak imkanın varsa :)

berk547' Alıntı:
Değerli Abilerim Benim Yuvamda 10 Adet Kuş Var Bunların Çoğuda Eş Ama Çeşitleri Farklı Hünkari Taklacı Gibi Sizce Bunların Aynı Yuvada Durmaları Sakıncalı Olurmu Cevaplarınız İçin Şimdiden Tşkrr Ederim

her türlü uyanıklıgı biliyorsun bizleri laf dinlemeyip günlerce ugrastırıyorsun bu tür soruların cevaplarının onlarca yazarak anlatarak denildiginide biliyorsun ama yinede hala bu sekil baslıklar açıyorsun bırak artık laf dinlememezligi oku ara gezin biraz bu ne hazırcılık tekrarlaman halinde tamamen siteden uzaklastırılacaksın anla artık bizleri bosa yorma be kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri