perspektif
Üye
- Ad Soyad
- ibrahim çoban
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Köpekler
selamlar. saya(kelebek) yetiştiricisi olan arkadaşım Akhisarlı Hakan'ın satılık kuşlarını beğeninize sunuyorum. kuşların soyu karabaştır. arap, beyaz ve arapsazlı olanlar de karabaşlardan gelmedir. bu konuda her türlü teminat verilir.kuşlar salma kuşudur, kostüm kuşudur. uçuş performansları hakkında net bir bilgimiz olmadığı için yalan beyanda bulunmak istemiyoruz, zaten bu gibi karabaşlar daha ziyade kostüm güzellikleri için beslenmektedir. kuşlar Akhisar'ın kuşudur, şu anda İzmir Çamdibi'nde bakılmaktadırlar. ister eşli ister tek olarak ilgilenen arkadaşlara kapımız açıktır. pazar günleri kuşları yerinde de görebilirler. aslında bu gibi kostüm kuşlarını fotoğraflarda incelemek biraz zor oluyor, gaga ve göz renkleri olduğundan farklı çıkabiliyor. ama Hakan abi kuşlarında iddialıdır zaten gelen de görür kuşlarda göz gaga hatası yoktur. fiyatlar eşli olarak 200ytl'dir. fiyat konusunda gereksiz polemiklere şahsım tarafından girilmeyecektir. alıcı olan, ciddi olan ister özel mesaj yoluyla isterse [email protected] adresinde mail atarak bana ulaşabilir.