değerli arkadaşım Hakan'ın satılık karabaşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
selamlar. saya(kelebek) yetiştiricisi olan arkadaşım Akhisarlı Hakan'ın satılık kuşlarını beğeninize sunuyorum. kuşların soyu karabaştır. arap, beyaz ve arapsazlı olanlar de karabaşlardan gelmedir. bu konuda her türlü teminat verilir.kuşlar salma kuşudur, kostüm kuşudur. uçuş performansları hakkında net bir bilgimiz olmadığı için yalan beyanda bulunmak istemiyoruz, zaten bu gibi karabaşlar daha ziyade kostüm güzellikleri için beslenmektedir. kuşlar Akhisar'ın kuşudur, şu anda İzmir Çamdibi'nde bakılmaktadırlar. ister eşli ister tek olarak ilgilenen arkadaşlara kapımız açıktır. pazar günleri kuşları yerinde de görebilirler. aslında bu gibi kostüm kuşlarını fotoğraflarda incelemek biraz zor oluyor, gaga ve göz renkleri olduğundan farklı çıkabiliyor. ama Hakan abi kuşlarında iddialıdır zaten gelen de görür kuşlarda göz gaga hatası yoktur. fiyatlar eşli olarak 200ytl'dir. fiyat konusunda gereksiz polemiklere şahsım tarafından girilmeyecektir. alıcı olan, ciddi olan ister özel mesaj yoluyla isterse [email protected] adresinde mail atarak bana ulaşabilir.

Ekli dosyalar

• DSCN6160.webp
    DSCN6160.webp
    446.6 KB · Görüntüleme: 1,971
  • DSCN6213.webp
    DSCN6213.webp
    119.6 KB · Görüntüleme: 1,930
  • DSCN6203.webp
    DSCN6203.webp
    367.8 KB · Görüntüleme: 1,995
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN6199.webp
    DSCN6199.webp
    172.9 KB · Görüntüleme: 1,992
  • DSCN6195.webp
    DSCN6195.webp
    47 KB · Görüntüleme: 1,976
  • DSCN6182.webp
    DSCN6182.webp
    494 KB · Görüntüleme: 2,030
Selamlar
İbrahim bey Paylaşım için teşekkürler. 2 gün önce izmirdedim konuyu daha erken açmış olsaydınız ziyaret edip 1\2 çift damızlık almak isterdim. resimlerde göründüğü gibi kuşlar çok güzel allah nazardan saklasın maşallah alanada satanada hayırlısı olsun...

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Egehan Bey. Güzel İzmirimize yine bekleriz.
dostlukla...

kuşlarınız harika. hasta kaldım kafa-kuyruklara. beyazlarda resmen al beni diye bagırıyo.. sonuna kadar istediginiz parayı hak ettigine şüphe yok. ama suan için bana göre fazla bir miktar 200milyon. olurda biraz köseye para sıkıstırırsam kesinlikle sizi ziyaret etmek "ve en azından bir çift damızlık almak isterim.. bende karsıyakadayım.. alanada satanada hayırlısı olsun..

abi yeni saya yetiştirmeye başladım 5 çift gönen sayası ve 2 çift karabaş ve 1 çiftte kahverengi sayam oldu 125e 1 çift ne dersin

MardinciBero' Alıntı:
abi yeni saya yetiştirmeye başladım 5 çift gönen sayası ve 2 çift karabaş ve 1 çiftte kahverengi sayam oldu 125e 1 çift ne dersin

perspektif' Alıntı:
fiyatlar eşli olarak 200ytl'dir. fiyat konusunda gereksiz polemiklere şahsım tarafından girilmeyecektir. alıcı olan, ciddi olan ister özel mesaj yoluyla isterse [email protected] adresinde mail atarak bana ulaşabilir.

Lütfen fiyat konusunda arkadaşla özel mesaj veya msn yoluyla knusma yapın...

selamlar. değerli arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. aytaç bey sizi de uygun oladuğunuz bir zamanda ağırlamak isteriz. bu arada bölüm yöneticisi arkadaşımızın da dediği gibi teklif ve pazarlıkları yazılı olan mail adrasimden yapabiliriz. herkese teşekküerler.
dostlukla...

perspektif' Alıntı:
selamlar. değerli arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. aytaç bey sizi de uygun oladuğunuz bir zamanda ağırlamak isteriz. bu arada bölüm yöneticisi arkadaşımızın da dediği gibi teklif ve pazarlıkları yazılı olan mail adrasimden yapabiliriz. herkese teşekküerler.
dostlukla...
tekrar merhaba.. bir cift damızlık almak istiyorum. istediginiz fiyatada okey. kusları havada görme sansım var mı? elinizde lekesiz kafakuyruk kaldımı.. bide kusların damızlık oldguna garanti verebilirmisiniz.. ne zaman müsaitseniz hemen gelp kuşları almak istiyorum. teşekkürler..

kotukull' Alıntı:
tekrar merhaba.. bir cift damızlık almak istiyorum. istediginiz fiyatada okey. kusları havada görme sansım var mı? elinizde lekesiz kafakuyruk kaldımı.. bide kusların damızlık oldguna garanti verebilirmisiniz.. ne zaman müsaitseniz hemen gelp kuşları almak istiyorum. teşekkürler..

selamlar. aytaç bey, ilanda
perspektif' Alıntı:
kuşlar salma kuşudur, kostüm kuşudur. uçuş performansları hakkında net bir bilgimiz olmadığı için yalan beyanda bulunmak istemiyoruz, zaten bu gibi karabaşlar daha ziyade kostüm güzellikleri için beslenmektedir.
da bu cümleyle kuşların uçmadığını, sadece üretim için beslendiğini belirtmiştim. damızlık olduğuna sonuna kadar garanti. zaten kuşların sahibi de gelirseniz size daha detaylı bilgiler de verir soyları ile ilgili. yalnız kuşlar şuanda Hakan Bey'in işyerindeki salmasında olduğundan sizi ancak Pazar günü ağırlayabilir. malum iş yeri, hafta içinde mesaisi oluyor sürekli. lekesiz olarak da var. isterseniz gelip istediğiniz bir erkekle istediğiniz bir dişiyi de alabilirsiniz bu konunda da sıkıntı yok. mail adresim [email protected] eklerseniz size adres ve telefon bilgilerini de verebilirm.
dostlukla...

Geri