Dehişsem olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
HERKEZE SLM oncelikle benım bı kumeım var ve 2 tane 5 günlük yavrularım var hala anne babası oturuyor sımdı benım kumesı aceleyle yapmıstım 3 tarafı guzelce kapalıydı ztn onunu ben yapmıstım ıcene dokulmeye basladı sansardan korkar oldum onunu dehısmek ıstıyorum yavrular kaç gunlukken dehişmemi onerırsınız suan 5 ıncı gunları gunlerden bu gun CUMA bunuda soleyeyım Simdiden tskler

selamlar kümesi dahada büyük yapmayacaksan bence değiştirme ince tel al ( kümes teli )ve her tarafını sar ne kümesi yıkma derdin nede yavrulara bir şey olması derdin nede sansar derdin olur zeminde beton değilse teli serip üstüne beton attınmı tamamdır.

Türkçe'yi düzgün kullanırsanız daha hoş olur. Dehişme değildir o kelimemiz. Değişmek veya değiştirmek şeklinde kullanabilirsiniz.

Merhaba bende hüseyin abiye katılıyorum.Yıkmak yerine etrafını çelik telle sarmak daha kolay.Yırtıcı hayvan ve benzeri hiç bir şey girmez.

ustalara katılmakla birlikte illa ki değiştirmek istiyorsan yavrular en az 15 günlük olduktan sonra yap derim

Geri