Deli Fişekk..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5xolAVw86JY[/youtube]

ya mesleğin hatalı yada yaşın...profile biraz daha özen gösterirsek kime abi kime kardeş diyeceğimizi biliriz...saygılar...bu kuşun taklasından daha önemli...saygılar...

turgay_usta' Alıntı:
ya mesleğin hatalı yada yaşın...profile biraz daha özen gösterirsek kime abi kime kardeş diyeceğimizi biliriz...saygılar...bu kuşun taklasından daha önemli...saygılar...

Kusura bakmayın ama dediginizi anlamadım :S butun bilgilerim doğru yanı tam olarak anlamadıgınız konu nedir ?

delicem46' Alıntı:
turgay_usta' Alıntı:

Kusura bakmayın ama dediginizi anlamadım :S butun bilgilerim doğru yanı tam olarak anlamadıgınız konu nedir ?

Üniversite öğrenim elemanı diye bişey yazdığınız için Turgay Bey sizi öğretim üyesi sanıyor olabilir. Kısaca öğrenci yazmanız algılamayı değiştirir sanırım.

öğrenim ile öğretim arasında fark var heralde yanlıs okudular kendileri.. ben baska bir şey sandım o yuzden..

cocuk öğrenci yaw :)

yav ben vidyoyla ilgili yorumlar beklerdım ilgi odağı ben oldum :D neyse =) öğrenim üyesiyim = öğrenci.. harften dolayı yanlıs okunmus.. Yasımda 19dur =))

MAŞALLAH GERÇEKTEN DELİ FİŞEKLİYOR CEM KARDEŞİM.KUŞ ÇOK GÜZEL BELLİ ADETİ DE İYİ MAŞALLAH BANA GÖRE 10 NUMARA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BESLEMEN DİLEĞİYLE SAYGILAR.

iyi kuş hayrını gör...

öğrenim üyesi :))) üstüme iyilik sağlık...hay modern zamanların gözü kör olsun...yanlış okudum kusura bakma...:)) kuşun taklasıda iyi maaşallah :))

video yayınlarken birde videonun kime ait olduğunu yazarsan senin hakkında daha iyi şeyler düşünüleceğinden emin olabilirsin.. video istanbul bayrampaşada altan isimli bir arkadaşa aittir.

filo' Alıntı:
video yayınlarken birde videonun kime ait olduğunu yazarsan senin hakkında daha iyi şeyler düşünüleceğinden emin olabilirsin.. video istanbul bayrampaşada altan isimli bir arkadaşa aittir.

ben vidyo benim mı dedım ? reklam yaparsam bagıra bagıra yaparım.. adam kendı koymus vidyoyu youtubeye bende alıp buraya koyarsam hiç bişi olmaz ;) kendı kusum dıye tanıtmadım dikkatlı bakın! soyledıgınız laz suc gibi o yuzden sert gittim.

Geri