Deli taklaya giren güvercinim ne yapmam lazım yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aslan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 524

aslan55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aslan Dikme
Meslek
Web Programlama ve Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Selamun aleyküm , uçurduğum kuşum bi zaman sonra havada taklaya giriyor ve taban taklada başlıyor . kuşlarımı sürekli düzenli olarak uçuruyorum ama 2 gün havalar nedeliyle dışarı çıkaramadım içerde yemledim. 2 gün çıkartıkdan sonra bi bakdımki kuş kanat sallamadan yerden takla atıyor ve uçamıyor takladan ne yapmam lazım eğer oyuna grdıyse nasıl çıkarabilirim yardım..

Kardeşim öncelikle kuşun kuyruklarında sağdan 3 soldan 3 kalacak şekilde ortadakileri çek.Kuşu uçurmaya çalış baktın yine olmuyo kuyruklarının hepsini çek gene olmazsa kanat altındaki tüyleri çek büyük ihtimalle kurtulur böyle çok kuş kurtardım yalnız kanat altındaki tüyleri çekme konusunda emin değilim bi abimden duymuştum hiç denemedim.Yerinde olsam kuyrukları çekerim baktım düzelmedi kuşun soyunu biliyosan oyunu falan güzelse yani damızlık yap yavrularını uçurursun fazlada uğraşmaya deymez yani :)

anladım kardeş eywlh kuş daha yeni yavrudan çıkma eşi var ilk yumurtasından çıkan yavrular havadurunundan dolayı öldü . bu kuşum erkek .

Geri