Demir Kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gebetto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Gebetto

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sait metin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhaba ben demir kümes yaptırıcam yaptıran biri varsa fikir vrebilirmi fiyat hakkında ebatları boy 1m uzunluk 1.5 en 75cm bide yaptırcağım sacın en az kaç milim olması gerekiyor kolay kolay soyulmaması için bide kümesime bijon da taktırmayı düşünüyorum bunlar ne kadara mal olur ? bilen arkadaşların demir kümes hakkında bilgilendirmesini istiyorum
iyi günler

ORTALAMA KAC KUS BESLEYECEKSIN ONA GÖRE BIR SEY SÖYLEYIM SANA SACININ KALINLIGININ EN AZ 2 MM OLMASINI TAVSIYE EDERIM DAHA INCELERINI BUKUYORLAR HER SENE SEREFSIZLER KUSLARIMIZI CALMAYA GELDIGI ICIN TECRUBE SAHIBI OLDUK .. KAPI VE MENTESE KENARLARINDA BOSLUK BIRAKMA ARALARINA PARCA DEMIR KAYNATTIR BIJON DEDIGIN VANA SISTEMI SANIRIM YENI YAPDIRDIK MALIYETI PARCASI ZOR BULUNMAKLA BERABER BIZE 80 LIRAYA MAL OLDU ASMA KILIT KULLANMA CABUK KIRIYORLAR GÖMME KILIT KULLAN KAPININ ICINE GÖMULU SEKILDE YARDIMCI OLMUSUMDUR UMARIM GERISI TAKDIRI ILAHI SUNUDA HATIRLATAYIM SEREFSIZLER OKSIJEN MAKINESIYLE GECEN SENE KAPIYI KESIP ALMISLARDI YANI KISACA HIRSIZA KILIT DAYANMAZ AMA SEN YINEDE TEDBIRINI AL

bizim burda besliyen abilerimde hep bijon var ve 1 kere bile giremediler çalmaya yeltendiler ama giremediler adam zamanında 250 ye yaptırmış tüm kümesi. bide demişsin ki kaç kuş besliceksin diye bak ebat yazdım üste artık 5 çift kuş alır herhalde o belli olmaz ilk kez kuş beslicem tanıdıklarım var iyi kuşçular onlarda bir yere kadar yardımcı oluyor size danışmak istedim cevaplarınızı bekliyorum

sacın kalın olmasında fayda var abi kalın olursa oksijenin işlemeside zor olur abinin dediği gibi asma kullanma gömme yaptır bide 30*30 profil kaynattır kilit çevresine hiç boşluk kalmasın yoksa ordan da gömmeyi iptal edebiliolar yani 3 aşşğı 5 yukarı yine 200 tl civarı gider kilitler hariç kilitte baya pahalı en dandik kilit 30 tl

gömmenin çevresi hiç boş kalmasın demisin nasıl boşkalmasın gömmenin kilit yerine vurulmasın diyemi arkasınamı destek yapcaz kilitin ettrafınamı ?

etrafına abi yani adam kenarından köşesinden bişey sokup ileri geri yaptırarak kiliti iptal edio

bence demir yaptırma yazın çok sıcak kışın ise çok soğuk olur...

saygılar...

Ben daha bu hafta yaptırdım demır kumes bugun boyadım ıns yakında butun fotoları eklıcem bnm kumes boyu 1m uzunluk 2m genıslık 1 mt.Sac kalınlıgı 5 mm sacı jet tası zor kesıyıor matkap yarısında kırılıyor tek care oksıjen ztn almaya geldıyse oksıjene hıc bısey dayanmıyor.Bn 4 tane çakma(gomme) kilit koydum yarın fotoları ekleyınce gorurusun arkadasım.Bn demır kumes etrafına strafor doseyıp ustune tugla ıle kaplıcam kaldırıp goturme ımkanları olmasın dıye bnce senden boyle bısey dene ayrıca kısın sogugu yazın sıcagı ıcerı vermıcek.Umarım yardımıc olmusumdur..

saygılarımla...

ne kadara yaptırdını yazsaydın ibrahim bey 5 mm demişsin çok kalın o yaw :D 2 mm lik yaptırsam baklavalı sac sorun olur mu ki ? mahallede hırsız çok ama daha hiç kümesini çaldıran birini görmedim kale gibi yaptırıyor burdakiler

Nerde ikamet ediyorsun arkadasım bn gidip ozellıle yaptırmadım ben anakrada otuyruyorum burda hurdacılar sıtesıne gıttım orda gezdım eskı su edposu buldum cok uzundu 4 mt kadar ortadan kestırdım yanınıda kapattırdım bana malıyetı 200 lıra oldu bnce sende boyle hurdacı fln bulursan daha ucuza gelır

abi baklavalı sacdan yaptırırsan daha sağlam olur çünkü damarlı olduğu için kesilmesi fln zordur

s.a sait kardeşim kümes yaptıracaksan baklava sacdan yapdır biraz pahalı olur ama arkadaşımın dedigibi hurdacıdan alırsan ucuza mal edersin kapıya gelince kilit şekli içden sürgü bijon icadını ilk çıkaran bendim ankarada kapıya iki adet gömme iki adet asma kilit asmanın üzerine tas yapılıyor elin kilidi açıcagı kadar. içden sürgü dedim bu sürgü kapıya konulan havalandırma deliginden kolun içeriye girecek şeklinde olmalı E gibi kapının pırofili 40 40 etli pırofil etlisinden kapın kolay kolay açılmaz

ben ankarada oturuyorum ankaradaki hurdacılar sitesini tam adresini verirmisin bide bijonu nerde taktırabilirim

ivedik hurdacılar sitesi karşıyaka mezarlıgın arkası hazır bijonun varsa kapıyı yapan demirci monta eder

abi peki iskitlere yakınmı bu ivedik hurdacılar sitesi hazır bijon yok tornacıdan mı alcam onu

s.a kardeş sen nerde oturuyorsun

ankara akköprünün ilerisinde iskitlerde oturuyorum abi hurdacılar sitesinde yardım olcak birileri olurmu bana gerekli olan sacı bulmamda yada orda kesin varmıdır abi ona göre para biriktircem :)

girişte sol tarafta görürsün saçları kalındır uzunlugu 2.20 gelişligi 1.20 istersen önce bir gez hem yerini ögrenmiş olursun hende fiyatını

demir kümes sıcağı cabuk alır soğuğu cabuk alır diosunda dış cepe yapamıyormusun.. bence dış cepe en iisi 5mm sac alcan yaptırcan getircen nereye koyyosan oraya çimento at afedersin ama... kaldırırlar.
HÜSEYİN Enes YANIK

bence de demır kumes yaptırma betondan yaptırmen daha saglıklı ben 10 gun evvel betondan yenı bır kumes yaptırdım 2,5ga2,5 tugladan dıştan betonla suvalı içerde yuvalıklar altı beton bana her şeyıyle ustalıgı dahıl 600tl yi buldu ama yaptırmek zorundaydım eskı kumesıme yılanlar fareler çok zarar verıyodu yaptırdım şimdi çok rahatım resımlerını koymak ısterım umarım hoşunuza gıder resımler tam bitmemişken çekıldı şimdi dışı boyalı içerdekı yuvalıklar tam oldu :heyo: :heyo:

Ekli dosyalar

• DSC00889.webp
    DSC00889.webp
    49.2 KB · Görüntüleme: 3,672
  • DSC00893.webp
    DSC00893.webp
    39.9 KB · Görüntüleme: 1,912
Geri