demır kumesı straforla kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bblack_soull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar demır kumesı dısardan straforla kaplayıp uzerını sıvamak ıstlyorum nasıl yapacagımı bılemedım straforu kumese ne ıle yapıstıra bılırım,uzerını ne ıle sıvamam gerekır yardımlarınızı beklıyorum sımdıden cewap veren herkeze tskler.

özel strafor yapıstırıcıları var hırdavatcılara sorarsan onlar sana verirler. onunla yapıstırıp sora ardından cimentoyla normal sıva yapıcaksın bu kadar basit bunun baska şekli yoktur kolay gelsin :)

sıtraforu özel yapıştırıcıyla yapıştırdıktan sonra file yardımı ile sıva yaparsanız daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur fileler normalde kalekim cekilirken kullanılır hırdavatçıya sorun onlarda kesi vrdır zaen çokda pahalı işe deil saygılarımla...

Cewap veren arkadaslara Tşkler,dediklerimizi uygulayacagım,,aklıma takılan straforu kumese silikonlamı yapıstırsam,yoksa daha iyi bir yapıstırıcı varmı,,

straforu yapıstırmak ıcın ozel yapıstırıcı denmıs nedır ısmını yazarsanız sevınırım kumese dıstan sac levhaya yapısacagı ıcın sglıklı ve uzun omurlu olmasını ıstıyorum

nalbura gittiğinde zaten sana söyler hangi yapıştırıcı olacağını. Aslında şeffaf silikonla da yapıştırabilirsin, önemli olan straforun üzerine atacağın sıva. Sıva için hızlı kuruyan hazır çimentolar var onlardan atmanı öneririm. Aslında bu soruların tamamının cevabını daha net şekilde, sana en yakın nalbura gittiğinde öğrenebilirsin. Bırak aklı malzemeyi nalbur versin, olmadı tutmadığı zaman gider nalbura ekşirsin. Buradan birinin verdiği akıl tutmazsa, yazan kişiye ekşiyemezsin :)

Geri