Demkeş (Demkeç)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Resimlerin Tamamı Alıntıdır.
merthansaylanzmir01ue7.jpg

merthansaylanzmir02qo0.jpg

merthansaylanzmir03wu7.jpg

/imageshack.us]
resim023mc1.jpg
[/URL]

demkeş resimlerine birkaç güzel kuş görüntüsü'de benden beğenirsiniz umarım
kuzeyli.

Kuzeyli bey teşekkür ederiz paylaşımınız için.Beğenmemek gibi bir şey söz konusu değildir sitemizde.Eklenen her şey birer emektir,emeğe saygımız sonsuzdur.Paylaşılan resimlerin üyeler tarafından güzel yada kötü şeklinde tabir edilmesi ise zevklere göre değişir.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz,esen kalın.

şekil ve ses olarak güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler. bu demkeş ırkı saf bir ırkmı yoksa çalışma mı? bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. saygılar bizden. tüm güvercin sevenlere selamlar. allah bol yavru aldırsın.

Sevgili Kuzeyli Mutlaka Bir Ara Hisarönü ziyaretimiz Olabilir. Maşallah Demkeçlerde Al Beni Var. Sesleri Nasıl Bilgi Verirmisiniz. Normal Kızıl Bacak (Paçasız) Beyazlardan Varmı Elinizde..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

gökhan @k' Alıntı:
Kuzeyli bey teşekkür ederiz paylaşımınız için.Beğenmemek gibi bir şey söz konusu değildir sitemizde.Eklenen her şey birer emektir,emeğe saygımız sonsuzdur.Paylaşılan resimlerin üyeler tarafından güzel yada kötü şeklinde tabir edilmesi ise zevklere göre değişir.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz,esen kalın.

teşekkür ederim gökhan kardeşim elimden geldiğince elimdeki resim vb. dökümanları sizlerle paylaşmaya çalışacağım .ama 40 yaşından sonra pc teknolojisini anlamamız ve bazı şeyleri uygulamamız biraz zor ve zaman alıyor sizlerden (genç beyinlerden ) teknolojik yardım bekliyorum.teşekkürler
not :size yollamış olduğum resmin benim üye kartvizitim olarak görünmesini sağlarsanız teşekkür ederim. :oley: :oley:

feyzikaya' Alıntı:
şekil ve ses olarak güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler. bu demkeş ırkı saf bir ırkmı yoksa çalışma mı? bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. saygılar bizden. tüm güvercin sevenlere selamlar. allah bol yavru aldırsın.
fevzi bey bu ırkla ilgili yapılmış birsürü çalışma var ve hepsinde orta asya kökenli olduğu ve angut (ankut) ırkıyla yakın akraba olduğu söylenmekte ama ekolojik çevre ve gen değişiklikleri diğer ırkları etkilediği gibi bu ırkıda melezlemiştir ama zaman zaman orjinaline uyan yavrular almaktayım.bende beyazlar var melezlemeyle elde ettim ama tam istediğim formu henüz alamadım daha 1 yaşında yavrular inşallah ileriki yıllarda daha gösterişli ve ötücü yavrular almayı hayal ediyorum .
not :güvercin hastalıkları mantar ve ur forumun da bendeki bir kuştaki rahatsızlığı yazdım ve resimledim bir göz atarsanız sevinirim .
teşekkürler.

basoglanh' Alıntı:
Sevgili Kuzeyli Mutlaka Bir Ara Hisarönü ziyaretimiz Olabilir. Maşallah Demkeçlerde Al Beni Var. Sesleri Nasıl Bilgi Verirmisiniz. Normal Kızıl Bacak (Paçasız) Beyazlardan Varmı Elinizde..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

hüseyin kardeşim memnuniyetle beklerim
gelmeden birkaç gün önce randevulaşalımda ben bazen denizde oluyorum malum hastalık balık avı !
bana sorduğun kızıl bacaklı çıplaklardan melezleme aldım ve onları urfaya yolladım şu an bende yok .
kuvvetli öten iki kuş var ama esas geçen sene 6 damızlık kuşum öldü onların içinde muhtşem kuşlar vardı( bahçeme insan olmayan bir katil zehirli buğday atmış ve sonuç altı ölü) :hungur: :sinirli:

ABİ verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. saol. damızlık olan kuşlarına çok üzüldüm. keşke insanlar hayvan sevmeyi başara bilse tam olarak. hastalık , yırtıcılar , vardı bide insan olmayan insanlar var ya onların sonu ne olur bilmiyorum wallah. allah bol yavru aldırsın umarım istediğin kuşu bulursun.

Ne demek sevgili abimiz,elimizden geldiğince yardımcı olabilmek bizim için bir zevktir.

Geri