Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Resimlerin Tamamı Alıntıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökhan @k' Alıntı:Kuzeyli bey teşekkür ederiz paylaşımınız için.Beğenmemek gibi bir şey söz konusu değildir sitemizde.Eklenen her şey birer emektir,emeğe saygımız sonsuzdur.Paylaşılan resimlerin üyeler tarafından güzel yada kötü şeklinde tabir edilmesi ise zevklere göre değişir.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz,esen kalın.
fevzi bey bu ırkla ilgili yapılmış birsürü çalışma var ve hepsinde orta asya kökenli olduğu ve angut (ankut) ırkıyla yakın akraba olduğu söylenmekte ama ekolojik çevre ve gen değişiklikleri diğer ırkları etkilediği gibi bu ırkıda melezlemiştir ama zaman zaman orjinaline uyan yavrular almaktayım.bende beyazlar var melezlemeyle elde ettim ama tam istediğim formu henüz alamadım daha 1 yaşında yavrular inşallah ileriki yıllarda daha gösterişli ve ötücü yavrular almayı hayal ediyorum .feyzikaya' Alıntı:şekil ve ses olarak güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler. bu demkeş ırkı saf bir ırkmı yoksa çalışma mı? bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. saygılar bizden. tüm güvercin sevenlere selamlar. allah bol yavru aldırsın.
basoglanh' Alıntı:Sevgili Kuzeyli Mutlaka Bir Ara Hisarönü ziyaretimiz Olabilir. Maşallah Demkeçlerde Al Beni Var. Sesleri Nasıl Bilgi Verirmisiniz. Normal Kızıl Bacak (Paçasız) Beyazlardan Varmı Elinizde..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN