demkeşlere devam yeniler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

en alt sağ köşedeki kuş kimin acaba ? gerçekten güzel bir paylaşım olmuş. saolun.

Vay be benim foto bile girmiş demkeş resimler arasına :) en alt sadaki foto benim Feyzi Abi

Yerkesiklee' Alıntı:
Vay be benim foto bile girmiş demkeş resimler arasına :) en alt sadaki foto benim Feyzi Abi
her kimin elinde süs kuşu var ise max1_1977@hotmail adresine yollayın güzel albümler yapıp isminizide yazarak foruma koyayım değişiklik olsun

Yerkesiklee' Alıntı:
evet bende senin olduğunu anladım ama yanlışlık olmasın diye sormuştum. neyse güzel kuş güle güle besle kardeşim. :heyo: :heyo: :heyo:

slm kuscu arkadaslar demkes yerde gosterıslı kus ama sadece o kadar keske bırazda havada icraatleri olsaydı demkes de beslemek isterdim benım malatya bol pacalarının ıcınde.bır turlu benım kafamı sarmıyor o yuzden bunlar. normal oyun kusunu bıle beslemıyorum cunku bol pacalar hem yerde hemde havada ıstedıklerı butun ozellıklerı kuscu arkadasların ıstemıs oldukları butun goruntulerı sergılıyorlar o yüzden malatya bol pacasından baska hiç kus koymuyorum.Her Türlü konu hakkında yardımcı almaya calısırım

malatyali44040' Alıntı:
slm kuscu arkadaslar demkes yerde gosterıslı kus ama sadece o kadar keske bırazda havada icraatleri olsaydı demkes de beslemek isterdim benım malatya bol pacalarının ıcınde.bır turlu benım kafamı sarmıyor o yuzden bunlar. normal oyun kusunu bıle beslemıyorum cunku bol pacalar hem yerde hemde havada ıstedıklerı butun ozellıklerı kuscu arkadasların ıstemıs oldukları butun goruntulerı sergılıyorlar o yüzden malatya bol pacasından baska hiç kus koymuyorum.Her Türlü konu hakkında yardımcı almaya calısırım
demkeş sadece gösterişi için değil ötüşü içinde beslenir. bu arada.

demkeş lerde çok güzel kuşlar.özellikle kendi cinsinde erkeği ve dişisi var ise besleyici için vazgeçilmez bir tür.ötüşü ayrı bir güzel zaten.malatya gibi tam paça olmasada görüntüsüylede harika bir kuş.süs ve form kuşların ne anlatmak ne de yazmak yeter.kalın sağlıcakla herkeze bol yavrular almayı diliyorum.saygılarımla ibrahim

Geri