max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her kimin elinde süs kuşu var ise max1_1977@hotmail adresine yollayın güzel albümler yapıp isminizide yazarak foruma koyayım değişiklik olsunYerkesiklee' Alıntı:Vay be benim foto bile girmiş demkeş resimler arasına en alt sadaki foto benim Feyzi Abi
evet bende senin olduğunu anladım ama yanlışlık olmasın diye sormuştum. neyse güzel kuş güle güle besle kardeşim. :heyo: :heyo: :heyo:Yerkesiklee' Alıntı:Vay be benim foto bile girmiş demkeş resimler arasına en alt sadaki foto benim Feyzi Abi
demkeş sadece gösterişi için değil ötüşü içinde beslenir. bu arada.malatyali44040' Alıntı:slm kuscu arkadaslar demkes yerde gosterıslı kus ama sadece o kadar keske bırazda havada icraatleri olsaydı demkes de beslemek isterdim benım malatya bol pacalarının ıcınde.bır turlu benım kafamı sarmıyor o yuzden bunlar. normal oyun kusunu bıle beslemıyorum cunku bol pacalar hem yerde hemde havada ıstedıklerı butun ozellıklerı kuscu arkadasların ıstemıs oldukları butun goruntulerı sergılıyorlar o yüzden malatya bol pacasından baska hiç kus koymuyorum.Her Türlü konu hakkında yardımcı almaya calısırım