A
Anonymous
Misafir
S.a Arkadaşlar Bnm 2 odalı küçük bir kümesim var şuan boş orada güvercin beslmek istiyorm ucurmayacağım yavru almak istiyorm yardmcı olabilrmisiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayacı121' Alıntı:S.a Arkadaşlar Bnm 2 odalı küçük bir kümesim var şuan boş orada güvercin beslmek istiyorm ucurmayacağım yavru almak istiyorm yardmcı olabilrmisiniz.
alger' Alıntı:Sayacı121' Alıntı:S.a Arkadaşlar Bnm 2 odalı küçük bir kümesim var şuan boş orada güvercin beslmek istiyorm ucurmayacağım yavru almak istiyorm yardmcı olabilrmisiniz.
Nasıl yani ? tam olarak anlayamadım ben. Kuş istiyorsun onu anladım ama yavru istemeni anlayamadım. Neden? Çünkü yavru kuş uçurulur, bakılır duruma göre hareket edilir. Eğer uçurmayacaksan yavru almayacak damızlık alacaksın, yavrularını uçuracaksın. Hediye mi istiyorsun onu da belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız. Ne istediğini net olarak yaz ve kümesin fotolarını koy, kümes diye salma da hayvanları telef etme, yardımcı olalım.