:) DENGESİZLER :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet zorlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet ZORLU
Meslek
kamu personeli
İlgi Alanı
Kediler
Fazla elime almadığım için fotoğraf yakalamakta zorluk çektim.Daha net fotoğraflar koyacağım inşallah...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0139.jpg
    Fotoğraf0139.jpg
    452.4 KB · Görüntüleme: 1,310
  • Fotoğraf0141.webp
    Fotoğraf0141.webp
    445.4 KB · Görüntüleme: 1,282
  • Fotoğraf0140.webp
    Fotoğraf0140.webp
    238.5 KB · Görüntüleme: 1,285
Bu yavrunun rengi annesi gibi mi olacak fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler...

güzel isim bulmuşsunuz :) dengesizler:) kuşlar traş makinası ama isimlerine bayıldım :) sağlıcakla..

Abilerim, kardeşlerim...
Bi tane yavruda hiç denk gelmediğim bir olay meydana geldi.
Bir hafta önce ilk taklalarını atmaya başladı ancak üç gün önce takla atmaya başlayıp aşağıya doğru düşmeye başladı ve yere çakılıncaya kadar takla attı.Dinlendirdik ve bu gün tekrar uçurduk yine aynı şeyi yaptı.Yaklaşık elli metreden takla atarak düştü.
Bu kuşa ne yapmam gerekiyor bilen varsa lütfen paylaşsın.Şimdiden teşekkürler...
(foto ekleyemedim)

Mehmet Bey,
Şayet, kuş kontrolünü kaybedip çakılıyorsa bir şey diyemem.
şayet taklaya boğulup yere iniyorsa zeri ağır yapmış.
2 yol var ya tüyü komple değiştirmesini bekleyeceksiniz ki bence kuş için en iyisi bu olur.
Benim acelem var derseniz kuyrukları makaslayıp kuşu zorlayarak, düz uçuma geçmesini sağlayabilirsiniz.
Ama, bu ikinci yolu kullanırsanız kuşu kaybetme riski ve gerçek performansını göremeden yıldırma riski fazlasıyla mevcut.
İnşallah hayırlısıyla uçurur oynatır seyredersiniz.
Selamlar.
Khalid

masallah kuslarınızın hayrını gorun.sık takladan kusunuzuda yavru gorene kadar ucurmayın.yavruya kusdukdan sonra hafıfleyıp ucmaya baslayacakdır.bu kadar agır serte gıren kusları baska turlu gevsetemezsınız

Çok teşekkürler arkadaşlar.Kuş zaten çok sert düştü.Epey bi vakit uçamaz.Resmi olan kuşlar görünüşte bir şeye benzemiyor ama yavruları iyi çıkıyor.Çakılan yavru ala olanın yavrusu...

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG0189A.webp
    IMG0189A.webp
    24.2 KB · Görüntüleme: 482
Geri