DENİZİ'DEN DoLAPÇI ARANIYOR..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysrtgb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ysrtgb

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasir ARABACI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
arkadaşlar gelincik yüzünden kaybettigim 40 güvercinim nedeniyle kümesim 3-4 haftaadır bos ve cok sevdigim güvercinlerden ayrı kalamıyorum..bu yüzden 4-5 çift hazır eşli dolapcı arıyorum 1 çift azman da dahil olabilir..güven ve dürüstlük dogrultusunda satmak isteyen arkadaslar olursa yazsın lütfen..kuşları gördükten sonra anlaşabilirsek almayı düşünüyorum :tamam: bu arada Denizli merkezde oturuyorum..
saygılar..

Öncelikle geçmiş olsun, bilirim şu gelincik sansar vb benim kümesimede girmişti ama 5 tane kuş boğup bırakmıştı ertesi gün girdiği deliği bulup kapattım. Siz nasıl 40 kusunu kaybettin analamadım

ben de anlamadım sadece 1 tanesinin kafası kopuktu gerisi ölü olarak duruyodu..öyle bi hırs yapmış artık üstüste yıgmış resmen..fotoyu koyabilirsem koyacagım gercekten cok sinir bozucu bir hayvan tam da yeni randıman saglamısken oldu..wardır herseyde bi heyır deyip sineye cektim ama pes etmicem en kısa zamanda bulursam yeni kuslarla dewam insallah..Allah kimsenin basına wermesin..

geçmiş olsun arkadaş.nerden girmiş kümese?gelincik işinden ziyade daha çok sansar işine benziyo.bildiğim kadarıyla gelincik kafa koparmıyo

Üzücü bir durum cok buyuk gecmıs olsun onca emek bı gecede gıdıyor :(
Yazık valla allah cc sabır vesın

Hakan bey Mehmmet bey ve Berat kardesim hepiniz sagolun Allah kimsenin basına vermesin..
farkettiyseniz kümesimin zemini plastik tel temizlik acısından kolaylık saglıyordu yerden de 10 cm yüksekte ve altına da ızgara sürüyordum..tabi yanlar bos fakat güvercinlerim altına girip dıskılarıyla temasta bulunmasn die tuglalardan hava girecek sekilde faydalandım ve kapattım..muhtemelen temizlik sırasında bi yerden acık verdik ve yuvanın altına girip teli yırttırmış..Ama işin ilginç kısmı olayın terasta ve şehir merkezinde gercekleşmesi yani hayvanın barınabilecegi gibi dogal bi ortam da yok heryere ulaşmışlar artık..benim hiç aklima gelecek bi durum degildi ama olunca da yapacak bişey kalmıyor..
Herkesin kuşlarını saglıklı yetiştirmesi dilegiyle..

abi sevindikteki kuş pazarına gidersen istediğine göre dolapçıyı uygun fiyata bulursun eminim.

zaten pazarda en çok dolapçı ve dönek oluyor.

tesekkür ederim Berat kardesim baska türlü acımızı dindirmek zor olurdu zaten..

Hüseyin kardesim sevindik pazarında kalite eksigi var die düsünüyorum..ben hazır eşli almak istiyorum ve de yuvalarında görünce tereddütsüz alma imkanı oluyor kafalarda soru işareti olmaması gerek bence..sadece alışverişten ziyade dostluk da pekişsin bilgi aktarımı tecrübe paylaşımı da olsun..dedigin gibi pazarda uygun fiyata bulabiliyoruz ancak takım oluşturmada ve performans saglama da büyük problemler olabiliyor..hayırlısı bakalım elbet denk gelir gönlümüze göre kuşlar:)

evet pazarda çoğu kuşlar vasıfsız denilebilecek kuşlar , ama bir kaç tane de olsa her hafta pazara değerinin kat kat fazlası edebilen kuşlar geliyor. O kadar güvercinin arasında eleme yaparak o tür kuşları bulmak gerekmekte. Bende pazardan alınana döneklerin havadaki performasları şans olduğuna inanıyorum, ama şansı etkileyecek faktörleride bilmek gerekir bence. Tabiki havadaki performaslarının yanındasağlık durumu kostümünüde göz önünde bulundurularak alınmalıdır.

Neyse Yasir abi allah inşalla istediğin gibi kuşlar nasip eder. Pınarkente yolun düşerse beklerim sağlıcakla kalın.

Hüseyin Dizlek

Allah hepimize nasip etsin Hüseyin kardesim..Havalar ısınsın baharda falan gelirim insallah ziyaretine hem tanısmıs oluruz..bakarsın o zamana kadar benim de düzen olusabilir sen de gelirsin..sevgilerle ..

Geçmiş olsun kardeş.eğer düşünürsen sana resimlerini gösterip yardımcı olmaya çalışırım.her türlü renk mevcut.05319026313 ben Murat ERALP.

sagol murat abi..Görmek isterim kuslarını uygun gelirse de düsünebilirim tabi ki..resimlerden koyabilirsen sevinirim saglıcakla kalın...

Büyük geçmiş olsun Yasircim , benim aklıma gelincikten ziyade büyük sıçanlar geldi çünkü şehir içindeyim diosun , duymuştum benzer felaketler ama kümesin manzarası hakkaten çok kötü , kimseye nasip olmaz inşallah bu tarz bir olay ve görüntü.Ama dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır deyip ders çıkarmak ve tedbir almak gerek.

Aradığın dolapçılara gelince , Murat abinin dediği gibi kendisinde ziyadesiyle damarlı ve güzel kuşlar mevcut.Benim de kendisiyle alış verişim oldu , haftalar sonra arayıp kuşlarda bir sorun var mı yardımcı olabileceğim bir husus var mı diyecek kadar nazik ve düşünceli biridir kendisi , bu nedenle gözü kapalı kuş alabilirsin kendisinden.Sen irtibata geç ve istediğin bir çift dolapçıyı al.Hatta damızlık kırmızıları vardı , hala mevcutsa onları tavsiye ederim.Kuşların ücretini ben karşılayacağım , sen de bana yavrularından hediye edersin anlaştık mı?

Çok geçmiş olsun diyerek bu işi Emre beyin dediği gibi gelincik işi değil gelincik olsa kelleleri kesip bırakır ve kanını emer resimde kuşların üzeri kan teras katı ve betonda kanala bağlı gider varsa kesin ve kesin olarak bu işi lağım faresi yapmıştır bana göre de lağım faresi yapmış benzer bir olay benimde başıma gelmişti bu yüzden kümeslerim altı ve üstü bentondur ve betonlu olmalıdır.

ANTALYADAN' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun Yasircim , benim aklıma gelincikten ziyade büyük sıçanlar geldi çünkü şehir içindeyim diosun , duymuştum benzer felaketler ama kümesin manzarası hakkaten çok kötü , kimseye nasip olmaz inşallah bu tarz bir olay ve görüntü.Ama dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır deyip ders çıkarmak ve tedbir almak gerek.

Aradığın dolapçılara gelince , Murat abinin dediği gibi kendisinde ziyadesiyle damarlı ve güzel kuşlar mevcut.Benim de kendisiyle alış verişim oldu , haftalar sonra arayıp kuşlarda bir sorun var mı yardımcı olabileceğim bir husus var mı diyecek kadar nazik ve düşünceli biridir kendisi , bu nedenle gözü kapalı kuş alabilirsin kendisinden.Sen irtibata geç ve istediğin bir çift dolapçıyı al.Hatta damızlık kırmızıları vardı , hala mevcutsa onları tavsiye ederim.Kuşların ücretini ben karşılayacağım , sen de bana yavrularından hediye edersin anlaştık mı?

cok sagolun Emre abi..
Allah kimsenin basına vermesin..Bu zamanda sizler gibi insanları görmek mutluluk verici teklifiniz için de cok tesekkür ediyorum..hersey gönlünüzce olsun

kanazon' Alıntı:
Çok geçmiş olsun diyerek bu işi Emre beyin dediği gibi gelincik işi değil gelincik olsa kelleleri kesip bırakır ve kanını emer resimde kuşların üzeri kan teras katı ve betonda kanala bağlı gider varsa kesin ve kesin olarak bu işi lağım faresi yapmıştır bana göre de lağım faresi yapmış benzer bir olay benimde başıma gelmişti bu yüzden kümeslerim altı ve üstü bentondur ve betonlu olmalıdır.

tesekkür ederim abi..fare işi oldugunu sanmıyorum kusların üzerindeki kan herhangi bir yaradan degil sadece gözlerinden ve agızlarından gelen kanlar..kuslarım bogazlanmıs sanki..ve bi kacının kafası yoktu zaten..

Birader çok geçmiş olsun hakikatende çok acı bir görüntü benimde 7 tane dolapçım hastalıktan öldü 10 taneydi yeni yeni üretiyodum sallabaştan öldüler nasıl içim sızladı senin kuşları görünce de inan aynı şeyleri hissettim.bence de alttan tuğlaların olduğu yerden girmişler. sansar olmsa gelincik gelincik olmasa hastalık hastalık olmasa şahin şahin olmasa hırsız filosu. güvercin yetiştirmekte hakikaten çok zor birader çok geçmiş olsun. denizli güvercin evi derneğinden al sen pazara falan uğrama bence adam uçuruyo beğenmediği kuşları satılığa çıkarıyo alıp baksan 1 ay zaman geçr uçuracaksın sonra pişman olacaksın emeklerine dg eden al hepsi garantili kuşlar.. selamlar kardeş. çok geçmiş olsun

necdetakosman' Alıntı:
Birader çok geçmiş olsun hakikatende çok acı bir görüntü benimde 7 tane dolapçım hastalıktan öldü 10 taneydi yeni yeni üretiyodum sallabaştan öldüler nasıl içim sızladı senin kuşları görünce de inan aynı şeyleri hissettim.bence de alttan tuğlaların olduğu yerden girmişler. sansar olmsa gelincik gelincik olmasa hastalık hastalık olmasa şahin şahin olmasa hırsız filosu. güvercin yetiştirmekte hakikaten çok zor birader çok geçmiş olsun. denizli güvercin evi derneğinden al sen pazara falan uğrama bence adam uçuruyo beğenmediği kuşları satılığa çıkarıyo alıp baksan 1 ay zaman geçr uçuracaksın sonra pişman olacaksın emeklerine dg eden al hepsi garantili kuşlar.. selamlar kardeş. çok geçmiş olsun

sagol Necdet abi..
dedigin gibi cok zor kus beslemek ama bi o kadar zevkli ve tutkulu..yuvanın dengesi otursun die 7 ay ugrastım tamamdır artık belli düzenim oldu derken bu olay oldu..tuglada bosluk bırakmısım muhtemelen..ama suan etrafına tel örgülü salma yaptım yakında fotolarını koyarım yeni kuslarımla insallah..arada gidiyorum dernege fazla tanıdıgım olmadıgı için pek alışveriş yapmıyorum..inşallah siin de düzeniniz en kısa zamanda oluşur..size de geçmiş olsun..tekrar görüşmek dilegiyle

Denizli Güverin Evi derneğini adresini bilen var mı?
Derneğin sattığı dolapçıların fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?

kara01' Alıntı:
Denizli Güverin Evi derneğini adresini bilen var mı?
Derneğin sattığı dolapçıların fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?

selamlar

merkezde on nisan karakolunun üst kısmında ,fiyatlar kuşlara göre değişir.

selamlar Umut bey;
Cevabınız için teşekkürler.
Benim öğrenmek istediğim Denizli de 9 kusurlu hareketi yapmayan , ortalama bir çift dolapçının(renk önemli değil) ederi nedir?

kara01' Alıntı:
selamlar Umut bey;
Cevabınız için teşekkürler.
Benim öğrenmek istediğim Denizli de 9 kusurlu hareketi yapmayan , ortalama bir çift dolapçının(renk önemli değil) ederi nedir?

selamlar

önemli değil arkadaşım 9 kusurlu hareketi göstermeyen dolapçı rengi önemli olmayan çifti 80 liradan başlar renge göre alırsan rakam yükselir.

Geri