Denizli Akhan'dan Azmanlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_skaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_skaba

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Çavdar
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
Kırmızı

Kırmızı Çakal

Beyaz

Gök Ciba

Arap

Gök

Kızıl (Bu Kuş Hünkari Mi?)

Kızıl Tepeli

Gök Ciba İle Sarı Çilli

azmanlar uçuşları ve şirinliği çok güzeldir .maşallah

ibşler derken ünal ibiş mi erkan ibişmi tüpçü
ama alakam yok onlarla ama gelırsen ozan dersen bilirler beni ünal ibişin oğlu ahmet bilir

hünkari mi dediğiniz kuş bence hünkari değildir ama bu ırkların isimleri yöreden yöreye değişir hünkari çoğunlukla hünkari denilir

kardeş azmanlar çok güzel özellikle süt azman :tamam:

Thucix' Alıntı:
hünkari mi dediğiniz kuş bence hünkari değildir ama bu ırkların isimleri yöreden yöreye değişir hünkari çoğunlukla hünkari denilir
gerçektende hünkari deil o kuş bence tepeli bi kırma ywrusu olabilir
KUBİLAY saygılarımla.......

slmlar bu kırmızı çakal azmanların fiyatları nerlerde acaba.. teşekkürler

bu kuşlardan sadece 1i benim elimde kaldı oda gök ciba yazan diğerleri yok.
çakalların fıyatı 10-20 arası

Sarılar

s5000736.jpg

s5000746b.jpg

sarıların çok güzel kardeşim ben de denizlide besliyorum kaleiçinde kümesinin ve kuşlarının daha ayrıntılı foto larını görmek isterim koyarsan ii olur akhanda mı besliyorsun

evet akhan da besliyorum daha ayrıntılı koymaya çalışırım siz kale içinde nerede besliyorsunuz.

Azmanlar....
Kostüm olarak ve fizik olarak çok şirin kuşlar. Hayrını görün..

SİNAN ÖZTEKİN

bnce hunkarı ama bıraz bozuk atmıs dıiger tepeli azmanında hunkarı kırmasıdırr..

nerden denizli azmanı oluyor kardeşim sen bunları kes hem yorum yapanlar nekadar yalakasınız güzel kuşlar diyonuz pehh güzelmişş siz ya hiş denizli azmanı görmdiniz yada azmanı bilmiyonuz

iide kardesim bn denizlide besliyorum ve burada azman dıe soluorlar bunlara bnde o yuzden buraya koydum kuslarımın resmini ..........................

ozan naber ben güzelköyden murat. Olm bunlar Denizli yerlisi değil.. Benim sayfama gir :D

selamlar
arkadaşlar bu kuşlar azman diil bu kuşların hepsi kırma kuş kısa yüzlü ırklar sayfasında yayınlamanız daha doğru olurdu bu kuşları.Azman ları bu şekilde tanıtmayalım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri